30 / 07 / 2024

Tarsus Belediyesi meclisi ekim ayı toplantısı

Tarsus Belediyesi meclisi ekim ayı toplantısı

Mersin’in Tarsus ilçe Belediyesi Meclisi Ekim ayı ikinci toplantısını gerçekleştirdi. Mecliste Tarsus Belediyesi bütçesi görüşülüp, oy birliği ile karara bağlandı.

Tarsus'taki 179 adet iş yeri satılıyor! Oto Galericiler Sitesi'de iş yeri sahibi olma fırsatı!

Tarsus Belediyesi tarafından Oto Galericiler Sitesinde yer alan 179 adet dubleks iş yeri satılıyor. Peki Tarsus'ta yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi riskli yapılar için düğmeye bastı! Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi riskli yapılar için düğmeye bastı. Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi meclis tarafından onaylandı. İşte ayrıntılar...

Üsküdar Belediyesi'nin gayrimenkul satışlarına tepki!

Üsküdar Belediyesi Meclisi’nde, Kısıklı Mahallesi’nde yer alan ve imar planlarında “ilköğretim tesisleri” alanı olarak geçen, toplam büyüklüğü yaklaşık 790 metrekarelik iki parselin, belediye şirketi Üsküdar Personel A.Ş.’nin vergi borçlarına karşılık Maliye Hazinesi’ne devredilmesi kararı verildi.

Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde kentsel dönüşüm çıkmazı!

Beylikdüzü'nün Gürpınar ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde görüşüldü. Mecliste  Gürpınar Mahallesi’ndeki riskli yapılara yönelik plan notu değişikliği teklifine AKP’li Meclis üyeleri ‘hayır’ dedi.

Tarsus'ta kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi, İsmet Paşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. 

İzmit Belediyesi Meclisi’nden Ekşi ailesinin arazisi için imar değişikliği!

İzmit Belediye Meclisi Toplantısı’nda Ekşi ailesinin İzmit Yahya Kaptan Mahallesi'ndeki arsa için imar planı değişikliği teklifi oy birliğiyle geçti. İmar planına göre;  Ekşi ailesinin arsasında dört kat olan imar izni sekiz kata çıkmış oluyor ve çatı katı yapılmasına ise izin verilmiyor.

Tarsus'ta mevzuata aykırı yapı yıkıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından park alanlarında daha önceden mevzuata aykırı olarak inşa edilen yapılar yıkıldı.

Ekrem İmamoğlu'nun veto ettiği yeşil alan kararı İBB Meclisi'nde kabul edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun vetosuna karşı, kendi kararında direndi, İstanbul 295 bin metrekare yeşil alan kazandı.

Tarsus Belediyesi ihaleleri canlı yayınladı!

Tarsus Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihaleler, şeffaf belediyecilik ilkesine göre canlı yayından duyuruldu. İhalelerdeki 44 gayrimenkulden 22’si ihaleyle kiralandı...

Ordu Büyükşehir Meclisi 'nazım imar planı'nı iptal etti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 20 Ekim 2016 tarihindeki meclis toplantısında kabul edilen 'nazım imar planı'nı oy birliği ile iptal etti.

Tarsus'un 4 mahallesinde dönüşüm başlayacak!

Tarsus Belediyesi 2019 yılı Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda konuşan Tarsus Belediye Başkan Haluk Bozdoğan, 3 yıl içerisinde 4 mahallede kentsel dönüşümü başlatacaklarını söyledi.

Kocaeli Büyükşehir Meclisi'nde imar konuşulacak!

Bugün düzenlenecek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi toplantısında İzmit Durhasan Mahallesi’nde yer alan 660 dönümlük tarım arazisinin “küçük sanayi” alanına çevrilmesi istenecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi 2018 faaliyet raporu kabul edildi!

Çalışmalarına devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 2019-2024 döneminin ilk toplantısını yaptı. Gerçekleştirilen toplantıda 2018 yılı Faaliyet Raporu onaylandı. 

Tarsus Belediyesi meclisi ekim ayı toplantısı Haberi

Tarsus Belediyesi meclisi ekim ayı toplantısı

Mersin’in Tarsus ilçe Belediyesi Meclisi Ekim ayı ikinci toplantısını gerçekleştirdi. Mecliste Tarsus Belediyesi bütçesi görüşülüp, oy birliği ile karara bağlandı.

Açılış, yoklama ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından 01/10/2015 tarih ve 2015/09-1 sayılı meclis Zabıt Tutanağı oy birliğiyle kabul edildi.

Meclis, daha sonra plan, bütçe ve kesin hesap komisyonundan gelen evrakları görüşmeye başladı.

Mecliste, Tarsus Belediyesinin, 2016 Mali Yılı bütçesi madde madde okunup oylamaya sunuldu. Oy birliği ile kabul edilen Tarsus Belediyesi bütçesi 132.716.000 TL olarak belirlendi.

Alınan kararların kente ve Tarsuslulara hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Belediye Başkanı Şevket Can, oy birliği ile alınan karardan dolayı Belediye Meclis üyelerine, daire müdürleri ile personellere teşekkür etti.

“Bizim tek düşüncemiz var, Tarsuslulara hizmet etmektir” diyen Başkan Can, Tarsus’ta yaşayan bütün insanlara eşit bir mesafede, en güzel...