16 / 05 / 2024

Tascınvest Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Tascınvest Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Tascınvest Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Gebrö Taşçi tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Vesta Invest Gayrimenkul Yatırım Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Vesta Invest Gayrimenkul Yatırım Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Oskay ve Koray Göçmen ortaklığında kuruldu.

Dce Invest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dce Invest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğantürk Gülşen tarafından kuruldu.

Ta Cle Invest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ta Cle Invest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beykoz'da De Almeda Selıgmann Capital AG tarafından kuruldu.

Bausec İnvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bausec İnvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler’de 50 bin sermaye bedeli  ile Tarık Erhan Baykal  ve Sami Candan Arık  tarafından kuruldu.

Han İnvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Han İnvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kağan Şahin tarafından kuruldu.

Glorıa Invest Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Glorıa Invest Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Yücetürk ve Mustafa Çağlar Aras tarafından kuruldu.

Turquaz İnvest Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Turquaz İnvest Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Kırıcı tarafından kuruldu.

Tascınvest Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tascınvest Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Gebrö Taşçi tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Blue Skylıne Invest Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Blue Skylıne Invest Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi 3 milyon 800 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Turan Arslan, Jasem M H Z Alfajjı, Danı Khalıl ve Selma Akdoğan imzasıyla bugün kuruldu.

Bazınvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bazınvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Yusuf Doğan Yönetim Kurulu Başkanlığı, Muhammed Hulusi Doğan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Başakşehir'de kuruldu.

Mall Invest 1 Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mall Invest 1 Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Hans Otto Nagel Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Gonca Demir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Sarıyer'de kuruldu.

Eurokasse Invest Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Eurokasse Invest Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi Şerife Varol tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Beşiktaş'ta kuruldu.

Smart İnvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Smart İnvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Bahadır Murat İbişoğlu, Kadir Kurtuluş, Bekir Yener Yıldırım tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Nisan'da kuruldu.

Tascınvest Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Nerede Haberi

Tascınvest Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Nerede


Tascınvest Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Gebrö Taşçi tarafından kuruldu. 


Tascınvest Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü alışveriş merkezi, rezidans, dükkan, işyeri, fabrika, bina konut sair bilumum vasıfta inşaatları almak satmak yapmak işletmek 3.2 Yurt içinde ve yurt dışında faaliyet gösteren her türlü şirket varlıklarını ve hisselerini almak ayni veya nakdi sermaye koymak işletmek ve bu şirket hisselerini ve varlıklarını satmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Tascınvest Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Adres; M.Akif Mh.Bahariye Cd.N.55 B...