03 / 05 / 2024

Tarsus Duatepe kentsel dönüşüm ne zaman başlıyor

Tarsus Duatepe kentsel dönüşüm ne zaman başlıyor

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Duatepe Mahallesi sakinleri ile biraraya gelerek, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Belediye meclis salonunda gerçekleşen toplantıya Duatepe Mahalle Muhtarı Mehmet Dağ ile mahalle sakinleri katıldı.

Tarsus'ta kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi, İsmet Paşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. 

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Mersin Uluslararası Limanı'nın yanı sıra Serbest Bölge, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi ve kent çarşısı bulunan Akdeniz ilçesi, kentsel dönüşümle modern yapılara kavuşmak için gün sayıyor.

Tarsus'un 4 mahallesinde dönüşüm başlayacak!

Tarsus Belediyesi 2019 yılı Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda konuşan Tarsus Belediye Başkan Haluk Bozdoğan, 3 yıl içerisinde 4 mahallede kentsel dönüşümü başlatacaklarını söyledi.

Tarsus'un 13 mahallesine kentsel dönüşüm müjdesi!

Mersin Tarsus Belediyesi Belen Mahallesi'nde bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Şevket Can, 13 mahallenin kentsel dönüşüm alanı ilan ettiğini söyledi. 

Tarsus'ta dönüşüm hızla sürüyor!

Tarsus Belediyesi tarafından başlatılan ‘Kentsel Dönüşüm’ çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kentsel Tasarım ve Yenileme Projeleri kapsamında, Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Mersin İsmetpaşa kentsel dönüşümde örnek olacak!

Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, kentsel dönüşümle İsmetpaşa Mahallesi'nin daha güzel ve örnek bir mahalle olacağını söyledi.

Tarsus Duatepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Duatepe Mahallesi sakinleri ile biraraya gelerek, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Belediye meclis salonunda gerçekleşen toplantıya Duatepe Mahalle Muhtarı Mehmet Dağ ile mahalle sakinleri katıldı.

Tarsus Yarenlik Alanı Kentsel Tasarım projesinin temeli atıldı!

MERSİN Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarsus Yarenlik Alanı Kentsel Tasarım Projesi ile Tarsus Kültür Park Kentsel Tasarım ve Peyzaj Projesi’nin temeli törenle atıldı.

Tarsus'ta hangi yatırımlar yapılacak?

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus'taki çalışmalarını, hayata geçireceği projelerini ve kentsel dönüşüm sürecini anlattı. İşte Şevket Can'ın açıklamaları:

Tarsus Vuslat Meydanı için yıkımlar başladı!

Vuslat Meydanı için Tarsus Belediyesi ekipleri yıkıma başladı. Duatepe Mahallesi’nde Kleopatra Kapısı’nın yan tarafında bulunan Vuslat Düğün salonunun yıkım işlemlerine başlandı.

Tarsus'ta kentsel dönüşüm hız kazandı!

‘Birlikte Yönetiyoruz’ sloganıyla hareket eden Mersin’in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, kurum ve kuruluşlarla toplantı yaptı. Kentsel dönüşümle ilgili çalışmalara hız verdiklerini söyleyen Can, "İsmetpaşa'yla ilgili dönüşüm düşüncemiz var." dedi

Şevket Can: Tarsus'ta dönüşümün yol haritası belirlendi!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, müteahhitlerle toplantı yaparak kentsel dönüşümü görüştü. Yapılacak hizmetler hakkında bilgi veren Başkan Can, yol haritalarının belli olduğunu söyledi.

Tarsus Duatepe kentsel dönüşüm ne zaman başlıyor Haberi

Tarsus Duatepe kentsel dönüşüm ne zaman başlıyor


Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Duatepe Mahallesi sakinleri ile biraraya gelerek, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. 


Belediye meclis salonunda gerçekleşen toplantıya Duatepe Mahalle Muhtarı Mehmet Dağ ile mahalle sakinleri katıldı.


Toplantıda, Duatepe Mahallesi'nde yapılacak kentsel dönüşümle ilgili yapılan sunumun ardından söz alan Belediye Başkanı Şevket Can, mahalle sakinleri gibi projenin kendisini heyecanlandırdığını söyledi.

Projenin biran önce hayata geçmesi için belediye olarak çalışmaları hızlandırdıklarını kaydeden Başkan Can, "Göreve geldiğimizden bu güne kadar Duatepe Mahallesi ile ilgili gerekli çalışmaları biz başlatmıştık. Adana ve Mersin'den gelen firmalarla ön görüşmeler yaptık. Duatepe'deki kentsel dönüşümle ilgili çalışma yapmak istediklerini belirten firmalarla görüştük. Bizim onlardan istediğimiz vatandaşlarımızı mağdur etmeden, vatandaşlarımızın hakkını vererek çalışma yaparsanız seviniriz dedik. Artı olarak o mahallenin yapılacak kentsel dönüşüm sonrası güzelleşmesi birinci önceliğimizdir...