05 / 05 / 2024

tasavra çayı yatak düzenleme çalışmaları

tasavra çayı yatak düzenleme çalışmaları

DSİ 2. Bölge Müdürlüğü'nce yaptırılan çalışmalar kapsamında Tasavra Çayı'nın her iki yanına 1 kilometre uzunluğunda, 3,5 metre yüksekliğinde duvar örülerek, taşkın tehlikesine karşı önlem alındı.

Şubat ayında hastane yatak ücretleri tavan yaptı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra şubat ayında en çok hastane yatak ücretleri artış gösterdi. Fiyatı en çok azalan ürün ise yüzde 18 ile gazyağı oldu.

750 yataklı Antakya Hastanesi 3 ay sonra açılacak!

2013 yılında Eskişehir, İstanbul, Ankara, Bursa, Edirne, İzmir gibi illerinde bulunduğu yerleşim birimlerinde en büyük Hastane 750 yatak ile Antakya'ya uygun görülmüş ve inşaatına başlanmıştı. Hastanenin 3 ay sonra açılması planlanıyor.

Ahmet Barut: Barut Hotels'de 10 bin yatak kapasitesine ulaşacağız!

Barut Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Barut, "Yatırım yaptığımız sektör hep turizm olacak. 2015 Nisan ayında açılacak Fethiye'deki 415 odalı yeni tesisimiz ile 10 bin yatak kapasitesine ulaşacağız" dedi.

Kocaeli Devlet Hastanesi inşaatı Eylül ayında başlayacak!

Kocaeli Devlet Hastanesi'nin 58 milyona yapılacak olan 6 katlı yeni binasının uygulama projesi onaylandı. Yeni binanın temeli eylül ayında atılacak.TOKİ tarafından yapılacak olan hastane 320 yatak kapasiteli olacak.

Kanser Enstitüsü 6 ay içinde açılacak!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Türkiye'nin 2023 Sağlık Vizyonu ve Sağlık Politikalarında Dönüşüm” konulu konferansta konuştu: 6 ay içinde Kanser Enstitüsü kurulacak. Yatak kapasitesi yüzde 40 artıyor...

İşbir Yatak, Ar-Ge faaliyetlerine ağırlık verecek!

Geçtiğimiz yıllarda yatak üretirken verilen fire süngerlerden 'hayvan yatağı' yapan ve yıllık 4 milyon dolarlık ithalatı önleyen şirket, artık Ar-Ge'ye yılda 3 milyon liranın üzerinde kaynak ayıracak. f

Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ağustos ayında açılacak!

Sağlık Bakanı Yardımcısı Agah Kafkas, toplam yatak kapasitesi 680'e çıkarılan Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bu yıl ağustos, eylül ayı gibi hizmete açılacağını söyledi...

Tasavra Çayı'na Çin Seddi çekildi!

DSİ 2. Bölge Müdürlüğü'nce yaptırılan çalışmalar kapsamında Tasavra Çayı'nın her iki yanına 1 kilometre uzunluğunda, 3,5 metre yüksekliğinde duvar örülerek, taşkın tehlikesine karşı önlem alındı.

Yataş Yatak Çin'de 275 adet satış noktası oluşturacak!

Yataş Yatak ve Yorgan Sanayi ve Ticaret A.Ş. Çin'in belirli bölgelerinde 275 adet satış noktası oluşturulmasını hedefliyor. İlk showroom açılışının Eylül ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor...

Euphoria Aegean Resort Seferihisar'ın en büyük yatak kapasiteli oteli!

Seferihisar'da 1.5 ay önce dev turizm yatırımıyla Sığacık Koyu'nda hizmete giren ve Seferihisar'ın en büyük yatak kapasitesine sahip oteli olan Euphoria Aegean Resort & Spa, eğlence hayatına da yeni bir soluk getiriyor.

Viscostar'dan yatak alana yorgan ve yastık hediye!

Geçen ay 'KDV'si bizden' kampanyası başlatan İşbir, ekim boyunca sürdüreceği kampanyaya ek olarak 'yeni' kolaylıklar sağlıyor. İşbir Viscostar akıllı yatak alanlara 249 lira değerinde anti-bakteriyel, anti-mantar, anti-mite etkili Quallofil Air Allerban y

İşbir Yatak'ta 30 Eylül'e kadar KDV ödenmiyor!

İşbir Yatak, eylül ayı boyunca tüm yataklarında KDV'yi siliyor. İşbir 30 Eylül'e kadar sürecek kampanyası ile hem yüzde 18'lik KDV oranı üstleniyor...

Elmas Firuze Konakları'nda 155 bin TL'ye! 48 ay sıfır faizle!

Kağıthane'de inşa edilen Elmas Firuze Konakları'nda `hemen teslim' konutlara 48 ay vade farksız taksit yapılıyor

tasavra çayı yatak düzenleme çalışmaları Haberi

tasavra çayı yatak düzenleme çalışmaları

Beydağ'da Küçük Menderes nehrinin besleyicilerinden olan Tasavra Çayı'nda yatak düzenleme çalışmaları gerçekleştiriliyor. DSİ 2. Bölge Müdürlüğü'nce yaptırılan çalışmalar kapsamında Tasavra Çayı'nın her iki yanına 1 kilometre uzunluğunda, 3,5 metre yüksekliğinde duvar örülerek, taşkın tehlikesine karşı önlem alındı. 


BAYRAMA HAZIR 

Tasavra Çayı ile birlikte Kiraz'ın Doğancılar ve Çayağzı köylerindeki akarsularda da aynı çalışmaları gerçekleştiren Aktaş İnşaat, Beydağ Tasavra Çayı'ndaki çalışmaları Kurban Bayramı'na kadar tamamlamayı amaçlıyor. 


Proje sorumlusu Cem Al, 'Tasavra Çayı'nda çift taraflı olarak toplam 2 kilometre uzunluğunda duvar örüldü. Ortalama 3,5 metre  dere yataklarını yüksekliğinde olan duvarların düzenleyerek kış aylarında üzerine tel örgülü çitlerle yaşanabilecek taşkın tehlikesinin önüne geçmek" dedi. 



İzmir 9 Eylül...