03 / 05 / 2024

Tasarruf gayrimenkul adres

Tasarruf gayrimenkul adres

Tasarruf Organizasyon Ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Nimetullah Narman tarafından kuruldu. 

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Tic.A.Ş.Avcılar Şubesi açıldı!

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Tic.A.Ş.Avcılar Şubesi Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Güleş tarafından açıldı.

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Paz.Tic.A.Ş.Sultangazi Şubesi açıldı!

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Paz.Tic.A.Ş.Sultangazi Şubesi Sultangazi'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Güleş tarafından açıldı.

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Paz.Tic.A.Ş.Pendik Şubesi açıldı!

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Paz.Tic.A.Ş.Pendik Şubesi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Güleş tarafından açıldı.

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Merkez Şubesi Üsküdar'da 16 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Duz tarafından açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Küçükköy Şb. açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Küçükköy Şb. bugün Gaziosmanpaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Çekmeköy Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş İstanbul Fatih Akşemsettin Şb. açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş İstanbul Fatih Akşemsettin Şb. bugün Fatih'te 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Kağıthane Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Kağıthane Şubesi bugün Kağıthane'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şb. açıldı!

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şb. Ümraniye'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Uyanık tarafından açıldı.

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş Bağcılar Şubesi açıldı!

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş Bağcılar Şubesi 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Uyanık tarafından kuruldu.

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi bugün Gaziosmanpaşa'da 16 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Duz tarafından açıldı.

Tasarruf gayrimenkul adres Haberi

Tasarruf gayrimenkul adres

Tasarruf Organizasyon Ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Nimetullah Narman tarafından kuruldu. 

Tasarruf Organizasyon Ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi konusu:
1- Her türlü gayrimenkul, mesken, ev, iş yeri ,arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek , gerek ihtiyaç sahiplerini gerekse tasarruf sahiplerini her türlü gayrimenkul sahibi yapabilmek için organizasyonlar yapmak suretiyle nihai tüketicilere hizmet vermek; 2- Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasını yapmak. 3- Her türlü gayrimenkul edindirme organizasyonu konuları ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 4- Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 5- İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 6- Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve...