02 / 05 / 2024

taşkışla fotoğrafları

taşkışla fotoğrafları

1947 yılında Akşam Gazetesi foto muhabiri tarafından havadan çekilmiş fotoğrafta Dolmabahçe Meydanı, İnönü Stadyumu ve günümüzde İstanbul Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi olarak kullanılan Taşkışla'da fotoğrafta yer almakta.

WhatsApp'tan bir ilk! Profil fotoğrafları herkese açık olacak! Mesaj atan kişi resmen görecek!

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp bir ilke imza attı. WhatsApp 5 bin kişilik duyuru gruplarına izin vererek profil fotoğrafları herkese açık olacak. Mesaj atan kişi resmen görecek! İşte detaylar...

Taş kömürü ithalat oranı yüzde 12’ye çıktı! İşte, Taş Kömürü 29 Eylül 2022 fiyat listesi.

Taş kömüründe ithalat rakamları temmuz ayında bir önceki aya göre yüzde 0,8’lik bir artışla bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 12’ye çıktı.

Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın yeni fotoğrafları ortaya çıktı!

Muğla Marmaris'te inşası tamamlanan ve "Yazlık Saray" olarak bilinen sarayın yeni fotoğrafları paylaşıldı. 

Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın fotoğrafları paylaşıldı!

Marmaris'te 2019'ta inşaatı sona eren ve 'Yazlık Saray' olarak adlandırılan Cumhurbaşkanlığı Devlet Konuk Evi'nin fotoğrafları mimar Şefik Birkiye'nin sitesinde paylaşıldı.

TOKİ'den İTÜ Taşkışla'ya modern amfi! 

Taşkışla yerleşkesinde TOKİ, Özyazıcı İnşaat ve Mİ'MAR Mimarlık'ın desteğiyle renovasyonu tamamlanan 126 no'lu amfi yeniden kullanıma açıldı...

İşte AKM'nin içinden yıllar sonra ilk fotoğraflar!

Atatürk Kültür Merkezi’nin (AKM)yıllar sonra ilk hali görüntülendi. Yıkımına karar verilen AKM'nin içindeki tahribat dikkat çekti. İşte AKM'nin içinden yıllar sonra ilk fotoğraflar...

TOKİ Yüreğir Kışla kurası 15 Şubat'ta çekilecek!

TOKİ ile hayata geçirilen Adana Yüreğir'deki Kışla Mahallesi Kentsel Dönüşüm 1’inci etapta satışa çıkartılan 412 konutun hak sahipleri 15 Şubat 2017 tarihinde belirlenecek.

Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları satışta!

Yüreğir Belediyesinin TOKİ işbirliğinde gerçekleştirdiği Kışla Mahallesi Kentsel Dönüşüm l'inci etap çalışmalarında hak sahiplerine verilen dairelerden arta kalan konutlar TOKİ tarafından satışa çıkarıldı.

Hatay MKÜ Mimarlık Fakültesi'nden askeri kışla için proje!

Hatay MKÜ bünyesindeki Mimarlık Fakültesi yönetimi, taşınma kararı olduğu belirtilen kent merkezindeki Askeri Kışla yeri için kabul edilebilir örnek bir proje hazırlayıp Rektörlüğün bilgisine sundu.

Yüreğir Kışla 1. Etap Kentsel Dönüşüm çalışmaları tamamlandı!

Yüreğir Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Etap etap devam eden çalışmalarda Kışla 1. Etap Kentsel Dönüşüm çalışmaları tamamlandı vatandaşlar yuvalarına taşınmaya başladılar.

Gebze ve Darıca Askeri Kışla Arazileri'nde son durum!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan iki ilçede bulunan askeri arazini tedirgin edici olduğunu söyledi. Tarkan'ın TBMM gündemine taşıdığı Gebze ve Darıca Askeri Kışla Arazileri ile ilgili Milli Savunma Bakanı'nın verdiği yanıtı açıkladı.

Adana Yüreğir Kışla Mahallesi TOKİ kura çekimi ne zaman?

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi 1. Etap'ta 354 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede toplam 772 daire ve 43 işyeri bulunuyor. Peki Adana Yüreğir Kışla Mahallesi TOKİ kura çekimi ne zaman?

Göktürk-2'den Türkiye fotoğrafları!

Genelkurmay Başkanlığı, milli imkanlarla geliştirilen ve üretilen yüksek çözünürlüklü ilk keşif-gözetleme uydusu Göktürk-2 uydusunca Edirne, Kırklareli, Samsun ve İstanbul'dan alınan görüntüleri paylaştı. İşte o fotoğraflar...

taşkışla fotoğrafları Haberi

taşkışla fotoğrafları



Evvelki gün Hava Yolları İdaresi'nin uçağı ile İstanbul üzerinde bir uçuş yapan foto muhabirimiz Dolmabahçe Meydanı'nı, İnönü Stadı'nı ve iki numaralı park ile burada yapılan yolları gösteren yukarıdaki resmi çekmiştir. Resimde stadın yanında Dolmabahçe'ye çıkmak üzere yeni yapılan Bayıldım yolu, Teknik Üniversite Taşkışla, uzakta Radyo Evi görülmektedir.


Akşam Gazetesi 16 Şubat 1947



Abdullah Kutalmış...