03 / 05 / 2024

tarkan seferihisar

tarkan seferihisar

Sayısız yardım projesine maddi ve manevi destek veren Tarkan, şimdi de Seferihisar'da yapılacak hayvan yuvası için 500 bin lira bağışladı. Megastar, son yıllarda kalbinde ayrı bir yeri olan Seferihisar için yine kolları sıvadı.

İzmir Seferihisar emlak yatırımcısını sevindirdi!

Fiyat artışlarında İstanbul ile yarışan İzmir'de konut fiyatları bu yıl yüzde 22,8 yükseldi. İzmir'de emlak yatırımcısına en büyük getiriyi getiren ilçe ise Seferihisar oldu.

İzmir Seferihisar'da 13 milyon TL'ye satılık arsa!

Seferihisar Belediye Başkanlığı'ndan İzmir Seferihisar'da bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 31 Ağustos'ta yapılacak arsanın satış bedeli 13 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir Seferihisar'da mahalleli evlerini butik otele dönüştürdü!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde yaklaşık 500 yıllık tarihe sahip Sığacık'ta evlerini restore ederek butik otele dönüştüren mahalleli, turizme hizmet etmeye başladı.

Seferihisar Güzelkent Konutları fiyatlar!

Seferihisar Güzelkent Konutları fiyatları 495 bin TL'den başlıyor. İzmir'de yükselen Güzelkent Konutları projesi önümüzdeki yıl tamamlanacak...

Tarkan, Selenium Country’den 1 milyon dolara daire aldı!

Yeni ev yeni hayat... Megastar; Selenium Country’den 1 milyon dolara lüks bir daire aldı. Tarkan geçtiğimiz ay evlendiği Pınar Dilek’le Kemerburgaz’da satın aldığı daireye yerleşti.

Güzelkent Konutları Seferihisar ev fiyatları!

Güzelkent Konutları Seferihisar ev fiyatları 545 bin liradan başlayarak değişiyor. Sönmezoğlu Yapı'nın projesi Güzelkent Konutları, 2017'nin ikinci yarısında tamamlanacak...

Tarkan engelli öğrenciler için 5 milyon TL'ye okul yaptırıyor!

Hülya Avşar’ın “Tarkan vergide birinci mi oldu? Okul mu yaptırdı?” dediği Megastar, engelli öğrencilere 5 milyon TL’ye ultra donanımlı bir okul yaptırıyor. Engelli öğrenciler için yaptırılan okulun 2018'de eğitime başlaması planlanıyor.

Tarkan, Vadistanbul Bulvar'dan ofis katı satın aldı!

Megastar Tarkan ofis yatırımı için Türkiye’nin uluslararası alandaki gayrimenkul projesi Vadistanbul’un Bulvar etabını tercih etti. Vadistanbul’un ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabından Tarkan bir ofis katı satın aldı.

İzmir Seferihisar'da 6.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İzmir Seferihisar Belediye Başkanlığı, Sığacık Akkum'da bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 6 milyon 450 bin TL olarak belirlendi.

Pınar Dilek, Tarkan'ın Tarabya'daki villasına taşındı!

Tarkan, önceki akşam stüdyo çıkışı yazın evleneceği Pınar Dilek'le ilgili sorulara 'Sizleri seviyorum' demekle yetindi. Gurbetçi yengenin de birkaç gün önce Megastar'ın Tarabya'daki lüks villasına yerleştiği öğrenildi

İzmir Seferihisar'da 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Seferihisar Belediye Başkanlığı, Seferihisar Mersinalanı'nda bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 3 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. İhalesi 17 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Seferihisar'da satılamayan araziler 2 katına yeniden satışa çıktı!

Seferihisar Beiediyesi'nin satışa sunduğu turizm arazileri içinde yer alan Ürkmez'deki 4 bin metrekarelik alan, ilk bedelinin iki katına, 3 milyon 500 bin TL'ye yeniden satışa çıkarılıyor

Tarkan Beykoz'dan 1.5 milyon liraya çiftlik aldı!

Mega star Tarkan müstakbel eşine düğün hediyesi hediye etti. Tarkan, Anadolu Yakası Beykoz'dan 1.5 milyon liraya çiftlik aldı.

tarkan seferihisar Haberi

tarkan seferihisar

Türk Pop Müziği'nin dev ismi Tarkan, kalbinin güzelliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Bugüne kadar sayısız sosyal sorumluluk projesine destek veren Megastar, son yıllarda kalbinde ayrı bir yeri olan Seferihisar için yine kolları sıvadı. Seferihisar Doğa Okulu'nun kurucuları arasında yer alan ünlü sanatçı, bu kez aynı bölgedeki sokak hayvanları için harekete geçti. 


HERKESE ÇAĞRI 


Megastar, İzmir'in 'sakin şehir' unvanlı ilçesi Seferihisar'da belediye tarafından kurulacak hayvan yuvasına ilk destek veren isim oldu. Tarkan, rol aldığı videoyla hayvan hakları mücadelesinin Türkiye'deki öncülerinden Prof. Dr. İsmet Sungurbey'in isminin verileceği hayvan yuvasının tamamlanabilmesi için herkese yardım çağrısında bulundu. 300 kedi ve köpeğin barınıp gerekli tedavilerinin yapılacağı yuvanın yüzde 70'lik bölümünü tamamlanırken Megastar'ın desteğinin sadece 'video çekmekle' kalmadığı da ortaya çıktı. Sürekli konu olan servetinin...