27 / 04 / 2024

tarsustaki muhtarlıklar

tarsustaki muhtarlıklar

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, vatandaşın muhtarlıklarla olan işlemleri daha kolaylaştırmayı hedeflediklerini ve vatandaşlara en iyi hizmet vermek istediklerini belirtti.

Deprem destekleri başvuru detayları belli oldu: O süreye dikkat!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 10 şehirde yapılacak destek ödemelerinin detayları belli oldu. Bu kapsamda afetzede hak sahipliği başvurusu e-Devlet üzerinden ya da mahalle, köy muhtarlıkları üzerinden yapılabilecek. Talep içinse 60 günlük süre verildi.

Belediye'den büyük fırsat! Tekirdağ'da 24 arsa kiraya verilecek!

Tekirdağ Muratlı Belediyesi'nden 24 arsa 2 yıllığına kiraya verilecek. İhale arazilerin bulunduğu Mahalle Muhtarlıklarında Encümen huzurunda yapılacak.

Lüleburgaz'a 3 yeni muhtarlık binası!

Lüleburgaz Belediyesi’nin talepler doğrultusunda baştan aşağı yenilediği Atatürk, Barış ve İnönü Mahalle Muhtarlıkları yeni hizmet binalarına kavuştu.

Adapazarı’ndaki 7 mahallenin imar planları askıda!

Adapazarı’ndaki 7 mahallenin imar planları bir aylık askıya çıkartıldı. Askıya çıkan Uygulamalı İmar Planları hakkında bilgi almak isteyen mahalle sakinleri bağlı olduğu mahalle muhtarlıkları ve Adapazarı Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü’ne müracaat edebilir.

Pendik Belediyesi'nden üç yeni muhtarlık binası!

Pendik Belediyesinin Kaynarca, Orta ve Yayalar Muhtarlıkları için aynı tipte ürettiği prefabrik muhtarlık binaları tamamlandı.

Kocaeli Büyükşehir’den inşaat malzemesi ihalesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı inşaat malzemesi alımı ihalesi yaptı, yapılan ihaleye 5 firma katıldı.

Manisa'daki altyapı çalışmaları masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, Salihli’de altyapı çalışmaları devam eden mahalleleri ziyaret etti.

Manisa Tirkeş yeni altyapıya kavuştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Saruhanlı İlçesi Tirkeş Mahallesi’ni ziyaret ederek Mahalle Muhtarı Bilal Arslan ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Manisa Gördes yatırımları hız kesmiyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gördes ilçesinde Beğenler, Dargıl, Balıklı ve Karayağcı Mahallelerini ziyaret etti. Altyapı ve üstyapı çalışmalarını inceleyen ekipler, muhtarların beklentilerini tek tek not etti.

Kocaeli Büyükşehir'den inşaat malzemesi yardımları!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı tarafından Kartepe Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde ikamet eden Ramazan Öz’ün çatı tadilatı için malzeme yardımı gerçekleştirildi.

Kocaeli Büyükşehir'den inşaat malzemesi yardımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı tarafından Derince Geredeli Mahallesi’nde yaşayan Kadriye Sülün’e inşaat malzemesi yardımı gerçekleştirildi.

Kocaeli Büyükşehir’den inşaat malzemesi yardımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı tarafından Dilovası Diliskelesi Mahallesi’nde oturan Songül Ünal’a inşaat malzemesi yardımı yapıldı.

Keçiören'de 43 muhtarlık binası yenilendi!

Keçiören Belediyesi muhtarlıkları mahallelerin vitrini yapmaya devam ediyor. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, 2009’dan bu yanan 43 muhtarlık binasını yenilediklerini söyledi.

tarsustaki muhtarlıklar Haberi

tarsustaki muhtarlıklar

Vatandaşlara en iyi hizmeti sunulması için çalıştıklarını belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, mahallelerdeki çalışmalarda vatandaşların talep ve ihtiyaçlarına göre hareket ettiklerini söyledi. Bazı mahallelerdeki muhtarlık binası eksiğini kapatmak üzere harekete geçtiklerini Yarbay Şemsettin ve Eski Ömerli bittiğini, Kavaklı ile Hürriyet mahallelerinin inşaatının devam ettiğini ifade eden Başkan Can, Yunus Emre Mahalle muhtarlık binasının da inşaatına başlandığını belirtti. 


Başkan Can, “Tarsus merkezde 45 tane mahallemiz var, muhtarlık binası olmayan mahallelerimizle ilgili, yaptığımız görüşmeler neticesinde, bu yıl 10 tane muhtarlık binası yapıp mahallerimizin bu eksiğini kapatmayı, vatandaşın muhtarlıklarla olan işlemleri daha kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Yarbay Şemsettin ve Eski Ömerli muhtarlık binaları bitti. Kavaklı ile Hürriyet Mahalle muhtarlık binaları bitme aşamasında. Yunus Emre Mahalle Muhtarlık binasının inşaatına da başladık. Amacımız vatandaşlarımıza en iyi...