04 / 05 / 2024

taşınınca para verilen ülkeler

taşınınca para verilen ülkeler

Gençleri çekmeyi hedefleyen İtalyan Santo Stefano di Sessanio köyü o bölgeye taşınanlara 44 bin Euro ödeyecek...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş’ten flaş açıklama! Milyonersiniz ama farkında değilsiniz

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, resmi Youtube'den kanalında yayınladığı yeni videosunda daha önce değinmediği bir konuyu ele aldı. Memiş, milyoner olup da bundan haberi olmayan vatandaşlardan bahsetti. Peki, siz de bilmeden bir milyoner misiniz? İşte detaylar…

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gerçek dolar kurunu açıkladı. Kurlara aldanıyorlar

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ekranda gözüken dolar kurunun doğru olmadığını iddia ederek, gerçek rakamları açıkladı.

Ev sahiplerinin kira oyunu! Kendi evlerini yüksek fiyatla kiraya veriyor, daha ucuz eve taşınıyorlar!

Ev sahiplerinin kira oyunu gündeme geldi. Buna göre, lüks semtte konutu bulunanlar, kendi evlerini yüksek fiyatla kiraya veriyor, daha ucuz eve taşınıyorlar...

Fuzul Holding, Zincirlikuyu'ya taşınıyor!

Fuzul Holding, uzunca bir süre Akbank'ın idari ve eğitim binası şeklinde kullandığı Zincirlikuyu'daki binayı satın aldı. Holding, yaz aylarında taşınıyor.

Merkez Bankası’ndan çalışanlara duyuru: Haziran-Eylül döneminde taşınılacak!

Merkez Bankası (TCMB) Cuma günü çalışanlarına yolladığı bir e-posta ile bankanın İstanbul Finans Merkezi’ne (İFM) Haziran-Eylül döneminde taşınılacağına dikkat çekti.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuk haberini aldıktan sonra yeni eve taşınma kararı aldı. Çift Zekeriyaköy'e taşınıyor..

Türk Standardları Enstitüsü Taşınır ve Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Türk Standardları Enstitüsü Taşınır ve Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Boyner taşınıyor: Erenköy'de 2.3 milyon TL'ye bina kiraladı!

1981'de Çarşı adıyla Bakırköy'deki ilk mağazasında müşterilerine hizmet vermeye başlayan Boyner, Şaşkınbakkal'daki yerinden taşınıyor. Boyner yönetimi, Erenköy'de Akiş GYO'ya ait binayı 15 yıllığına 2 milyon 321 bin 666 TL'ye kiraladı...

Alessandro Arlotti: Futbolu bırakıyorum, Harvard'a taşınıyorum!

Gelecek vaad eden 100 futbolcu arasındaki İtalyan Alessandro Arlotti, futbol kariyerini bırakarak eğitimi tercih etti. Arlotti, “Futbolu bırakıyorum. Tüm aile Harvard’a taşınıyoruz” şeklinde konuştu.

Konya Eski Sanayi ve Karatay Sanayisi şehrin dışına taşınıyor!

Konya'da çevre ve gürültü kirliliği oluşturan Eski Sanayi ve Karatay Sanayisi şehrin merkezinden taşınıyor.

Bereket Varlık Kiralama'nın 250 milyon TL kira sertifikasının ana para ve getiri ödemesi tamam!

Bereket Varlık Kiralama'nın 250 milyon TL nominal tutarlı 195 gün vadeli, TRDBRKT12130 ISIN kodlu kira sertifikalarının ana para ve getiri ödemesi gerçekleştirildi.

Bereket Varlık Kiralama'nın 300 milyon TL kira sertifikasının ana para ve 5. Dönem getiri ödemesi tamam!

Bereket Varlık Kiralama'nın 300 milyon TL nominal tutarlı 210 gün vadeli TRDBRKT12122 ISIN kodlu kira sertifikasının ana para ve 5. Dönem getiri ödemesi gerçekleştirildi.

Körfez sanayi tesisine yakın konutlar taşınıyor! 

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bulunan 17 Ağustos Gölcük depreminde yanan tankerlerinin yanında yer alan konutlar taşınıyor. 

taşınınca para verilen ülkeler Haberi

taşınınca para verilen ülkeler

Gençleri çekmeyi hedefleyen İtalyan Santo Stefano di Sessanio köyü o bölgeye taşınanlara 44 bin Euro ödeyecek.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Pennines'in en yüksek bölgesinde bulunan Gran Sasso e Monti della Laga Milli Parkı'ndaki bu ortaçağ tepe kasabası, Campo Imperatore'nin yüksek ovasının yanında bulunuyor. 

115 kişinin yaşadığı köyde sadece 13 kişi 20 yaş altında. Yeni genç sakinlerini arayan  İtalyan Santo Stefano di Sessanio köyü, bölgeye taşınana 44 bin Euro ödeyecek.

Konuyla ilgili olarak yapılan duyuruya göre, “bölgenin sürdürülebilir ve kalıcı bir kalkınmasını” sağlamak için bir şeyler yapmanın “gerekli” olduğu belirtiliyor. 

Başlatılan bu girişimle 3 sene için senede en fazla 8 bin Euro hibe verilecek ve aylık ödemeler gerçekleştirilecek. Bölgeye yerleşenlere iş kurmaları için de 20 bin Euro verilecek.

Duyuru kapsamında program için...