18 / 05 / 2024

tarsus gösteri merkezleri

tarsus gösteri merkezleri

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tarsus Belediyesi tarafından yaptırılan Atatürk Gösteri Merkezi hizmete açıldı.

Alize Trabzon setlerde indirim! Fiyatları görenler şok geçiriyor! İşe Elizi 15 Kasım 2022 fiyat listesi

Trabzon hasır setleri içinde en görkemlisi olan Alize Trabzon setlerinde indirim fırsatı başladı. Gösterişli ve ışıltısıyla kadınların gözbebeği olan bu setlerin fiyatları merak ediliyor. Peki Alize Trabzon set fiyatı ne kadar? İşte Elizi Alize Trabzon set fiyat listesi 15 Kasım 2022.

Aspendos Arena Gösteri Merkezi mühürlendi!

Antalya'da, Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun gösterilerinin sahnelendiği Aspendos Arena Gösteri Merkezi, belediye tarafından mühürlendi.

Midilli Adası'ndaki evsiz mülteciler için gösteri düzenlendi!

Brüksel'de, Avrupa Parlamentosu önünde toplanan yüzlerce gösterici Midilli Adası'ndaki 4.000'i çocuk 13.000 mültecinin evsiz kalmasını protesto etti.

Filistinlilerden İsrail’in Yahudi yerleşim birimi inşa faaliyetlerine karşı gösteri!

Filistinliler, işgal altında olan Batı Şeria’nın kuzeyinde, İsrail’in Yahudi yerleşim birimi inşa faaliyetlerine karşı protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Batı Şeria'da Yahudi yerleşim birimleri inşasına karşı gösteri!

Batı Şeria'nın Nablus kentinde bulunan Kafr Kaddum köyünde toplanan bir grup Filistinli, Batı Şeria'da Yahudi yerleşim birimleri inşasına karşı gösteri yaptı.

Filistinlilerden Batı Şeria'da yeni Yahudi yerleşim birimi inşasına karşı gösteri!

Batı Şeria Nablus kenti güneyindeki Beita beldesinde toplanan bir grup Filistinli, Batı Şeria'da yeni Yahudi yerleşim birimi inşasına karşı gösteri düzenledi...

Tarsus Gıda İhtisas OSB'nin kurulması bekleniyor!

Mersin'in Tarsus ilçesinde yaklaşık 15 bin kişiye iş istihdamı sağlayacak Tarsus Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulması için aradan geçen 3 yıla rağmen sözlerin tutulmadığı belirlendi.

Tarsus Atatürk Gösteri Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tarsus Belediyesi tarafından yaptırılan Atatürk Gösteri Merkezi hizmete açıldı.

Tarsus Atatürk Gösteri Merkezi 27 Aralık'ta açılıyor!

Tarsus Belediyesi tarafından Kırklarsırtı Mahallesi’nde inşa ettirilen Atatürk Gösteri Merkezi 27 Aralık'ta açılıyor.

Tarsus Gülek 28 Mayıs Sosyal Tesisleri yarın açılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarsus Belediyesi, Gülek 28 Mayıs Sosyal Tesisleri'ni yarın hizmete açıyor.

Batı Şeria'da Yahudi yerleşim birimleri inşasına karşı gösteri!

Batı Şeria'nın Ramallah kentine bağlı Mezraa el-Garbiyye beldesinde toplanan Filistinliler, bölgede yeni Yahudi yerleşim birimi yapılmasına karşı bir gösteri gerçekleştirdi.

Buca Gösteri Sanatları Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Buca’yı sanatın başkenti ve sanatçının uğrak adresi yapma hedefiyle yatırımlarına devam eden Buca Belediyesi Gösteri Sanatları Merkezi’nin inşaatını hızlandırdı.

Mersin Tarsus'da acele kamulaştırma kararı!

Tarsus Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi sınırları içerisinde kalan 266 alan acele kamulaştırılacak...

tarsus gösteri merkezleri Haberi

tarsus gösteri merkezleri

Tarsus Belediyesi’nin prestij projeleri arasında yer alan Kırklarsırtı Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan Atatürk Gösteri Merkezi düzenlenen Ali Kınık ve Hadise konseriyle hizmete açıldı.

Tarsus Belediyesi'nde yer alan habere göre, Atatürk Gösteri Merkezi’ne yoğun tezahüratlarla giriş yapan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, eşi Öznur Kara Can, çocukları Hamiyet İrem, Yağızalp ve Türkalp ile birlikte izleyicileri selamladı.

Böyle bir güzel günde, Tarsus’un kurtuluş gününde güzel bir eser daha kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirten Belediye Başkanı Şevket Can, açılışını yaptıkları Atatürk Gösteri Merkezinin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Başkan Şevket Can, “Bugün aynı zamanda Tarsus’umuzun kurtuluşu. 97’nci yılını kutladığımız Tarsus’un kurtuluş günü kutlu olsun. Bugünlere gelmemize vesile olan başta Ulu Önder Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmetle ve şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Bugün...