16 / 05 / 2024

tarz ansira kaç katlı

tarz ansira kaç katlı

Tarz Ansira fiyat bilgileri doğrultusunda projede daire fiyatları 300 bin TL'den başlangıç gösteriyor.Tarz İnşaat tarafından Ankara'da hayata geçirilen projede toplam 75 adet konuta yer veriliyor...

Audi A3 Sportback bu ay kaç lira oldu? Audi A3 Sportback fiyatları ne kadar? 29 Ekim 2022 fiyat listesi...

Şık tasarımıyla göz dolduran Audi A3 Sportback, karakterini sürüş tarzınıza uyacak şekilde ayarlama ile yakıt tasarrufu sağlama gibi özelliklere sahip. Peki Audi A3 Sportback bu ay kaç lira oldu? Audi A3 Sportback fiyatları ne kadar? 29 Ekim 2022 fiyat listesi...

İskandinav halıda böyle fiyatlar görülmedi! Kaşmir Halı’da yüzde 56’ya varan indirimle 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Son günlerde evlerde oldukça tercih edilen İskandinav tarzı halılar, şimdi Kaşmir Halı mağazalarında yüzde 56’ya varan indirimle satışta. Kaşmir Halı’da farklı ebatlarda ve farklı renklerde halı seçeneği bulabilirsiniz. İşte, Kaşmir Halı 28 Eylül 2022 fiyat listesi..

Subaru XV'e Mayıs zammı geldi! Subaru XV fiyatları kaç lira? İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Subaru XV, şehirli tarzı ve arazi koşullarına uygunluğuyla dikkat çekiyor. Peki Subaru XV fiyatları kaç lira? Subaru XV Mayıs 2022 fiyat listesi belli oldu mu? İşte Subaru XV 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Maçka'daki kat sayısı yükseltilen yurt binası inşaatına mimarlardan tepki!

İstanbul’un tarihi dokusu ve eski tarz mimarisi ile dikkat çeken semti Maçka’da yapılan Kredi Yurtlar Kurumu tarafından inşa edilen binanın son hali görenlerin, çevre sakinlerinin ve mimarların tepkisini çekti.

Nova Suites Kağıthane'ye yeni bir yaşam getiriyor!

Nova Suites İstanbul’un yükselen değerlerinden Kağıthane ilçesine artı bir değer ve yeni bir yaşam getiriyor. Proje ayrıcalıklı tasarımıyla yalnızca bir rezidans değil, aynı zamanda bir yaşam tarzı inşa ediyor.

Mirage Residence: Bu tarz fırsatlar kaçırılmaz!

Toplam 342 adet dairenin yer aldığı Mirage Rezidans Güneşli'de lansmana özel indirimler uygulanıyor. Proje "Mirage Residence: Bu tarz fırsatlar kaçırılmaz" sloganıyla satışlarına devam ediyor.

Apartman yöneticisi kaç oyla seçilir?

Anagayrimenkul, kanunen kat malikleri kurulunca yönetilir ve yönetim tarzı, kanunların emredici hükümleri saklı kalmak şartiyle, bu kurul tarafından kararlaştırılıyor. Peki, apartman yöneticisi kaç oyla seçilir?

Ankara Tarz Ansira daire fiyatları!

Başkent Ankara'da Tarz İnşaat tarafından inşa edilen Ankara Tarz Ansira daire fiyatları 400 bin liradan başlıyor. Projede 1+1 ve de 2+1 daire tipleri yer alıyor.

Ankara Tarz Ansira daire fiyatları!

Tarz İnşaat tarafından hayata geçirilen Ankara Tarz Ansira daire fiyatlarına haberimizin içierisinden ulaşabilirsiniz. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor...

Ankara Tarz Ansira fiyatları!

Başkent Ankara'da Tarz İnşaat tarafından inşa edilen Ankara Tarz Ansira fiyatları hakkında detaylı bilgisi haberimizde bulabilirsiniz. Projede, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.

Ankara Tarz Ansira fiyat!

Ankara Tarz Ansira fiyat bilgisi haberimizin içinde yer alıyor, 75 adet konuttan meydana gelen projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

Ankara Tarz Ansira fiyat!

Ankara Tarz Ansira fiyat bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. Ankara Tarz Ansira projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor

Tarz İnşaat Tarz Ansira daire fiyatları!

Tarz İnşaat Tarz Ansira daire fiyatları için haberimizden yararlanabilirsiniz. Ankara Yaşamkent'te inşa edilen Tarz Ansira Evleri projesinde teslimler bu yıl Haziran ayı içerisinde yapılıyor...

tarz ansira kaç katlı Haberi

tarz ansira kaç katlı

Tarz Ansira fiyat bilgileri öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Proje Ankara'da Tarz İnşaat imzası ile yükseliyor.


Ankara Tarz Ansira Projesi, 8 bin 687 metrekare alan üzerinde 75 adet konuttan oluşuyor. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tip konut seçenekleri yer alıyor.


2014 yılında teslimlerinin yapılmaya başlanması hedeflenen Tarz Ansira, 24 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projede sosyal imkanlar da bulunuyor.


Tarz Ansira fiyat 


Tarz Ansira fiyat kapsamında projede daire fiyatları 1 oda 1 salonlarda 300 bin TL'den başlıyor, 2 oda 1 salonlar da ise 440 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Ankara Çayyolu'nda yükselen Tarz İnşaat Tarz Ansira, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, spor alanları, otopark gibi alanlar yer alıyor.


Tarz Ansira adres : Eskişehir Yolu 20.Km Yaşamkent Mah. 3035.Cad. Çayyolu / Ankara


Telefon:...