21 / 05 / 2024

Taşgöze İnşaat adres

Taşgöze İnşaat adres

Taşgöze İnşaat Otomotiv ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Naci Karakuş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Eylül'de Tuzla, Postane Mahallesi, İdil Sokak'ta kuruldu.

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Beşiktaş'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Taşgınlar İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşgınlar İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Taşğın tarafından kuruldu.

Migros’ta Gördüğünüze İnanın kampanyası: Peynir ve kasap köftede 33,95 TL net indirim! 12 Ocak 2023 fiyat listesi…

Migros’ta Gördüğünüze İnanın kampanyası devam ediyor. Sürekli yeni ürün kalemlerinde indirime giden Migros peynir ve kasap köftede 33,95 TL net indirim yapıyor. İşte 12 Ocak 2023 fiyat listesi…

Migros’ta Gördüğünüze İnanın kampanyası! 49,90 TL yerine sadece 18 TL! 10 Ocak 2023 fiyat listesi…

Migros’ta Gördüğünüze İnanın kampanyası! ile seçili ürünler 49,90 TL yerine sadece 18 TL! . Kampanya kapsamında tek kaleme net 31,90 TL indirim! İşte Migros’ta 10 Ocak 2023 fiyat listesi…

Gürce İnşaat Metal Elektrik Soğutma Ve Havalandırma Sistemleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gürce İnşaat Metal Elektrik Soğutma Ve Havalandırma Sistemleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde İsmail Ayan tarafından kuruldu.

Taşer Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşer Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Türkan Atay tarafından kuruldu.

Mavi Yol Turizm Gıda İnşaat Hayvancılık Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yol Turizm Gıda İnşaat Hayvancılık Ve Taşımacılık Limited Şirketi Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Omda Güzel Travel Turizm Taşımacılık Ve Gıda İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Omda Güzel Travel Turizm Taşımacılık Ve Gıda İnşaat Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Güzel ve Muhamad Mahmud Abdulrazık Mahmud ortaklığında kuruldu.

Gölsa İnşaat Turizm Taşımacılık Seyahat Temizlik Tuhafiye Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölsa İnşaat Turizm Taşımacılık Seyahat Temizlik Tuhafiye Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saim Bulğay tarafından kuruldu.

Bilgililer Gıda İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgililer Gıda İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümranye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İlker Gen tarafından kuruldu.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Gökbostan İnşaat Taşımacılık ve Nakliyecilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökbostan İnşaat Taşımacılık ve Nakliyecilik Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL TL sermaye bedeli ile Gökhan Çelik tarafından kuruldu.

Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat'ın merkezi Bahçelievler'e taşındı.

Taşgöze İnşaat adres Haberi

Taşgöze İnşaat adres


Taşgöze İnşaat Otomotiv ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Naci Karakuş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Eylül'de kuruldu. 


Taşgöze İnşaat Otomotiv ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A İNŞAAT 1- Yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkulleri  kat karşılığı şeklinde satınalmak inşaatını yapmak, inşat ve taahhüt hizmetleri vermek, satınaldığı arsa, araziler üzerinda inşaat yapmak, satmak,parselasyon yapmak, projeler geliştirmek, yapılmış binaları, satınalmak  2- Yurt içinde ve yurt dışında inşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak ,konut, toplu konut,ahşap bina, siteler, lojman,sınai iş merkezleri, alış veriş merkezi, benzeri mağaza ve tesisler,prefabrike konutlar, okul, dershane, sağlık tesisleri, depolar, soğuk hava depoları, antrepolar, arsa, arazi, fabrika, fabrika tesisleri veya sair üretim birimleri ve sair her türlü gayrimenkuller almak, satmak, inşa...