28 / 04 / 2024

tarkan tevetoğlu

tarkan tevetoğlu

Tarkan annesine 'Anneler Günü' hediyesi olarak Yeniköy'de 550 bin TL'ye ev aldı

İzmirliler çıldırmış olmalı! Tarkan manzaralı balkon 500 dolar!

Ünlü sanatçı Tarkan Tevetoğlu’nun İzmir Gündoğdu Meydanı’nda vereceği konseri izdiham yaşamadan izlemek isteyen İzmirliler, meydana bakan balkonları kiralamaya başladı. Akşam 7’den gece 12.00’ye kadar sürecek kiralamalar 500 doları buluyor.

Tevetoğlu Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tevetoğlu Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan Berke Tevetoğlu ve Mustafa Tevetoğlu tarafından kuruldu.

Tarkan'ın milyonluk arazisine 7'inci red!

Mega Star Tarkan Tevetoğlu'nun Bayrampaşa'daki arazisiyle ilgili 7. kez İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'ne gelen imar dosyası reddedildi.

Ekrem İmamoğlu: Tarkan'ın imar talebi her vatandaş gibi değerlendirilir!

Ünlü şarkıcı Tarkan'ın Bayrampaşa'daki arazisi için istediği imar izni hakkında açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bilgim yok, ben de basından okudum. Varsa her vatandaş gibi talebi değerlendirilir, bakılır" dedi...

Tarkan evi terk edip otele mi yerleşti?

Tarkan ve Pınar Tevetoğlu'nun bir süredir kavgalı oldukları, Tarkan'ın evi terk ettiği otele yerleştiği iddia edildi. Sosyal medyada dolaşan dedikodulara Tarkan'dan yanıt geldi.

Tarkan Almanya'dan daire aldı!

Tarkan eşi Pınar Tevetoğlu'na doğum hediyesi olarak Almanya Köln yakınlarındaki Alzey'de daire aldı.

Tarkan Tarabya'daki villasını kızı için yeniledi!

Eşi Pınar Tevetoğlu ve kızı Liya ile Türkiye'ye dönmeye hazırlanan Megastar Tarkan,  kızı Liya için Tarabya’daki villasını yeniledi...

Tarkan'ın evi müze mi oluyor?

Almanya'nın Alzey kasabasında dünyaya gelen Tarkan'ın evinin belediye tarafından satışa koyulması anne Neşe Tevetoğlu'nu üzdü. Bunun üzerine Tarkanın hayranı olan bir iş adamı evi alıp müze yapmak istediğini açıkladı. 

Tevet Yapım Prodüksiyon Gıda İnşaat Turizm Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tevet Yapım Prodüksiyon Gıda İnşaat Turizm Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Cenk Tevetoğlu, Osman Ircı ve Adem Aybay ortaklığında kuruldu.

Tevetoğlu Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tevetoğlu Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe’de kuruldu.

Tevetoğlu Proje Geliştirme Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tevetoğlu Proje Geliştirme Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mesut Paslı ve Arif Tevetoğlu tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tarkan ve Pınar Tevetoğlu, çocuk odası hazırladı!

Çocuk sahibi olma kararı alan Tarkan ve Pınar Tevetoğlu, hazırlıklara evlerinde çocuk odası hazırlayarak başladı.

Ali Ağaoğlu Marmaris Çiftlik'teki adasında tatile çıktı!

Ege’nin gözde tatil merkezi Marmaris, Ramazan Bayramı’nda, aralarında Ali Ağaoğlu ve Tarkan’ın da olduğu pek çok ünlü ismi ağırladı.

tarkan tevetoğlu Haberi

tarkan tevetoğlu

Tarkan, 'Anneler Günü' için annesi Neşe Tevetoğlu'na İstanbul Yeniköy'den 550 bin TL'ye daire aldı... Dairenin anahtarını da 'Anneler Günü'ndeki kahvaltı sırasında annesine verdi. Tarkan, Tarabya'da oturuyor. Annesi yakınında olsun diye evi Yeniköy'den...