02 / 05 / 2024

taşınacak sanayi siteleri

taşınacak sanayi siteleri

Üretim Reform Paketi kapsamında taşınacak sanayi sitesi sayısı Afyonkarahisar’ın da eklenmesiyle yükselerek 11'e çıktı.

Taş Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taş Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Vakkas Taş tarafından kuruldu.

İstanbul'daki 1.5 milyon konut nereye taşınacak? Bakan Kurum tek tek açıkladı! 

İstanbul'da taşınacak olan 1.5 milyon konuta ilişkin önemli açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 500 binini Anadolu yakasında, 500 binini Avrupa yakasında, 500 binini de olduğu yerde yapacaklarını söyledi.

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

Dalbay Taş İmalatı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Boğazköy Şubesi açıldı!

Dalbay Taş İmalatı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Boğazköy Şubesi 37 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Dalbay tarafından açıldı. 

Whıte Rıver Investment Emlak İnşaat Kıymetli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Whıte Rıver Investment Emlak İnşaat Kıymetli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi  Beylikdüzü’nde  10 bin TL sermaye bedeli  ile Mohammad Mohammadı Aghbolagh tarafından kuruldu.

Sel bölgesindeki riskli yapılar taşınacak!

Bartın, Sinop ve Kastamonu’da yaşanan sel felaketinden sonra riskli yapı ve yerlere ilişkin düğmeye basıldı. Sel bölgesindeki riskli yapılar taşınacak.

Abea Gayrimenkul Teknoloji Elektronik Taşıt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abea Gayrimenkul Teknoloji Elektronik Taşıt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Akkuş tarafından kuruldu.

Maf Değerli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maf Değerli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Dursun İpek tarafından kuruldu.

Boğaziçi Üniversitesi taşınacak mı?

GP Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Boğaziçi Üniversitesi ile ilişkin karara “Hikâyenin sonunda Boğaziçi taşınacak mı, asıl amaç nedir?” sorusunu sordu. 

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni modern yerine taşınıyor!

Samsun'da bulunan Gülsan Sanayi Sitesi, yakın zaman içerisinde kent merkezinde bulunan yeni yerine taşınacak.

OSB'ler şehir dışına taşınacak! 

Organize Sanayi Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun teklifinin kabul edilmesi durumunda organize sanayi bölgeleri şehir dışına taşınacak.

Şehir Dışına Taşınacak Askeri Kışlaların Arazilerinin Yeşil Alan İlan Edilmesine Dair Kanun Teklifi!

Kapatılan Askeri Harp Akademileri, Askeri Liseler ve Astsubay Hazırlama Okullarının Taşınmazları ve Arazileri ile Kapatılacak veya Şehir Dışına Taşınacak Olan Askeri Kışlaların Arazilerinin Yeşil Alan İlan Edilmesine Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Sanayi alanları 'yatay yapılaşma' için şehrin dışına taşınacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Yatay mimari için şehirlerde yer yok" değerlendirmelerine katılmadığını ifade ederek, "Artık şehrin içinden çıkması gereken sanayi alanlarımız var. Bu alanları taşıyacağız." diye konuştu....

taşınacak sanayi siteleri Haberi

taşınacak sanayi siteleri

Üretim Reform Paketi kapsamında taşınacak sanayi sitesi sayısı Afyonkarahisar’ın da eklenmesiyle 11’e çıktı. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, sanayi sitelerinin taşınmasının sadece fiziksel bir taşınma olarak değerlendirilemeyeceğini belirterek, bunun aynı zamanda bir teknolojik dönüşüm olduğunu ve verimliliğin artmasına katkı sağlayacağını söyledi. Dünya’nın haberine göre Bakan Özlü, 5 ayrı yerde kurulması planlanan endüstri bölgelerine Trabzon’dan başlayacaklarını belirterek, yeni bir zeytin yasası için zeytincilerden çalışmalarını yapıp getirmelerini beklediklerini bildirdi.


Bakan Faruk Özlü, üretim reform paketinden çıkarılan zeytinliklere ilişkin yeni bir düzenleme için zeytincilerden gelecek görüşü beklediklerini söyledi. Özlü, Çandarlı’da kurulması planlanan endüstri bölgesi nedeniyle gündeme gelen zeytinliklere ilişkin olarak


“Zeytincilerle bir çalışma yapıp getirmeleri konusunda anlaştık. Çalışıp bir taslak metin getireceklerini söylediler, şimdi zeytincilerden gelecek görüşü bekliyoruz. Bir çalışma yapıp getireceklerdir”...