30 / 04 / 2024

Tarsus SGK binası

Tarsus SGK binası

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, 'Tarsus Karaevli Göleti ve Sulaması İnşaatı" sözleşmesinin imzalandığını ve Tarsus SGK binasının yüzde 91 'i tamamlandığını kalan kısmı içinde ihalesinin yapıldığını söyledi.

İzmir Karaburun'da SGK arazisine yeni belediye binası mı yapılacak?

İzmir'in Karaburun Belediyesi, ilçe merkezinde yer alan ve imar planlarında “Kamu alanı” olarak görünen SGK'ya ait 4 dönümlük eski cezaevi arazisine yeni belediye binası yapmak amacıyla harekete geçti. 

SGK gayrimenkullerini satışa sundu!

SGK, Ankara Kızılay'daki binasına ‘Satılık' ilanı asarak, gayrimenkullerini satışa sundu. 2015-2019 yılları arasında haczedilen 305 bin 239 adet gayrimenkulden ise bin 328 tanesinin satıldı.

Tarsus Devlet Hastanesi inşaatı bu yıl tamamlanacak!

Mersin'in Tarsus ilçesinde 7 Haziran 2018 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan 600 yataklı Devlet Hastanesi hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor. 

Tarsus Kaymakamlık binası 6 yıldır yıkılmayı bekliyor! 

6 yıl önce “Depreme dayanıksız, oturulamaz, acilen boşaltılmalı" raporu verilen Mersin'deki Tarsus Kaymakamlık binası hala yıkılmadı. Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otçu ve yüzlerce personel bu binada görevlerini yapmaya devam ediyor...

Elazığ SGK'nın eski binası belediyeye devredildi!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ'da bulunan SGK binasının belediyeye tahsis edildiğini açıkladı.

Tarsus Devlet Hastanesi'nin inşaatı yükseliyor!

Temeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılan 600 yataklı Tarsus Devlet Hastanesi hizmet binasının inşaatı yükseliyor.

Tarsus'ta 18.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tarsus İcra Dairesi, Arıklı Mahallesi'nde bulunan fabrika binası ve arsasını 18 milyon 579 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 31 Temmuz 2019 günü gerçekleşecek.

Batman SGK binası Ağustos'ta tamamlanacak! 

Batman’ın eski ilçe otogarı binasının yerinde bulunan ve 3 yıldır yapımı devam eden Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binasının inşaatının Ağustos ayında biteceği açıklandı. 

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi yarın!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 10 Nisan'da!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 10 Nisan'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 10 Nisan'da!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 10 Nisan 2019 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi yarın!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 22 Ocak'ta!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 22 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Tarsus SGK binası Haberi

Tarsus SGK binası

Uzun, Tarsuslulara iki büyük müjde vererek, "Tarsus İlçesi için önem arz eden göletle ilgili tüm aşamaları en başından beri takip ediyorduk. Orman ve Su İşleri Bakanlığımızın destekleriyle yapılacak olan gölet projesinin yaklaşık 19,5 milyonluk bütçesi onaylandı. 5 Şubatta sözleşmesi imzalanmış olup önümüzdeki günlerde işe başlanılacaktır. Tesisimiz 480 gün sonra tamamlanacak ve 9 bin 830 dekar araziye su temin edilecek. Böylece 6 milyon 800 bin TL yıllık gelir artışı sağlanacaktır. Bu gölet çiftçilerimiz için can suyu olacak. 

Gölet sayesinde çiftçiler geniş kalemde üretim yaparak rahat nefes alacak" dedi. 


MERSİN'E HAYIRLI OLSUN! 


Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) hizmet binası inşaatının da tamamlanmak üzere olduğunu söyleyen Uzun, "Tarsus'a yapılmakta olan devlet yatırımlarının bir kısmının tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu, bir kısmı ise devam etmektedir. Ağız ve Diş...