03 / 05 / 2024

Taşkıranlar Bina İnşaat Limited Şirketi adresi

Taşkıranlar Bina İnşaat Limited Şirketi adresi

Taşkıranlar Bina İnşaat Limited Şirketi, Murat Taşkıran tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Ocak' ta Pendik, Kaynarca Mahallesi, Adnan Kahveci Caddesi' nde kuruldu.

Taşmektep Mimarlık Mühendislik İnşaat Dizayn Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşmektep Mimarlık Mühendislik İnşaat Dizayn Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Konur tarafından kuruldu.

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

Gebze Özalp Turizm Taşımacılık Otomotiv Petrol İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gebze Özalp Turizm Taşımacılık Otomotiv Petrol İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Şahvan Çakar tarafından kuruldu.

Taşkır Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkır Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Mustafa Taşkır tarafından kuruldu.

Taşkıranlar Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıranlar Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mehdi Nur Taşkıran tarafından kuruldu.

Taşkıranlar Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıranlar Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mazlum Kurt tarafından kuruldu.

Küresel Bina İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küresel Bina İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Fatih’te 100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hannarici tarafından kuruldu.

Gisan Mimarlık Mühendislik İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gisan Mimarlık Mühendislik İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhyettin Bakış tarafından kuruldu.

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi açıldı!

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Sınağ tarafından açıldı.

Beşkaya Uluslararası Turizm Personel Taşımacılık Oto.Petrol İnşaat Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Beşkaya Uluslararası Turizm Personel Taşımacılık Oto.Petrol İnşaat Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Beşkaya tarafından kuruldu.

Öz Mck Turizm Taşımacılık Seyahat Otel İnşaat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mck Turizm Taşımacılık Seyahat Otel İnşaat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Kılbaş, Mustafa Ciğerci ve Murat Kaymaz ortaklığında kuruldu. 

Taşkın Altınkaya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Taşkın Altınkaya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi San.Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Taşkın Altınkaya tarafından kuruldu. 

Doğan Karahan Taşkıran Gayrimenkul İnşaat Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Karahan Taşkıran Gayrimenkul İnşaat Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Doğan Karahan Taşkıran tarafından kuruldu.

Taşkıranlar Bina İnşaat Limited Şirketi adresi Haberi

Taşkıranlar Bina İnşaat Limited Şirketi adresi

Taşkıranlar Bina İnşaat Limited Şirketi, Murat Taşkıran tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Pendik, Kaynarca Mahallesi, Adnan Kahveci Caddesi'nde kuruldu. 


Taşkıranlar Bina İnşaat Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: a.  Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, karayolu, demiryolu kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi inşaatlarını yapmak. b.  Şirket yurt içi ve yurt dışı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunabilir.  c. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi...