07 / 05 / 2024

taş mektep milli mücadele müzesi

taş mektep milli mücadele müzesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Kayseri Lisesi'ne yaptırılan ek bina, 28 Kasım Perşembe günü düzenlenecek törenle açılacak. Taş Mektep olarak bilinen eski bina ise yakın zamanda Milli Mücadele Müzesi'ne dönüştürülecek....

Milli Emlak'tan Milas'ta satılık 3 arazi fırsatı! KDV'den muaf ve yüzde 20 indirimle arazi alabilirsiniz! 

Muğla Milas Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla Milas'ta yer alan 3 adet araziyi, hem KDV'den muaf olarak hem de yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Muğla Milas'ta yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak o ildeki bir adet araziyi satışa çıkardı! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim!

Amasya ili, Taşova ilçesine bağlı Taşova Milli Emlak Şefliği, bir adet araziyi satışa çıkardığını duyurdu. Satışın açık ihale usulüyle gerçekleşeceği ve ihalenin 7 Kasım’da yapılacağı öğrenildi.

Milli Emlak o ildeki 59 arsa ve araziyi 8 taksitle satılıyor! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim imkanı da var! 

Taşova Milli Emlak, Amasya ili, Taşova ilçesinde yer alan 59 adet arsa ve araziyi peşinde yüzde 20 indirim imkanının yanı sıra, 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Amasya Taşova'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Taşmektep Mimarlık Mühendislik İnşaat Dizayn Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşmektep Mimarlık Mühendislik İnşaat Dizayn Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Konur tarafından kuruldu.

Milli Emlak yastık altında birikmişi olanlara müjdeyi verdi! Milas’ta kelepir arsa! İşte ilan detayları!

Milli Emlak Muğla Milas’ta arsa satışı yapacağını duyurdu. İşte detaylar!

Milli Emlak Antalya Kaş'ta taksitle arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Kaş Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya Kaş'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı ne zaman? 27 branşta MEB memur alımı!

MEB 27 branşta memur alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Peki Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı ne zaman? İşte detaylar!

Milli Emlak Konya'nın o ilçesinde 10 bin 800 TL'ye imarlı arsa satıyor! İhalesi 25 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya  ili, Selçuklu ilçesi Meydan Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 25 Ağustos'ta yapılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı 99 branşta 20 bin öğretmen alımı yapacak! MEB öğretmen alımı başvuruları ne zaman? Kaçırmayın!

Milli Eğitim Bakanlığı, 99 branşta olacak şekilde 19 bin 969’u Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) 50 puan şartıyla 31'i de milli sporculardan olmak üzere 20 bin kamu personeli alımı gerçekleştirecek. İşte başvuru şartları ve tüm detaylar...

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak Sivas'ta imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Sivas'ta arsa satıyor. Söz konusu arsanın satış ihalesi yarın gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan Yalova Çınarcık'ta arsa fırsatı! Konut alanı imarlı arsanın fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Yalova Çınarcık'ta yer alan konut alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan Çınarcık'ta imarlı arsa fırsatı! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Yalova Çınarcık'ta yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yer alan o ilanın detayları...

Milli Emlak Ayvalık'ta imarlı arsa satıyor! Yatırımcılara büyük fırsat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir Ayvalık'ta yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

taş mektep milli mücadele müzesi Haberi

taş mektep milli mücadele müzesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Kayseri Lisesi'ne yaptırılan ve eğitim camiasının hizmetine sunulan ek bina, 28 Kasım Perşembe günü düzenlenecek törenle açılacak. Taş Mektep olarak bilinen eski bina ise yakın zamanda Milli Mücadele Müzesi'ne dönüştürülecek.


Kayseri Lisesi'ne kazandırılan 10 derslikli binada 160 kişilik tribünlü spor salonu ve 260 kişilik konferans salonunun yanısıra, yönetim odaları ve diğer birimler bulunuyor. Belediye tarafından ayrıca yenilenen C Blokta ise 20 derslik, laboratuarlar ve kütüphane yer alıyor.


AÇILIŞ RENKLİ GÖSTERİLERE SAHNE OLACAK


Büyükşehir Belediyesi'nin yaptırmış olduğu yeni lise binasının açılışı 28 Kasım Perşembe günü saat 13.00'te çeşitli etkinliklerle yapılacak. Törende, Yetenek Sizsiniz programıyla adını duyuran Karizma Şov, Kaya Adamlar ve bisikletli akrobasi gösterileri yer alacak.


Kayseri Lisesi'nin Taş Mektep olarak bilinen ana binası ise Milli Mücadele Müzesi'ne dönüştürülecek. Müzede,...