01 / 05 / 2024

Taş Konakları kimin

Taş Konakları kimin

İzmir'in en çok göç alan yerleşim yerlerinden Menemen'de gayrimenkul sektöründe alışkanlıkları bozacak bir yatırım hayata geçiriliyor.

Limonlu Bahçe Konakları'nda yeni daireler satışta! Aralık'ta teslim!

Limonlu Bahçe Konakları'ndaki yeni daireler satışa çıktı. Akyapı imzası taşıyan projenin teslimlerinin bu yılın Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Önay Büyük Konaklar satışta! Yeni proje!

Önay Grup imzası taşıyan Önay Büyük Konaklar satışa çıktı. Projede lansman dönemine özel olarak 18 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor.

Sur Yapı Exen Konakları 0.99 faiz oranı ve yüzde 25 indirim fırsatıyla satışta! 

Sur Yapı Exen Konakları, ilk yıl 27 bin TL'den başlayan taksitler, 0.99 faiz ve yüzde 25 indirim fırsatıyla satışta. Yeni Evim Kampanyası çerçevesinde, yüzde 10 peşinat ve 15 yıl vade imkanı da sunuluyor. İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

Sivas'ta metruk konaklar restore ediliyor!

Sivas'ta tarihi özelliği bulunan konaklar kültür ve turizme yeniden kazandırılması için restore ediliyor.

Mamak'ta mahalle konaklarının inşaatı tamamlandı!

Ankara Mamak'ta inşa edilen mahalle konaklarının inşaatı tamamlandı. Konakların yakın zamanda ilçe halkının hizmetine sunulması bekleniyor. 

Kahramanmaraş'ta tarihi konakların turizme kazandırılması talebi mecliste!

Kahramanmaraş'ın Gazipaşa Mahallesi'nde bulunan tarihi konakların turizme kazandırılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Öztunç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yeniköy Konakları ikmal inşaat ihalesi 16 Aralık'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Eyüp Alibeyköy'de yer alan Yeniköy Konakları projesi tasfiye edildi. Projede kalan ikmal inşaat işleri Emlak Konut GYO tarafından 16 Aralık'ta ihale edilecek.

Taş Yapı'dan Menemen'e ilk site!

İzmir Menemen'e 12 yılda 18 proje kazandıran Taş Yapı'nın yeni sitesi Taş Konakları'nda yaşam başladı. Firma, Menemen’de gayrimenkul sektöründeki alışkanlıkları bozdu.

Asrın Konakları Marina satışta!

Beylikdüzü Yakuplu bölgesinde yükselen Asrın Konakları Marina satışta. Asrın Konakları Marina projesinde lansmana özel indirimler uygulanacak.

ENDA Konakları'nda yaşam Ağustos'ta başlıyor!

DAFF Yapı tarafından Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde hayata geçirilen ENDA Konakları'nda teslimler başlıyor. Projede yaşam Ağustos'ta başlayacak.

Nazenin Konakları'ndan ev alanlar henüz taşınmadan komşu oldu!

Nazenin Konakları'ndan ev alanlar ‘Komşu Tanışma ve Kaynaşma Etkinliği’ ile bir araya geldi. Projeden ev alanlar 2018 yılının ilk aylarında taşınacak olmalarına rağmen şimdiden tanışıp yakın ilişki kurmaya başladılar.

Enda Konakları lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satışta!

Ankara’nın incisi Gölbaşı’nda hayata geçen “yatay mimari” konseptli ENDA Konakları, lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satışta.

3S Firuze Konakları’nın lansmanı 9 Mart'ta!

3S Kale Holding’in, seçkin bir yaşamın kapılarını açacak yeni projesi 3S Firuze Konakları’nın tanıtım toplantısı 9 Mart'ta gerçekleşecek.

Taş Konakları kimin Haberi

Taş Konakları kimin

İzmir'in en çok göç alan yerleşim yerlerinden Menemen'de gayrimenkul sektöründe alışkanlıkları bozacak bir yatırım hayata geçiriliyor. Taş Yapı, 12 yılda 18 proje kazandırdığı ilçeye, yüzme havuzlu, kapalı otoparklı ve güvenlikli ilk siteyi kuruyor. Farklı tiplerde 140 daireden oluşan Taş Konakları'nda yaşam önümüzdeki mayıs ayında başlayacak, Menemen'de yepyeni bir dönemin kapıları aralanacak. 


Taş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Taşdöner, ilçe merkezindeki projenin 40 milyon liralık 1 yatırım büyüklüğüne sahip olduğuna dikkat çekti. 


Özcan Taşdöner, her türlü konforun düşünüldüğü Taş Konakları'nın önemli bölümünün daha inşaata başlamadan satıldığını dile getirdi, "İzmir'in sanayi bölgesinde yer alan Menemen yoğun göç alıyor. Taş Yapı olarak hem bu talebi karşılayacak hem de bu bölgede yaşam alışkanlıklarını değiştirecek birprojeye imza atmak istedik" diye konuştu. 


Milliyet...