06 / 05 / 2024

Taşdelen Otomotiv Sanayi adres 

Taşdelen Otomotiv Sanayi adres 

Taşdelen Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Kazancı tarafından kuruldu.

Makse İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makse İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Nadiroğlu tarafından kuruldu.

Gathe Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Taşımacılık Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gathe Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Taşımacılık Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Gamze Yapı İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gamze Yapı İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Aydemir tarafından kuruldu.

Deka Hafriyat İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deka Hafriyat İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Değer tarafından kuruldu.

Mamut Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mamut Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Yaprak Kutlay tarafından kuruldu.

Dra Group Yapı Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dra Group Yapı Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Aslı Ezgi Uçanoğlu, Atakan Özcihan ve Özgür Ozan Uçanoğlu ortaklığında kuruldu.

Global Worldtrade Turizm İnşaat Emlak Taşım.Otomotiv Gıda Tarım Sanayi'nin merkez nakli yapıl

Global Worldtrade Turizm İnşaat Emlak Taşım.Otomotiv Gıda Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Global Worldtrade Turizm İnşaat Emlak Taşım.Otomotiv Gıda Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Küçükçekmece'de yapıldı.

Taşdelen Real Estate İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdelen Real Estate İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Gazi Dönmez tarafından kuruldu.

Taç Yıldız Hırdavat Nakliyat İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taç Yıldız Hırdavat Nakliyat İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Algur tarafından kuruldu.

Taşdelen Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdelen Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Kazancı tarafından kuruldu.

Davutoğlu Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Davutoğlu Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Davut Can Temir tarafından kuruldu.

Bilgililer Gıda İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgililer Gıda İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümranye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İlker Gen tarafından kuruldu.

Afkyapi Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afkyapi Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Canan Koç tarafından kuruldu.

Taşdelen Otomotiv Sanayi adres  Haberi

Taşdelen Otomotiv Sanayi adres 

Taşdelen Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Kazancı tarafından kuruldu.

Taşdelen Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. 2.Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otomobil, otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet,traktör, taksi, motorsiklet, bisiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, grayder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin yurt içinde ve yurt dışında imalatını ve ticaretini yapmak, acente, bayilik ve mümessilliğini almak, ithalat, ihracat, toptan ve perakende ticaretini yapmak. 3. Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dış lastikleri, jantların alım satım, ithalat ve ihracatını yapmak. 4. Yurt içinde ve yurt dışında kurulu bulunan...