16 / 05 / 2024

Taşkent Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adresi

Taşkent Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adresi

Taşkent Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Abdulkerım Önecek Müdürlüğü'nde 18 milyon 900 bin TL sermaye ile 16 Haziran' da Esenler, Oruçreis Mahallesi' nde kuruldu.

Ta Cle Invest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ta Cle Invest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beykoz'da De Almeda Selıgmann Capital AG tarafından kuruldu.

14. Gayrimenkul Fuarı Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28-29 Mayıs'ta! Eviniz bu fuarda!

Yatırımcıların merakla beklediği Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28 Mayıs-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleştirilecek. 

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak'ta!

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak'ta!

Bilge Taşınmaz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Taşınmaz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Arslan Bildik tarafından kuruldu.

AIM Kaplankaya Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

AIM Kaplankaya Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi, 10 bin TL sermaye ile 24 Şubat' ta İstanbul, Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Çeçen Sokak, Akasya Kent Etabı' nda kuruldu.

Yapıtaç Gayrimenkul Yatırım İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Yapıtaç Gayrimenkul Yatırım İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi, Salih Serdar ve Serkan Eş Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon 650 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Kartal, Atalar Mahallesi'nde açıldı.

E1 Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

E1 Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi, Muharrem Erdoğdu Yönetim Kurulu Başkanlığında 150 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi, İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi'nde kuruldu.

Güçlügrup Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güçlügrup Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi, Kadri Palalar ve Mehmet Ali Küçükbirinci ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Sarıyer, Zekeriyaköy Mahallesi, 4.Caddesi'nde kuruldu.

LHİ Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

LHİ Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Lobna Aljondı tarafından 200 bin TL sermaye ile 4 Ocak'ta Esenyurt, Zafer Mahallesi, Prestij Park Evleri Bulvarı Haramidere Yol Caddesi'nde kuruldu.

Ferro Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferro Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Ayan tarafından 10 bin TL sermaye ile 30 Aralık'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Akzambak Sokak'ta kuruldu.

Arbetta Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Arbetta Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Arif Kaman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 28 Aralık'ta Zeytinburnu, S.Nizam M.10.Yol Sokak Demirciler Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

MZ Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

MZ Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi, Mehmet Ziylan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Bağcılar, Mahmutbey Merkez Mahallesi, Taş Ocağı Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Netkon Gayrimenkul Yatırım ve Proje Yönetimi İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Netkon Gayrimenkul Yatırım ve Proje Yönetimi İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdurrahman Koç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Yenibosna, Merkez Mahallesi, 29 Ekim Caddesi'nde kuruldu.

Taşkent Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adresi Haberi

Taşkent Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adresi


Taşkent Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Abdulkerım Önecek Müdürlüğü'nde 18 milyon 900 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Esenler, Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu.


Taşkent Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Madde 1: Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri,ticarethane, iş merkezi, rezidans, fabrika binaları,sanayi yapıları küçük baş ve büyük baş hayvan çiftlikleri ve entegre tesisleri yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, kendi arazileri ve arsaları üzerinde kat karşılığı inşaat yapmak gayrimenkullerin üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti,kat mülkiyeti ve kat irtifakı,tesis etmek, iktisap devir ve ferağ etmek, fabrika, depo, satış mağazaları ve idari binalar inşa etmek. Arsa ve arazileri ifraz veya tevhid etmek yeni parsel ihdas etmek. Madde 2: Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi...