05 / 07 / 2024

tarsus taziye evleri

tarsus taziye evleri

Tarsus Belediyesi tarafından Bahçe Mahallesi’nde yaptırılan taziye evinin temeli yarın törenle atılacak.

Elazığ'a yeni taziye evleri inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Elazığ Belediyesi hayata geçirdiği taziye evlerine yenilerini ekliyor.

Mersin Tarsus'ta yeni taziye evi açıldı!

Mersin Tarsus'ta inşa edilen taziye evi törenle hizmete açıldı. Açılışta konuşan Tarsus Belediye Başkanı Şeveket Can, bugüne kadar 17 hizmetin açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Tarsus Şahin Mahallesi Taziye Evi açıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şahin Mahallesi Taziye Evi Tarsuslu vatandaşların hizmetine açıldı.

Ekrem İmamoğlu'ndan taziye evi açıklaması!

Taziye evleri uygulamasının Beylikdüzü Belediyesi’nce hayata geçirilmesinin engellenmesini Şubat ayı Meclisi’nde sert sözlerle eleştiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İlçemizde camilerimizin bakımını da taziye evlerini de biz yapıyoruz” diye konuştu.

Ali İhsan Su: Şırnak'ı yeniden inşa edeceğiz!

Şırnak Valisi Su, "Şırnak'ı yeniden inşa edeceğiz. Yapacağımız 6 bin konutun yanı sıra konutların yapıldığı alanlarda taziye evleri, alışveriş merkezi, gençlik merkezleri, park ve bahçeler olacak." dedi.

Tarsus Bahçe Taziye Evi'nin temeli atıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından Bahçe Mahallesi’nde yaptırılan taziye evinin temeli törenle atıldı. Temel atma törenine katılan Belediye Başkanı Şevket Can’ın mahalle sakinleri ve çocuklar etrafında sevgi çemberi oluşturdular.

Tarsus Bahçe Taziye Evi'nin temeli yarın atılıyor!

Tarsus Belediyesi tarafından Bahçe Mahallesi’nde yaptırılan taziye evinin temeli yarın törenle atılacak.

Tarsus Tozkoparan Taziye Evi açıldı!

Tarsus Belediyesi tamamlanan ve hizmete giren projelerine bir yenisini daha ekledi. 17. açılışını Tozkoparan Zahit Mahallesindeki Hacı Gülizar Yıldırım Taziye Evini açarak yaptı.

Tarsus Tozkoparan Taziye Evi yarın açılıyor!

Tarsus Belediyesi her mahallenin ihtiyaçları ve taleplerine göre hareket ederek, hizmetlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Tarsus Tozkoparan Taziye Evi yarın açılıyor.

Tarsus'ta yeni taziye evinin temeli atıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından Şahin Mahallesi'nde yaptırılan taziye evinin temeli törenle atıldı. Temel atma törenine katılan Belediye Başkanı Şevket Can, başta çocuklar olmak üzere vatandaşların yakın ilgisiyle karşılaştı.

Tarsus Güney Mezarlığı Taziye evi törenle açıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından Yeşil Mahallesi'nde yapılan Güney Mezarlığı Taziye evi törenle açıldı. Belediye Başkanı Şevket Can, parolalarının sevgi olduğunu söyledi.

Şahinbey Belediyesi'nden Güzelvadi’ye 2. sosyal tesis!

Güzelvadi Mahallesi’ne daha önce bir sosyal tesis yapan Şahinbey Belediyesi, mahallenin yeni bir sosyal tesise daha ihtiyacı olduğunu tespit ederek harekete geçti. Tesiste taziye evleri ve mahalle sakinlerine kurs vermek için derslikler yer alacak.

Mersin Tarsus'ta taziye evi törenle hizmete açıldı!

Mersin’in Tarsus ilçe Belediyesi tarafından Gazipaşa Mahallesi’nde arsası verilen ve işadamı Sıtkı Toprak tarafından yaptırılan Tarsus Belediyesi Ahmet Toprak Taziye Evi törenle hizmete açıldı

tarsus taziye evleri Haberi

tarsus taziye evleri


Tarsus Belediyesi tarafından Bahçe Mahallesi’nde yaptırılan taziye evinin temeli yarın törenle atılacak.

Kılınacak Cuma namazının ardından Bahçe Mahallesi’nin ihtiyacı olan taziye evinin temelinin atılacağını belirten Belediye Başkanı Şevket Can, törene tüm Tarsusluların davetli olduğunu söyledi.

Başkan Can, “Göreve geldiğimizden bu güne kadar 17 hizmetin açılışını gerçekleştirdik. Mahallelere yapacağımız hizmetler konusunda mahalle sakinleriyle ve muhtarlarımızla görüşüyoruz. Bahçe Mahallesi sakinlerimiz taziye evi isteklerini bize ilettiler. Bizde taziye evi konusunda üzerimize düşen görevi yaptık” dedi.

Hizmetlere hız kesmeden devam ettiklerini belirten Başkan Can, “Her mahallemize eserler bırakmak istiyoruz. Bundan daha önemlisi de bu 179 mahalle de hiçbir ayrım yapmadan el ele gönül gönüle yaşamak istiyoruz. Biz, elimizdeki her türlü imkanı Tarsus’ta yaşayan vatandaşlarımızın daha rahat, daha temiz ve güvenli bir şehirde yaşayabilmesi adına seferber ediyoruz....