04 / 05 / 2024

Taşarı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Taşarı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Taşarı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Taşar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Eylül'de Bakırköy, Zeytinlik Mahallesi, Yakut Sokak'ta kuruldu.

Aksm İnşaat Demir Çelik Madencilik Hafriyat Plastik Nak.Elektronik Bilişim Ve Reklam Limited Şirketi kuruldu!

Aksm İnşaat Demir Çelik Madencilik Hafriyat Plastik Nak.Elektronik Bilişim Ve Reklam Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Albayrak tarafından kuruldu.

Ugd İnşaat Demir Çelik Kimyasal Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ugd İnşaat Demir Çelik Kimyasal Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Gündoğdu tarafından kuruldu.

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Birol Dönmez tarafından kuruldu.

Pakar Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pakar Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yakup Araz tarafından kuruldu.

Özkar 7 İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkar 7 İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Rabia Kılıç tarafından kuruldu.

Ays Demir Çelik Limited Şirketi kuruldu!

Ays Demir Çelik Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Yaman ve Yunus Akyüz ortaklığında kuruldu.

Yb Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yb Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Enver Faruk Taşdemirci tarafından kuruldu.

Beyrö İnşaat Metal Demir Çelik Elektrik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyrö İnşaat Metal Demir Çelik Elektrik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alper Alp tarafından kuruldu.

Uçr Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Uçr Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Esra Uçar tarafından kuruldu.

Valve İnşaat Demir Çelik iç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Valve İnşaat Demir Çelik iç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Yakup İşbilen tarafından kuruldu.

Tuna Grup Hafriyat Nalburiye Demir Çelik İnşaat Hırdavat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tuna Grup Hafriyat Nalburiye Demir Çelik İnşaat Hırdavat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Tuna tarafından kuruldu.

Demed Demir Çelik Medikal İnşaat Malzemeleri Petrol Ürünleri ve Maden Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demed Demir Çelik Medikal İnşaat Malzemeleri Petrol Ürünleri ve Maden Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 240 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Gündoğdu tarafından kuruldu.

Hekim Demir Çelik Metal Hırdavat İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hekim Demir Çelik Metal Hırdavat İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Ayhan tarafından kuruldu...

Taşarı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Taşarı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Taşarı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Taşar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Eylül'de kuruldu. 


Taşarı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt...