27 / 04 / 2024

Adres Sancaktepe teslimleri ne zaman?

Adres Sancaktepe teslimleri ne zaman?

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Adres Sancaktepe

Adres Sancaktepe Evleri 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Dairelerin alanları 47 metrekareden başlangıç gösteren proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor. Peki Adres Sancaktepe teslimleri ne zaman?



"Adres Sancaktepe teslimleri ne zaman?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin genel özellerine değinelim. İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde yükselen projede satışlar devam ediyor. 


Dumankaya Adres Sancaktepe'de daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks olarak tasarlandı. Proje 25 bin metrekarelik arazi üzerine yayılıyor. 


3. Köprü Bağlantı Yolu'na ve metroya 1 kilometre uzaklıkta bulunan  Adres Sancaktepe  Evleri'nde dairelerin büyüklükleri 47 ile 211 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Yüzme havuzu, spor alanları, sauna, fitness, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatı alanlarına sahip olan Adres Sancaktepe Konutları fiyatları 3+1'lerde 372 bin 240 TL'den başlıyor. 


Adres Sancaktepe teslimleri ne zaman?

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Adres Sancaktepe Residence'de teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. 


Adres Sancaktepe satış ofisi iletişim

Tel: 0216 561 0 123

Web: http://www.dumankaya.com/adres-sancaktepe/Default.aspx

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön