06 / 05 / 2024

tasarım oyun alanları

tasarım oyun alanları

Arman Tasarım’ın yeni neslin çağdaş algı düzeyine ve ihtiyaçlarına uygun olarak tasarladığı Ufo Shake, Moleculer Playground ve Flow Slide oyun birimleri ile çocukların bedensel ve zihinsel yetenekleri, doğanın ve eğlencenin keyfine vararak gelişiyor.

Kahramanmaraş'taki 10 bin konutluk Kentsel tasarım projesine yeni alanlar eklenecek!

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremlerin ardından, şehirlerdeki konut ve iş yeri inşaatları tüm hızıyla sürüyor. Peki 10 bin konut ve iş yerini kapsayan "Kentsel tasarım projesi"nde son durum ne?

Mimari tasarım ve dekorasyon çözümleri dijitale taşındı! 

Koronavirüs salgını ile birlikte okul ve ofislerin evlere taşınması, yaşam alanlarında dönüşümü kaçınılmaz hale getirdi. Mimari tasarım ve dekorasyon çözümlerinin dijitale taşınması kuşkusuz bu dönüşümün en büyük yardımcısı oldu. 

Yapı Tasarım Yarışması 2021'in kayıtları başladı!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası’nın (ÇEİS), çimentonun estetik ve yenilikçi kullanım alanlarını görünür kılmak amacıyla düzenlediği Yapı Tasarım Yarışması için kayıtlar başladı.

Bakırköy Meydanı Kentsel Tasarım Proje Yarışması sonuçlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, kamusal alanların erişilebilir ve güvenli yerler olması amacıyla Mart ayında gerçekleştirdiği “Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı Kentsel Tasarım Yarışması” sonuçlandı.

ÇEİS’in düzenlediği Yapı Tasarım Yarışması başlıyor!

Mimarlık, mühendislik ve tasarım alanlarında faaliyet gösteren profesyoneller ile üniversitelerin aynı bölümlerinde okuyan öğrencilerin başvurabileceği ‘Yapı Tasarım Yarışması’, profesyonel kategoride 190 bin, öğrenci kategorisinde 70 bin olmak üzere toplamda 260 bin TL ödül verecek...

5 soruda kentsel tasarım projesi!

6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun ve Uygulama Yönetmeliğinde belirlenen uygulama alanlarında hazırlanan kentsel tasarım projeleriyle ilgili merak edilenler sizler için araştırıldı...

Yaşam alanlarına değer katacak bir tasarım; Angel Koltuk!

Angel Koltuk, yaşam alanlarında farklı bir atmosfer yaratmak için oldukça iddialı. Yalın ve minimal tarzıyla soft bir tavır sergilerken tasarımındaki kreatif dokunuşları ile şaşırtıcı bir şıklık sunuyor.

Bartın Üniversitesi'nde kentsel tasarım konuşuldu!

Bartın Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından “Kent Mekânında Kamusal Alanlar ve Kent Tasarım” konulu panel düzenlendi.

I-AM’den Turkcell Diyalog Müzesi’ne engelleri kaldıran tasarım!

Tasarım ve marka deneyimi ajansı I-AM, ziyaretçilerine duyma ve görme engellilerin hayatının bir simülasyonunu deneyimletmeyi hedefleyen “Turkcell Diyalog Müzesi” projesi çerçevesinde “Karanlıkta Diyalog” ve “Sessizlikte Diyalog” deneyim alanlarının fuaye tasarımını üstlendi

Mod Tasarım’dan yeni nesil ofis tasarımı!

Klasikleşen ofis algısına yepyeni bir boyut kazandırma mottosuyla, 2002 yılında sektöre adım atan Mod Tasarım, çalışma alanlarını yeniden tanımlıyor.

Trabzon Pazarkapı Kentsel Tasarım Projesi onaylandı!

Ortahisar Belediyesi ve Kaymakamlık binaları ile yaşam alanlarını da kapsayan Pazarkapı Kentsel Tasarım Projesi meclisten geçti. Kentsel tasarıma Çimenli mahallesindeki parselin satışa çıkarılmasıyla kaynak sağlandı.

Çelebizade'den iz ve koku bırakmayan özel tasarım halılar!

Çelebizade, iz ve koku bırakmayan özel tasarım halılarıyla dikkat çekiyor. Kalabalık alanlara uygun olarak üretilen Çelebizade cami ve vakıf halıları, ibadet alanlarında hijyenik kullanım alanı yaratıyor.

Confetti'nin özel tasarım halıları modern çözümler sunuyor!

Confetti duvardan duvara proje halıları, güvenli, sağlıklı ve ergonomik kullanım alanları oluşturuyor. Özel tasarım Confetti proje halılarıyla 2016 yılında da mekânlar fark yaratan estetiğe ve şıklığa sahip olacak

tasarım oyun alanları Haberi

tasarım oyun alanları

Çocuk gelişim uzmanları tarafından iletişim çağında multi-medya araçlarıyla iç içe büyüyen çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimi için önemli bir fırsat alanı olarak görülen çocuk oyun alanlarının özellikle de kent yaşamındaki değeri giderek artıyor. Ürün tasarımı, proje yönetimi ve ürün geliştirme konularında tasarım ve danışmanlık hizmeti veren Arman Tasarım, çocukların kendilerini özgürce ifade ettikleri oyun alanlarının daha çok deneyim yaşatan, eğlendiren, aynı zamanda sağlıklı ve etkileşimli oyun tasarımları ile kurgulanan bir yapıda olması gerektiği bilinciyle Türkiye’nin önde gelen oyun parkı firmaları için yeni nesil oyun birimleri tasarlıyor. 


Arman Tasarım’ın yenilikçi tasarım yaklaşımı Ufo Shake ve Moleculer Playground oyun birimleri Doapark tarafından üretiliyor. Flow Slide ve Su Parklarını ise dünyanın en büyükleri arasında gösterilen Polin üretiyor. 


MOLECULER PLAYGROUND ile ESNEK OYUN ALANLARI


Moleküllerin oluşturduğu...