21 / 05 / 2024

Taşgöze İnşaat iletişim

Taşgöze İnşaat iletişim

Taşgöze İnşaat Otomotiv ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Naci Karakuş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Eylül'de Tuzla, Postane Mahallesi, İdil Sokak'ta kuruldu.

Taşgınlar İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşgınlar İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Taşğın tarafından kuruldu.

Migros’ta Gördüğünüze İnanın kampanyası: Peynir ve kasap köftede 33,95 TL net indirim! 12 Ocak 2023 fiyat listesi…

Migros’ta Gördüğünüze İnanın kampanyası devam ediyor. Sürekli yeni ürün kalemlerinde indirime giden Migros peynir ve kasap köftede 33,95 TL net indirim yapıyor. İşte 12 Ocak 2023 fiyat listesi…

Migros’ta Gördüğünüze İnanın kampanyası! 49,90 TL yerine sadece 18 TL! 10 Ocak 2023 fiyat listesi…

Migros’ta Gördüğünüze İnanın kampanyası! ile seçili ürünler 49,90 TL yerine sadece 18 TL! . Kampanya kapsamında tek kaleme net 31,90 TL indirim! İşte Migros’ta 10 Ocak 2023 fiyat listesi…

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Gülgen İnşaat Matbaa Reklam Bilişim Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülgen İnşaat Matbaa Reklam Bilişim Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta Hakan Güler tarafından kuruldu.

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

Keleş İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

Kaliteli yapılar inşa eden Keleş İnşaat'ın stratejik iletişim danışmanlığını Feveran İletişim yürütecek. 

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Halil Sur ve Güven Coşkun ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Vadi Koru Invest İnşaat iletişim!

Vadi Koru Invest İnşaat iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Vadi Koru Ayazağa'da fiyatlar 401 bin TL'den başlıyor...

Güray İnşaat Sheraton Residence iletişim!

Güray İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Sheraton Residence projesi 422 adet daire, 11 adet ofis ve 68 adet dükkandan meydana geliyor. Güray İnşaat Sheraton Residence iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Arman tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gökorman Sinpaş Ümraniye iletişim!

Gökorman Sinpaş Ümraniye iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Sinpaş Gökorman projesinde satışlar 29 Nisan'da başlıyor...

Taşgöze İnşaat iletişim Haberi

Taşgöze İnşaat iletişim


Taşgöze İnşaat Otomotiv ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Naci Karakuş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Eylül'de kuruldu. 


Taşgöze İnşaat Otomotiv ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A İNŞAAT 1- Yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkulleri  kat karşılığı şeklinde satınalmak inşaatını yapmak, inşat ve taahhüt hizmetleri vermek, satınaldığı arsa, araziler üzerinda inşaat yapmak, satmak,parselasyon yapmak, projeler geliştirmek, yapılmış binaları, satınalmak  2- Yurt içinde ve yurt dışında inşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak ,konut, toplu konut,ahşap bina, siteler, lojman,sınai iş merkezleri, alış veriş merkezi, benzeri mağaza ve tesisler,prefabrike konutlar, okul, dershane, sağlık tesisleri, depolar, soğuk hava depoları, antrepolar, arsa, arazi, fabrika, fabrika tesisleri veya sair üretim birimleri ve sair her türlü gayrimenkuller almak, satmak, inşa...