29 / 04 / 2024

tarkanın evleri

tarkanın evleri

Polonezköy'de bir çiftlikte yaşayan Tarkan, artık hayatının bir kısmını Almanya'da geçiriyor. Tarkan , zaman zaman Almanya'da Köln şehri sınırlarındaki doğduğu kasaba olan Alzey yakınlarında aldığı eve gidip orada kalıyor.

Tarkan Şirince'den çiftlik aldı!

İstanbul’da iki evi bulunan Megastar, evlerinin yol inşaatı ve 3. köprü güzergâhında kalması nedeniyle yeni yaşam alanı arayışına girdi. Tarkan, uzun arayışlar sonunda Şirince’de tam istediği gibi bir çiftlik evi satın aldı.

Y Kuşağı’na kötü haber geldi: Boomerların evleri, Z Kuşağı’nın olacak!

Mary K. JACOB New York Post yazarı kaleme aldığı yazısında Y Kuşağı’na kötü haber vererek, Boomerların konutlarının Z Kuşağı’nın olacağını belirtti. işte o yazı...

Tarkan'dan depremzedelere 1 milyon TL'lik yardım!

Tarkan’ın  depremin yaşandığı ilk gün AFAD’a 1 milyon TL bağış yaptığı ortaya çıktı. Ayrıca şarkıcının yıkılan evlerin yerine yeni evler yapılması için de destek vereceği belirtiliyor. İşte detaylar...

İzmir'de Tarkan konseri için kurulan sahne çöktü!  Tarkan konseri iptal mi oldu?

Tarkan'ın İzmir'de vereceği konser için kurulan sahne çöktü. Tarkan konseri bileti alanlar konserin iptal olup olmadığını merak ediyor.

Kiracının evi satılırsa ne olur?

Kira sözleşmesi halihazırda devam eden kiracıların evleri satışa konu olabiliyor. Peki, kiracının evi satılırsa ne olur? Hakları nelerdir?

Yabancıya gayrimenkul satışına vatandaşlık dopingi!

Dolarda gerçekleşen yükseliş sonrasında bazı konut sahipleri ve emlakçıların evleri 'vatandaşlığa' uygun notu ile satışa sunduğu belirlendi. 250 bin dolar değerli gayrimenkul satın alınarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlık hakkına sahip olunabildiği belirtilen 1.997 ilan bulunuyor.

Sahilde oturanların evleri sular altında kalacak!

İklim değişikliğinin olumsuz etkileri şimdiden görülmeye başlandı. Tedbir alınmazsa 2060’a kadar ortalama sıcaklığın 3 derece yükseleceği öngörülüyor. Bu, deniz kıyısındaki birçok şehrin sulara gömülmesi demek. İstanbul ve İzmir için de risk büyük.

Yıldızların evleri satışta!

Kovid-19 salgını emlak ve konut sektörünü değiştirdi. Birçok ünlü yıldız evini satıyor. İşte evlerini satan yıldızlar...

Van'da TOKİ afet konutları sistemi uygulanacak!

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Van'da depremden etkilenen mahallelerin muhtarlarıyla buluştu. Çataklı, "2020 bitmeden konut yapım ihalelerini bitirmek istiyoruz. Bölgede TOKİ afet konutları sistemi uygulayacağız. Güvenlik gerekçesiyle ağır hasarlı olan bütün evleri yıkacağız" dedi.

Ankara'daki sel mağdurlarının evleri onarılıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi şiddetli sağanak yağışlar sonrası evleri zarar gören vatandaşların yaralarını sarmaya devam ediyor.

Etel-Robert Baler çiftinin mal paylaşımı davasında son durum!

Etel-Rober Baler çifti anlaşmayla boşandı. İsviçre Cenevre'deki evi ve İsviçre Locarno'daki yazlığı bile isteyen Etel Hanım'ın evleri aldığı ileri sürüldü...

Şerif Barış: Depreme hazırlık kişiden ve evden başlar!

Kocaeli Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şerif Barış, yaptığı açıklamada, "İnsanların evleri ve iş yerlerinde bir afet acil durum planı olması lazım. Bu plana göre tehlike ve riskleri belirleyip buna göre önlem alınması gerekiyor" dedi.

Yusuf Güney: Elazığ'da iki aileye ev hediye edeceğiz!

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde birçok vatandaşın evleri ağır hasar aldı. Deprem sonrası bölgeye hayır severlerden yardımlar gelmeye devam ediyor. Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, deprem bölgesinde iki aileye ev hediye edeceklerini açıkladı...

Tarkan'ın milyonluk arazisine 7'inci red!

Mega Star Tarkan Tevetoğlu'nun Bayrampaşa'daki arazisiyle ilgili 7. kez İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'ne gelen imar dosyası reddedildi.

tarkanın evleri Haberi

tarkanın evleri


Tarkan, Almanya'da doğduğu kasaba olan Alzey yakınlarında bir ev aldı. Ünlü sanatçı, zaman zaman gittiği bu evde eski günlerini yad ediyor.

Söylemezsem Olmaz programından Pakize Suda'nın iddiasına göre; İstanbul'da Polonezköy'de bir çiftlikte yaşayan Tarkan, artık hayatının bir kısmını Almanya'da geçiriyor. Tarkan , zaman zaman Almanya'da Köln şehri sınırlarındaki doğduğu kasaba olan Alzey yakınlarında aldığı eve gidip orada kalıyor. Yeni evinde çocukluk günlerini yad eden Megastar, orada yaşayan tanıdıklarıyla da...