13 / 05 / 2024

tasarım ofisi

tasarım ofisi

Prefabrike ve hafif çelik yapı sektörünün önde gelen isimlerinden Vefa Group, Tasarım Ofisi ile yeni ürün ve teknolojiler geliştirmeye devam ediyor. Geliştirdikleri teknoloji ile yeni ürünler elde ederek ülke ekonomisine katkıda bulunuyor

Studio Kortuncan Tasarım Ofisi Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Kortuncan Tasarım Ofisi Mimarlık İnşaat Ticaret Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan    Kortuncan tarafından kuruldu.

Overa Studio Mimarlık Tasarım Ofisi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Overa Studio Mimarlık Tasarım Ofisi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Coşkuner tarafından kuruldu.

Teknobina Grup Tasarım İnşaat Ofisi Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknobina Grup Tasarım İnşaat Ofisi Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Keita tarafından kuruldu.

Restorasyon34 Mimarlık Ve Tasarım Ofisi Limited Şirketi kuruldu!

Restorasyon34 Mimarlık Ve Tasarım Ofisi Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Cantimor ve Emrah Genc ortaklığında kuruldu.

Dome + Partners mimarlık Avrupa'ya tasarım ihraç edecek!

Kazakistan, Gürcistan, Azerbaycan, Libya, Gana ve Rusya'da 10 irtibat ofisi bulunan mimarlık şirketi Dome + Parners, dünyada tasarım ofisleri açmaya başladı.

Limak İstanbul Ofisi’nin tasarım hikayesi!

Limak İstanbul Ofisi’nin tasarım hikayesini Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir ve Sistema Teknolojik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Kendirli anlattı.

MDArch’tan kullanıcı odaklı ofis tasarımı!

Alışveriş merkezi, otel, konut, ofis ve ticari mekanlar gibi birçok farklı alanda tasarım ve uygulama hizmeti veren Mimar Görkem Volkan öncülüğündeki MDArch tasarımı Gübretaş Merkez Ofisi, doğal malzeme kullanımının ön planda olduğu kullanıcı odaklı ve dinamik tasarımıyla dikkat çekiyor.

Gönye Proje Tasarım, Park Mavera tasarımı ile dikkat çekiyor!

İnşaat ve gayrimenkul yatırım şirketleriyle çözüm ortaklığı yapan Gönye Proje Tasarım ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal’ın iç mekan tasarımını üstlendiği Park Mavera Satış Ofisi, tasarım kurgusuyla dikkat çekiyor.

Mod Tasarım'la ofisini kendin tasarla!

Türk mühendislerin üç yıl gibi bir sürede geliştirdiği "Mod Tasarım, Mod Tasarım AR ve Mod Tasarım 360" uygulamalarıyla sahip olmak istediğiniz ofisi tasarlaya biliyorsunuz. İşte Mod Tasarım'ın o uygulaması...

Gönye Proje Tasarım, A' Design Award & Competition’da iki ödül birden kazandı!

Gönye Proje Tasarım, İtalya’da düzenlenen A' Design Award & Competition’da Karden İnşaat’a ait “Symbol İstanbul Satış Ofisi” ve Sur Yapı’nın Exen İstanbul projesi için tasarladıkları “Loft Daire” çalışmasıyla iki ödüle layık görüldü...

Gönye Proje Tasarım, A Design Award Competition’da iki ödül kazandı!

Gönye Proje Tasarım, İtalya’da düzenlenen A' Design Award & Competition’da Karden İnşaat’a ait “Symbol İstanbul Satış Ofisi” ve Sur Yapı’nın Exen İstanbul projesi için tasarladıkları “Loft Daire” çalışmasıyla iki ödüle layık görüldü.

Vefa Group, Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülü aldı!

Vefa Group, bünyesindeki Tasarım Ofisi tarafından geliştirilen Vekonar ve Modüler Ev ile Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri’nde Kurumsal ve Ticari Ürünler kategorisinde İyi Tasarım Ödülü’nün sahibi oldu

Nurol GYO, tasarım yarışması düzenleyecek!

Nurol GYO inşa edeceği ilk gayrimenkul projesinde, evi ofise, ofisi ise kısa sürede eve dönüştürecek bir tasarım yarışması düzenleyecek. 140 milyon dolarlık projede fiyatlar 417 bin dolardan başlayacak

tasarım ofisi Haberi

tasarım ofisi


Vefa Group Başkanı Orhan Güner, çağın gereklerine uygun fonksiyonel ürünler geliştirdiklerini ve bu konuda sektöre öncülük ettiklerini belirterek, müşterilerinden gelen talep ve beklentilere dünya standartlarında çözümler ürettiklerinin altını çizdi. Bunu yaparken her zaman optimum malzeme ve insan kaynağı ile maksimum verimliliğe ulaşmayı hedeflediklerini dile getiren Güner, AR-GE ve ÜR-GE çalışmalarına verdikleri önem nedeniyle bünyelerinde bir Tasarım Ofisi bulunduğunu kaydetti. Güner, “Bu sayede geliştirdiğimiz tasarımlar ile değerler ürettiğimize ve ülke ekonomisine katkı sunduğumuza inanıyoruz. Bunun en bariz göstergelerinden biri, aynı üretim tesislerinde aynı miktardaki personel ile 5 yıl öncesine göre 5 kat daha hızlı üretimler gerçekleştirebiliyor olmamızdır” diye konuştu.


Faaliyet gösterdikleri alanda en çok yeni ürün geliştirme ve yeni teknolojiler keşfetmeye odaklandıklarını söyleyen Güner, sözlerine şöyle devam etti: 


Ürettiğimiz çözümlerin ve sektöre...