30 / 04 / 2024

Tarlabaşı Suzan Pektaş sergisi

Tarlabaşı Suzan Pektaş sergisi

Suzan Pektaş ‘Göç Sakinleri’ sergisinde Tarlabaşı’daki kentsel dönüşümü anlattı. Sergi, 16 Mart'a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Tarlabaşı’da kentsel dönüşüm sergisi açıldı!

Suzan Pektaş ‘Göç Sakinleri’ sergisinde Tarlabaşı’daki kentsel dönüşümü anlattı. Sergi, 16 Mart'a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Tarlabaşı 360 lansman fiyatları!

Daha önce ofis satışlarının başladığı Tarlabaşı 360 projesinde rezidans daireler satışa sunuldu. Projede 97 rezidans ve 96 ofis bulunuyor. İşte Tarlabaşı 360 lansman fiyatları...

Tarlabaşı 360 telefon numarası!

Tarlabaşı 360 telefon numarası bilgisi haberimizde yer alıyor. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı ve hizmetlerin sunulduğu projede rezidans daire satışları başladı. Projede lansman özel fırsatlar sunuluyor.

Tarlabaşı 360 ödeme koşulları!

Tarihi binaların restore edilerek yenilendiği Tarlabaşı 360 projesi, toplamda 150 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde konumlandırılıyor. Birçok ödeme imkanı sağlayan Tarlabaşı 360 ödeme koşulları haberimizin içinde yer alıyor.

Tarlabaşı360'la ezber bozuldu!

Tarlabaşı 360 rezidans satışları başladı. " Tarlabaşı360'la ezber bozuldu " sloganıyla tanıtılan projede dairelerin fiyatları 289 bin TL'den, ofislerin fiyatları ise 503 bin dolardan başlıyor.

Tarlabaşı 360 Rezidans!

Tarlabaşı 360 Rezidans projesinde 48 ay vade farksız taksit yapılıyor. Ofis ve rezidansların satışlarının devam ettiği projede lansmana özel yüzde 5 + yüzde 5 indirim yapılıyor.

Tarlabaşı 360 satılık!

Satış sürecinin başladığı Tarlabaşı 360 satılık dairelerin büyüklükleri 47 - 355 metrekare arasında değişirken, ofislerin büyüklükleri 63 - 588 metrekare arasında değişiyor. Projede yüzde 5 + yüzde 5 indirim yapılıyor.

Tarlabaşı 360 konut fiyatları!

Tarlabaşı 360 konut fiyatları metrekare bazında 5 bin 500 dolardan başlıyor. 48 ay vade farksız taksit yapılan projede ayrıca lansman dönemine özel indirimler yapılıyor.

Tarlabaşı360'ta 97 rezidans satışa sunuldu! 289 bin dolar!

İstanbul'un kalbi Taksim'de yer alan Tarlabaşı360 projesi'nde, Türkiye'de konut sektöründe bir 'ilk' başarılarak, rezidanslar benzer modelleme yerine her biri diğerlerinden farklı tasarlanarak kişiye özel satışa sunuldu.

Tarlabaşı 360 Projesi'nin lansmanı 17 Kasım'da!

İstanbul’un merkezindeki eşsiz bir mimari dokuyu yeniden kazandırması nedeniyle kentin en değerli ve en özel gayrimenkul yatırımı olan Tarlabaşı 360 Projesi’nde yer alan ofis ve rezidansları satışa sunuluyor...

Tarlabaşı 360 projesi lansmanı ileri bir tarihe ertelendi!

"Tarlabaşı 360 Projesi"nde yer alan ofis ve rezidanslar satışa sunuluyor. Feyzullah Yetgin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek lansman 24 Ekim'de saat 10:00'da gerçekleştirilecekti ancak ileri bir tarihe ertelendi.

Tarlabaşı 360 projesi lansmanı 24 Ekim'de!

Tarlabaşı 360 projesi lansmanı 24 Ekim'de yapılacak. Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Feyzullah Yetgin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek lansman 24 Ekim'de saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Zorlu Holding'in acı günü! Hacı Pektaş vefat etti!

Zorlu Gayrimenkul Grubu Başkanı Sayın Mesut Pektaş’ın babası Hacı Pektaş vefat etti. Hacı Pektaş'ın vefatı üzerine Zorlu Holding yönetimi ve çalışanları bir taziye mesajı yayınladı.

Tarlabaşı Suzan Pektaş sergisi Haberi

Tarlabaşı Suzan Pektaş sergisi

Suzan Pektaş ‘Göç Sakinleri’ sergisinde Tarlabaşı’daki kentsel dönüşümü ve bölgede yaşayan yurttaşların hikayelerini anlatıyor. 25 Şubat’ta açılan sergi 16 Mart tarihine kadar Beyoğlu’daki İFSAK Galeride ziyaretçilerini bekliyor.


Pektaş serginin hikayesini ise şöyle anlatıyor:


“Kaybolmuşlar için ilk durak, kaybedenler için son durak” denir buraya. İlk çekimleri yaparken koskoca bir duvar yazısı görmüştüm, “Elimi kana bulama” diyordu.


1960’larda hükümetin bir kararnamesiyle ülkelerini terk etmek zorunda kalan Rumların ardında kalan boş evlere zamanla Anadolu’dan gelen gurbetçiler yerleşmeye başlar. ’70’lerden  itibaren ise Tarlabaşı, toplumun öteki olarak nitelendirdiği kesimlere kucak açar: Romanlar,  siyahlar, transseksüeller, yerel çeteler, Kürtler ve son olarak da Suriyeliler. Taşı toprağı altın bir şehrin, pek de ışıldamayan bir semtidir artık Tarlabaşı!


Bülbül Mahallesi, Tarlabaşı’nın  kentsel dönüşüm adı altında yıkılan alanına sınır. Yok edilen alan  ile...