29 / 04 / 2024

Alize Trabzon setlerde indirim! Fiyatları görenler şok geçiriyor! İşe Elizi 15 Kasım 2022 fiyat listesi

Alize Trabzon setlerde indirim! Fiyatları görenler şok geçiriyor! İşe Elizi 15 Kasım 2022 fiyat listesi

Trabzon hasır setleri içinde en görkemlisi olan Alize Trabzon setlerinde indirim fırsatı başladı. Gösterişli ve ışıltısıyla kadınların gözbebeği olan bu setlerin fiyatları merak ediliyor. Peki Alize Trabzon set fiyatı ne kadar? İşte Elizi Alize Trabzon set fiyat listesi 15 Kasım 2022.



Trabzon setler, düğünlerin vazgeçilmez takıları arasında yer alıyor. Hem görkemli hem de ışıltısıyla görenleri adeta kendine büyüleyen bu setlerin fiyatları çoğu kişi tarafından araştırılıyor. Alize model ise, Trabzon setleri içinde en kalın ve görkemlisi olarak karşımıza çıkıyor. Fiyat olarak klasik modellerden daha pahalı olan bu setler en çok tercih edilenler arasında yer alıyor.

Özellikle düğünler için satın alınan bu setlerin fiyatları da kendisi gibi göz kamaştırıyor. Elizi, Alize Trabzon set fiyatlarında yüzde 20 indirim kampanyası başlattı. 

Peki Alize Trabzon set fiyatı ne kadar? İşte Elizi Alize Trabzon set fiyat listesi 15 Kasım 2022.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön