07 / 05 / 2024

tarkan zeytinlik

tarkan zeytinlik

Mega Star Tarkan, zeytinlikleri imara açılması planına isyan etti. Tarkan twitter hesabından "Zeytin ağaçları Anadolu'nun hazinesidir belleğidir. Rant için zeytin ağaçlarına kıymayın" yazdı.

İki şehirde 5 zeytinlik, 3 arsa ve 1 arazi satılacak! Tarihler tek tek açıklandı!

Aydın ve Kayseri'de yer alan 5 zeytinlik, 3 arsa ve 1 arazi için satış ihalesi düzenleniyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihaleler 25 Nisan ve 30 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Bodrum Türkbükü'ndeki zeytinlik alana 34.5 milyon TL'lik yeni otel geliyor!

Bodrum Türkbükü'nde yer alan zeytinlik alana 85 odalı yeni otel inşa edilecek. Hebil Bodrum ortaklığı imzası taşıyan otel  85 odalı otel 34 milyon 514 bin TL'ye mal olacak.

Zeytinlik vasıflı araziye ev yapılabilir mi, nasıl?

Arsa ve arazi yatırımları son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alırken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden zeytinlik vasıflı araziye ev yapılıp yapılamayacağını açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Zeytinlik Evleri satışta! Yeni proje!

MD İnşaat Yapı tarafından hayata geçirilen Zeytinlik Evleri konut projesi satışa çıktı. 18 katlı rezidans konseptli projede 120 adet konut bulunuyor.

Belediye zeytinlik, arsa ve arazi satacak! 15 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Kaçırmayın!

Aydın İli Çine Belediye Başkanlığı, Aydın Çine'de yer alan zeytinlik, arsa ve arazileri satışa çıkardı. 30 adet taşınmazın satış ihalesi 9 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ataköy'de toplanma alanı krizi! Zeytinlik Mahallesi'ndeki inşaata tepki geldi! 

İstanbul Bakırköy'e bağlı Zeytinlik Mahallesi sakinleri "acil toplanma alanı" olduğunu ileri sürdükleri alana konut inşa edilmesine tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Tarkan'dan depremzedelere 1 milyon TL'lik yardım!

Tarkan’ın  depremin yaşandığı ilk gün AFAD’a 1 milyon TL bağış yaptığı ortaya çıktı. Ayrıca şarkıcının yıkılan evlerin yerine yeni evler yapılması için de destek vereceği belirtiliyor. İşte detaylar...

Belediye'den büyük fırsat: 10 bin liradan başlayan fiyatlarla arsa, arazi ve zeytinlik satacak!

Aydın İli Çine Belediye Başkanlığı, Aydın Çine'de yer alan 32 adet arsa, arazi ve zeytinlik için satış ihalesi düzenliyor. 

İzmir'de Tarkan konseri için kurulan sahne çöktü!  Tarkan konseri iptal mi oldu?

Tarkan'ın İzmir'de vereceği konser için kurulan sahne çöktü. Tarkan konseri bileti alanlar konserin iptal olup olmadığını merak ediyor.

İzmirliler çıldırmış olmalı! Tarkan manzaralı balkon 500 dolar!

Ünlü sanatçı Tarkan Tevetoğlu’nun İzmir Gündoğdu Meydanı’nda vereceği konseri izdiham yaşamadan izlemek isteyen İzmirliler, meydana bakan balkonları kiralamaya başladı. Akşam 7’den gece 12.00’ye kadar sürecek kiralamalar 500 doları buluyor.

İzmir’de Tarkan çılgınlığı! Tarifeler fırladı gitti

9 Eylül’deki konseri öncesinde kafe ve restoranlarda Tarkan’a özel fiyat uygulaması başladı, rezervasyonlar haftalar öncesinden doldu.

Bakırköy Zeytinlik Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Bakırköy İlçesi Zeytinlik Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Zeytinli Köy nerede? Zeytinliköy fiyat listesi 2022!

Zeytinli Köy nerede sorusunun yanıtı ve Zeytinliköy fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 34 adet müstakil villa bulunuyor.

tarkan zeytinlik Haberi

tarkan zeytinlik



TBMM gündemine taşınan Zeytin Ağacı Koruma Kanunu değişikliği çevrecilerin de tepkisini çekti.

3 bin 573 sayılı Zeytin Ağacı Koruma Kanunu’nda yapılacak değişiklikler zeytinlik alanların tanımının değişmesine neden olacak ve böylelikle zeytinlikler termik santrale, toplu konuta, sanayi tesislerine, maden ve taş ocaklarına dönüştürülebilecek.


Çevre konularına gösterdiği duyarlılıkla bilinen Tarkan’dan mesaj geldi. Mega Star twitter hesabından “Bir ülkenin en büyük nimeti, değeri onun doğasıdır. Zeytin ağaçları Anadolu’nun hazinesidir belleğidir. Rant için zeytin ağaçlarına kıymayın”...