03 / 05 / 2024

Tarkan Kulak kim

Tarkan Kulak kim

Adana Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen TOBB'a bağlı Adana II Oda ve Borsalar Müşterek Toplantısında, Adana'nın tekrar marka şehir haline gelmesi için yerel yönetimlerle İşbirliği içerisinde ortak çalışmalar yapılması gerektiği vurgulandı.

Tarkan Kulak kimdir?

Kulak İnşaat Genel Müdürü Tarkan Kulak kimdir? Tarkan Kulak, ne zamandan beri Kulak İnşaat Genel Müdürü olarak görev alıyor? İşte Tarkan Kulak ve Kulak İnşaat...

Adana Kulak Kent'te yaşam başladı!

Kulak İnşaat A.Ş. CEO’su Tarkan Kulak, Yüreğir'de hayata geçirdikleri Kulak Kent'in ilçeye değer kattığını söyledi.

Adana Tarkan Kulak Camii ibadete açıldı!

İnşaat sektöründe 73 yıllık deneyimi ile ulusal ve uluslararası birçok projeye imza atan Kulak İnşaat'm Adana'nm Yüreğir ilçesinde hayata geçirdiği Kulak Kent Projesi içerisinde yer alan Tarkan Kulak Camii törenle ibadete açıldı.

Adana'da en karlı yatırım gayrimenkul!

Adana'da inşaat sektörünün dünya ölçeğinde büyüdüğünü ifade eden Kulak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kulak, diğer sektörlere göre gayrimenkulün en karlı yatırım aracı olduğunu söyledi.

Şanlıurfa'da konut fiyatı yüzde 2 düştü!

Tarkan Kulak, GYODER açıkladığı raporda Türkiye'de yüzde 2.15 ile konut fiyatlarının en çok arttığı il olarak gösterdiği Adana'da müteahhitlerin, yerel yönetimlerden yeni konut arsa üretmeleri beklentisi içinde olduğunu söyledi.

Adanalı müteahhitler yeni arsa bekliyor!

Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı Tarkan Kulak, "İmarlı arsa sıkıntısı fiyatları yükseğe doğru tetikliyor. İmara kapalı arsaların açılması bu sıkıntıyı ortadan kaldırır, fiyatları düşürür." dedi.

Adana'da müteahhitler yeni arsa bekliyor!

Kulak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı Tarkan Kulak, Adana'da müteahhitlerin, yerel yönetimlerden yeni konut arsa üretmeleri beklentisi içinde olduğunu söyledi.

Adana'da imarlı arsa sıkıntısı konut fiyatlarını artırıyor!

Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kulak, "İmarlı arsa sıkıntısı fiyatları yükseğe doğru tetikliyor. İmara kapalı arsaların açılması bu sıkıntıyı ortadan kaldırır, fiyatları düşürür" dedi.

Tarkan Kulak: İnşaat sektörü 200'den fazla sektörü besliyor!

Adana İnşaat 2015 Fuarı yoğun bir katılımla devam ediyor. Fuarda yer alan marka firmalardan, sektörün 70 yıllık firması Kulak İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tarkan Kulak,sektörün gücünün gurur kaynakları olduğunu söyledi.

Kulak Kent projesi 67 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor!

Sabah Bölge Koordinatörü Ersin Ramoğlu'nu ziyaret eden Tarkan Kulak, Yüreğir'de yaptıkları projeyi anlattı. Belediyenin desteğiyle yeni yatırımlara hazırlandıklarını söyledi. Kulak Kent, özel sektörün yaptığı bölgenin en büyük konut projesi olma özelliğin

Revizyon imar planını kim yapar?

Her tür ve ölçekteki planın ihtiyaca cevap vermediği veya uygulamasının mümkün olmadığı veya sorun yarattığı durumlarda yeni bir plan hazırlanmasına revizyon imar planı deniyor. Peki, revizyon imar planını kim yapar?

Kim Kardashian- Kanye West çifti 11 milyon dolarlık malikanelerinde oturmaktan vazgeçti!

Geçtiğimiz ay İtalya'da masalsı bir düğünle evlenen Kim Kardashian- Kanye West çiftinin ev krizi sürüyor. Ünlü çift, Los Angeles'ın Bel Air semtinde bulunan 11 milyon dolarlık evlerinin tadilatının bitmemesi nedeniyle halen ayrı evlerde yaşıyor...

Mazhar Alanson ve Biricik Suden çifti Tarkan'a komşu oldu!

Uzun yıllar kirada oturdukları Yeniköy’deki evlerinin bulunduğu arazi Arap bir iş adamına satılan Alanson ve Suden çifti, Tarkan’ın Tarabya’da bulunan evinin hemen bitişiğinde yer alan havuzlu villayı kiralad

Şerefiye bedelini kim öder?

Taşınmazın cephe farklılığı, manzarayı görme durumu gibi faktörler dairenin bedelini farklı olmasını etkiliyor. Taşınmazın bedelinin farklı olmasına şerefiye bedeli deniyor. Peki, şerefiye bedelini kim öder?

Tarkan Kulak kim Haberi

Tarkan Kulak kim

Divan Kurulu Başkanlığı'nı Adana Sanayi Odası Meclis Başkanı Hüseyin Nuri Çomu, üyeliklerini ise Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı Tarkan Kulak, Adana Ticaret Borsası Meclis Başkanı Şahin Bilgiç'in yaptığı toplantıya, Adana, Kozan ve Ceyhan'da bulunan TOBB'a bağlı oda ve borsaların başkan, yönetim kurulu üyeleri ve genel sekreterleri katıldı. 


Toplantıda, kentin ve iş dünyasının sorunları ve beklentileri ile çözüm önerileri dile getirildi. 


KIVANÇ: MARKA KENT İMAJI GÜÇLENDİRİLMELİ 


Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Adana'nın sanayi, ticaret ve tarım alanında metropol ve marka kent imajının güçlendirilmesi gerektiğini, bunun oda ve borsalar, yerel ve merkezi yönetimler ve kent dinamiklerinin kararlı işbirliğiyle mümkün olabileceğini söyledi. Sektörel sanayi siteleri oluşturulamamasının kentin önemli sorunlarından biri olduğunda dikkat çeken Kıvanç, "İşletmelerin dağınık faaliyet gösterdiği mevcut tablo, şehrin üretim...