06 / 07 / 2024

Tarsus emlakçı sertifika

Tarsus emlakçı sertifika

Tarsus İlçe Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Mersin Tüm Emlakçılar Odası arasında eğitim protokolü imzalandı...

Afyonkarahisar'da Emlak Danışmanlığı kursiyerleri sertifika aldı!

Afyonkarahisar'da Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından eğitimi verilen Emlak Danışmanlığı kursu tamamlandı. Eğitimini başarı ile tamamlayan kursiyerlere katılım sertifikaları teslim edildi.

Trakya'da emlakçı olmak isteyen kursiyerler sertifikasını aldı!

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği ve Kırıkkale Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin işbirliğiyle düzenlenen Emlak Danışmanlığı Mesleki Eğitim Programı’nı tamamlayan 30 kursiyere sertifika verildi.

Emlakçılığa kriter geliyor!

Gümrük Bakanlığı, alım satımda ortaya çıkan mağduriyeti önlemek için emlak ticaretini yeniden düzenlemeye hazırlanıyor. Emlakçılar için bazı kriterler getiriliyor. Sertifika almayan emlakçılık yapamayacak. Komisyonlarındaki haksız kazanç önlenecek.

Tarsus Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 2016 yılı 1. dönem emlak ve çevre temizlik vergilerinin ödemelerinin başladığını belirterek, vatandaşların cezaya kalmamaları için 31 Mayıs son güne dikkat çekti.

Mersin Tarsus'ta emlak sektörü durma noktasına geldi!

Tarsus'ta emlak sektöründe bulunan birçok firma satışların neredeyse deniyle problem yaşamaya başladılar. Konuyla ilgili yetkililer "Konut satışında durma noktasına gelinmesi, konut üretiminde de aksamalara neden oluyor." dedi.

Emlak Danışmanlığı Sertifika Sınavı Sınav sonuçları duyurusu!

Milli Eğitim Bakanlığı Emlak Danışmanlığı Sertifika Sınavı Sınav sonuçları duyurusu bölümünden bölümünden ulaşabilirsiniz.

MEB Emlak Danışmanlığı Sertifika Sınavı giriş yerleri!

Milli Eğitim Bakanlığı Emlak Danışmanlığı Sertifika Sınavı Sınav Giriş Yerleri duyurusunu sınavlar bölümünde yayınladı. Emlak Danışmanlığı Sertifika Sınavı, Sınava Giriş sınavı 11.10 2015 saat 10.00'da yapılacak.

Tarsus'ta emlakçılara sertifika verilecek!

Tarsus İlçe Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Mersin Tüm Emlakçılar Odası arasında eğitim protokolü imzalandı...

Emlakçılık sertifikası nereden alınır?

Gayrimenkul danışmalığı yapmak istiyorsanız öncelikli olarak sertifika programlarına katılım sağlamanız gerekiyor. Emlakçılık sertifikası için gerekli şartlar neler? Emlakçılık sertifikası nasıl alınır? Emlakçılık sertifikası nereden alınır?

Emlakçılık sektörü!

Emlakçılık sektörü son dönemlerde kabuk değiştirmeye başladı. Tapu müdürlükleri, oda sertifikası olmayan emlakçıların işlerini durdurdu. TSE, belli iş standartları ve sertifika zorunluluğu getirdi. İşte ayrıntılar...

Emlakçılık ne demektir?

Emlakçılık ne demektir? sorusuna odalar ve yetkili kuruluşlar tarafından verilen bir sertifika ile yapılan aracılık (broker) hizmetidir cevabı veriliyor. Ancak günümüzde emlakçılığı isteyen herkes yapabiliyor...

Emlakçılık nedir?

Emlakçılık nedir? sorusuna odalar ve yetkili kuruluşlar tarafından verilen bir sertifika ile yapılan aracılık hizmeti cevabı veriliyor. Günümüzde emlakçılık henüz yasal bir çerçeveye girmiş değildir...

Arel Üniversitesi, site yönetimi sertifika programı başlatıyor!

Site sakinlerinin memnuniyeti ve emlak değerini artırmak için Arel Üniversitesi ve Famcotürk Site Yönetimleri Hizmetleri işbirliği ile profesyonel site yönetimi sertifika programı uygulanacak

Tarsus emlakçı sertifika Haberi

Tarsus emlakçı sertifika

Tarsus İlçe Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Mersin Tüm Emlakçılar Odası arasında eğitim protokolü imzalandı. Protokol kapsamında yaklaşık 170 emlakçıya 'Emlak Danışmanlığı' eğitimi verilecek. 120 saatlik eğitimde sonunda emlakçılar Milli Eğitim Bakanlığı onaylı emlak danışmanlığı sertifikası sahibi olacak. 

Protokol imza törenine Merkez Müdürü Nurettin Ambaroğlu ve Mersin Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli ve yetkililer katıldı. Konuyla ilgili bilgi veren Merkez Müdürü Nurettin Ambaroğlu, "Eğitimler merkezimiz konferans salonunda yapılacak. Eğitimlerle emlak satışlarında inşallah daha iyi bir iş disiplini sağlanmış olur" dedi. Mersin Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Madenli ise "Yapılan protokol ile Tüm eğitim faaliyet giderlerini odamız karşılayacaktır. Oda olarak daima üyelerimizin yanındayız ve onların daha iyi faaliyet göstermesi için elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.


Çukurova...