28 / 04 / 2024

Taşkesen Restorasyon adres

Taşkesen Restorasyon adres

Taşkesen Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Sultangazi’de 100 bin TL sermaye bedeli ile  Ersin Gürbüz tarafından kuruldu.

Taştepeler Proje Danışmanlık İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştepeler Proje Danışmanlık İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Marufi ve Said Dusak tarafından kuruldu.

Taştanlar Restorasyon Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştanlar Restorasyon Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mine Taştan tarafından kuruldu.

Taşkesen Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Taşkesen Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Sultangazi’de 100 bin TL sermaye bedeli ile  Ersin Gürbüz tarafından kuruldu.

Çukurca'daki 4 asırlık taş evler yenileniyor!

Hakkari'nin Irak sınırında bulunan Çukurca'da 400 yıllık olduğu değerlendirilen tarihi taş evlerde restorasyon çalışmaları hızla devam ediyor.

Mitani Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mitani Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mahsum Yılmaz,Muhammed Şah Taşkesen, Furkan Turan ve Tekin Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Adres Koru Evleri satışta! Fiyatlar 370 bin TL'den başlıyor!

Bayraktar İnşaat imzasını taşıyan Adres koru Evleri, Sancaktepe'de inşa ediliyor. Daire fiyatlarının 370 bin TL'den başlayan projede lansman öncesi indirimli özel fiyatlar sunuluyor.

Çanakkale Taşköprü Camii'nin restorasyon ihalesi yapıldı!

ÇANAKKALE’nin Bayramiç İlçesi’nde, 1792 yılında Hadimzade Osman Bey tarafından inşa edilen, aynı zamanda Karşıyaka Camii veya Cami-i Cedit olarak da bilinen Taşköprü Camii restorasyon ihalesi yapıldı.

Taşhan restorasyon çalışmaları 2016 yazına tamamlanacak!

Taşhan Restorasyon çalışmasının Şantiye Şefi Mimar Eyüp Güngör, çalışmanın 2016 yılı yaz döneminde tamamlanacağını söyledi

Antalya'daki yapıların üçte ikisi riskli!

ÇEVRE ve Şehircilik İl Müdürü Bedrettin Taşkesen, Antalya'da 120 bin yapı stoğıı bıılunduğıınu, bunların üçte ikisinin riskli alan olduğunu belirtti. Taşkesen. birçok mahallenin riskli alan kapsamında yer aldığını söyledi.

Antalya'da yapıların üçte ikisi riskli!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Bedrettin Taşkesen, Antalya'da 120 bin yapı stoğu bulunduğunu, bunların üçte ikisinin riskli alan olduğunu belirtti. Taşkesen, birçok mahallenin riskli alan kapsamında yer aldığını söyledi.

Antalya'da binaların 3'te 2'si riskli!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Bedrettin Taşkesen, Antalya'da 120 bin yapı stoğu bulunduğunu, bunların üçte ikisinin riskli alan olduğunu belirtti.

Tarihi Taşhan'da restorasyon çalışmaları başlıyor!

Vezirköprü'de, 29 Eylül 2014'te çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale gelen 400 yıllık tarihi Taşhan'da, restorasyon çalışmalarına başlanacak.

Adres Sancaktepe teslimleri ne zaman?

Adres Sancaktepe Evleri 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Dairelerin alanları 47 metrekareden başlangıç gösteren proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor. Peki Adres Sancaktepe teslimleri ne zaman?

Taşkesen Restorasyon adres Haberi

Taşkesen Restorasyon adres

Taşkesen Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Sultangazi’de 100 bin TL sermaye bedeli ile  Ersin Gürbüz tarafından kuruldu.

Taşkesen Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi konusu:
1-) Her türlü tarihi eser ve benzeri yapıların restorasyon , dekorasyon ve inşaat işini yapmak 2)- Mevcut konut amaçlı olan veya ikamet amaçlı olmayan binaların yeniden düzenlenmesi veya yenilenmesi ve büyük çaplı revizyonunun yapılması 3-) Bina ve diğer yapıların içi veya dışında yer ve duvar kaplama faaliyetleri (mermer, mozaik, granit, karo ve kaldırım taşlarının, parke dahil ahşap yer ve duvar kaplamalarının döşenmesi ve benzeri işleri yapmak 4-) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat , restorasyon ,dekorasyon, taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları,...