08 / 05 / 2024

Tarsus Belediyesi 2017 bütçesi

Tarsus Belediyesi 2017 bütçesi

Tarsus Belediye Meclisi Ekim ayı ikinci toplantısında bütçeyi görüştü. Açılış, yoklama ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından önceki meclis zabıt tutanağı oy birliğiyle kabul edildi.

Tarsus'taki 179 adet iş yeri satılıyor! Oto Galericiler Sitesi'de iş yeri sahibi olma fırsatı!

Tarsus Belediyesi tarafından Oto Galericiler Sitesinde yer alan 179 adet dubleks iş yeri satılıyor. Peki Tarsus'ta yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Sultangazi Belediyesi inşasına başladığı huzurevini satılığa çıkardı!

Sultangazi Belediyesi, 2017 yılında 16 milyon liraya ihale ederek yapımına başladığı "Yaşlı Bakım Merkezi"ni satılığa çıkardı. 

Tarsus'ta kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi, İsmet Paşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. 

Tarsus'ta mevzuata aykırı yapı yıkıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından park alanlarında daha önceden mevzuata aykırı olarak inşa edilen yapılar yıkıldı.

Barbaros Merkez Camii hizmete açıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Barbaros Mahallesi Merkez Cami gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Tarsus Belediyesi ihaleleri canlı yayınladı!

Tarsus Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihaleler, şeffaf belediyecilik ilkesine göre canlı yayından duyuruldu. İhalelerdeki 44 gayrimenkulden 22’si ihaleyle kiralandı...

Çorum'da inşa edilmeyen kreş için 477 bin TL mi ödendi?

Çorum Belediyesi 2017'de bir caminin alt katına Gündüz Bakım evi (kreş) yaptırmak için 477 bin TL bedelli ihale açtı. İhaleyi kazanan firma, iddialara göre kreş inşaatına başlamadı.

Tarsus'un 4 mahallesinde dönüşüm başlayacak!

Tarsus Belediyesi 2019 yılı Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda konuşan Tarsus Belediye Başkan Haluk Bozdoğan, 3 yıl içerisinde 4 mahallede kentsel dönüşümü başlatacaklarını söyledi.

Şahinbey Belediyesi yeraltı otoparkını 233 bin TL'ye kiraya verdi!

Şahinbey Belediyesi 2017 yılında 280 bin TL + KDV’ye kiraya verdiği otoparkın fiyatını 409 bin TL’ye çıkardı. Kiracı tutarı kabul etmeyince otoparkı yeni ihaleyle bu kez 233 bin TL'ye kiraya verdi.

Mersin'de 73 şehit ailesine ücretsiz konut!

Tarsus Belediyesi tarafından şehit aileleri için tahsis edilen dairelerin tapuları dağıtıldı. 73 şehit ailesi ev sahibi oldu...

Tarsus Bağlar Cami'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tarsus Belediyesi, Bağlar Cami'nin temelini attı.

Tarsus Toplu Konut Projesi'nin temeli atıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından Tozkoparan Zahit Mahallesi'nde yapımına başlanacak 472 dairelik toplu konut projesinin temeli atıldı.

Tarsus Tozkoparan Toplu Konut Projesi'nin temeli atıldı!

Mersin'in Tarsus Belediyesi tarafından Tozkoparan Mahallesi'nde yapımına başlanacak olan Toplu Konut Projesi için temel atma töreni düzenlendi...

Tarsus Belediyesi 2017 bütçesi Haberi

Tarsus Belediyesi 2017 bütçesi


Tarsus Belediye Meclisi Ekim ayı ikinci toplantısında bütçeyi görüştü. Açılış, yoklama ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından önceki meclis zabıt tutanağı oy birliğiyle kabul edildi.

Mecliste, Tarsus Belediyesinin, 2017 Mali Yılı bütçesi madde madde tek tek okunup oylamaya sunuldu. Oy birliğiyle kabul edilen Tarsus Belediyesi bütçesi 187,757,000 TL olarak belirlendi.

Alınan kararların kente ve Tarsuslulara hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Belediye Başkanı Şevket Can, meclis üyelerine ve belediye çalışanlara teşekkür etti.

Yapılan her hizmetin Tarsus halkının menfaati için olduğunu, Tarsus’un problemlerini hep birlikte çözeceklerini söyleyen Başkan Can, 2017 bütçesinin bu amaca hizmet etmek üzere planladıklarını belirtti.

Başkan Can, “Hepinize teşekkür ediyorum. Bütçe ile ilgili almış olduğumuz kararları şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bütçemize baktığımız zaman bütün bunlar yaklaşık maliyetlerdir. Ama biz geçen seneki bütçeyi...