29 / 04 / 2024

Tarsus Güney Mezarlığı Taziye evi törenle açıldı!

Tarsus Güney Mezarlığı Taziye evi törenle açıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından Yeşil Mahallesi'nde yapılan Güney Mezarlığı Taziye evi törenle açıldı. Belediye Başkanı Şevket Can, parolalarının sevgi olduğunu söyledi.



Başkan Can, hizmetlerini mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda hayata geçirdiklerini belirterek, "Taziye evleri önemli bir görevi yerine getiriyor. Bizler şehrimizi birlikte yöneteceğiz derken, bunu lafla değil icraatla da göstermek istiyoruz. Bu yüzden mahallelerin isteklerine göre projelerimizi şekillendirmeye gayret ediyoruz. Belediyecilik vatandaşlarımızın acısını paylaşmak, mutluluğuna ortak olmaktır" dedi.


TEŞEKKÜR ETTİ

Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca'da Tarsus'un her şeyin en iyisine layık olduğunu söyleyerek "Belediyemizin yaptığı bu taziye evi güzel bir proje olmuş. Her şey halkımızın mutluluğu ve refahı için. Bu tesisin yapımında emeği geçen başta başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi. Yeşil Mahalle Muhtarı Emrah Kara, yapılan hizmetlerden çok memnun olduklarını belirterek, herkesin mutlu olduğunu söyledi.



Sabah Güney


Geri Dön