12 / 05 / 2024

taş ev fiyatları 2017

taş ev fiyatları 2017

Büyük şehirlerden kaçan beyaz yakalının gözdesi taş evler, yatırım aracı olarak ivmesini yükseltiyor. Ege Bölgesi ağırlıklı olan ve restore edilmesiyle 1,5- 2 milyon dolara alıcı buluyor.

Depreme karşı dayanıklılığı ile bilinen 'Çelik ev' fiyatları ne kadar? 1 Mart 2023 fiyat listesi...

Çelik ev fiyatları, Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 şiddetinde meydana gelen iki büyük depremden etkilenen 11 ilde ilgi ile araştırılıyor. Çelik ev fiyatları ne kadar? 1 Mart 2023 fiyat listesi...

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

İzmir'de ev fiyatları neden artıyor?

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, İzmir'in konut fiyatlarındaki artışta zirvede yer almasına ilgili konuşan Ali Engin, ev fiyatlarını düşürecek bir öneri yaptı. Engin, "Şehri yaymamız lazım. Sorunlar çözülürse fiyat ve imar baskısı azalır" diye konuştu.

Çin'de yeni ev fiyatları yıllık yüzde 4,47 yükseldi!

Çin hükümeti tarafından konut sektörünün soğutulması amacıyla harekete geçilmesi ve gayrimenkul geliştirme firmalarının borçlarındaki artış mücadelesi ev fiyatlarında yaşanan hızlı artışı engelledi. Yeni ev fiyatları 2021 Mayıs'ta, 2021 Nisan'a göre yüzde 0,51 arttı.

İstanbul’un çevre bölgelerinde ev fiyatları yüzde 20 arttı!

COVID-19 salgını nedeniyle villa ve bahçeli evlere talep artınca İstanbul’un çevre bölgelerinde yer alan özelikle Uskumruköy, Zekeriyaköy ve Kilyos’ta ev fiyatları tırmanışa geçti.

Deprem 'ev fiyatları'nı vurdu! Sektör hareketlendi!

Depremden bu yana konut piyasasında yaşanan hareketlilik ev fiyatlarına yansıdı. Öyle ki ev ilanlarına; “boğaz manzaralı”, “toplu taşımaya yakın” gibi özelliklere eylül ayı sonrasında “depreme dayanıklı ev”, “yeni bina” gibi ifadeler eklendi.

İsveç'te ev fiyatları Ocak'ta arttı!

Konut piyasası 2020 yılına hafif fiyat artışları ile başladı. İsveç'te ev fiyatları Ocak ayında artmaya başladı.

Yücel Park’ta ev alana yüzde 10 prim garantisi!

Teknik Yapı Kartal’da ön talep topladığı yeni projesi Yücel Park’ta ev alana yüzde 10 prim garantisi veriyor. Projede fiyatlar 299 bin liradan başlangıç gösteriliyor. 

Çekmeköy 216 Koru Plus ev fiyatları!

Çekmeköy 216 Koru Plus ev fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. 216 Koru Plus projesi Çekmeköy Taşdelen'de inşa ediliyor...

Resim Modern Kağıthane ev fiyatları!

Ortadoğu Group imzası taşıyan Resim Modern Kağıthane ev fiyatları 259 bin TL'den başlıyor.  Proje 14 katlı 3 blok şeklinde yükseliyor.

Uplife Kadıköy güncel ev fiyatları 2018!

Uplife Kadıköy güncel ev fiyatları 2018 kapsamında projede fiyatlar 526 bin TL'den başlıyor. Uplife Kadıköy projesi Teknik Yapı imzası taşıyor...

Bulvar Loft ev fiyatları ne kadar?

Toplam 822 adet daireye yer verilen Bulvar Loft, Ankara İncek’te yükseliyor..Proje Akfen İnşaat imzası taşıyor. Peki Bulvar Loft ev fiyatları ne kadar?

Akzirve Strada Plus Bahçeşehir ev fiyatları ne kadar?

Toplam 880 adet konuttan meydana gelen Strada Plus projesi Akzirve Gayrimenkul imzası taşıyor. Projede daire teslimlerinin 2019'un sonunda yapılması planlanıyor. Peki Akzirve Strada Plus Bahçeşehir ev fiyatları ne kadar?

taş ev fiyatları 2017 Haberi

taş ev fiyatları 2017

Alaçatı deyince Arnavut kaldırımlarının, rüzgar sörfünün ve ot festivalinin yanı sıra akla ilk gelenlerden biri de cumbalı taş evleri oluyor. Rum mimarisinin özelliklerini taşıyan taş evlere son iki yıldır iş dünyasının ilgisi yoğun. Bölgede yaklaşık son 15 yıl içinde 400’ün üzerinde taş ev üreten Veryeriler İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Alphan Veryeri, son iki senedir müşteri kitlesinde değişikliğin olduğuna değinerek, “Önceden beyaz yakalıların ağırlıklı olduğu müşterilerin yanı sıra artık patronlar da bölgeye geliyor” diyor. Alaçatı’nın yeni sakinleri arasında Acun Ilıcalı, Ergin Ataman ve Şansal Büyüka gibi iş ve spor dünyasından isimler bulunuyor.


2017 yılını sektör açısından hareketli geçeceğine değinen Veryeri, yıl içinde şu ana kadar 10 milyon dolar seviyesinde bir satış gerçekleştirdiklerinin altını çiziyor. Alaçatı’daki taş evler genellikle 3+1 olarak planlanıyor....