08 / 05 / 2024

Taşkuyu Mağarası açılış töreni Taşkuyu Mağarası turizm önemi

Taşkuyu Mağarası açılış töreni Taşkuyu Mağarası turizm önemi

Mersin'in Tarsus ilçesinde 2006 yılında ortaya çıkarılan ve Tarsus Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Taşkuyu Mağarası turizmin hizmetine girdi. Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, bölgeye önemli turizm adımı atıldığını belirtti.

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? AVM çalışma saatleri 2023!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? İşte AVM çalışma saatleri 2023...

AVM'ler Ramazan Bayramı 2022'de açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılıyor? AVM çalışma saatleri 2022!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2022'de hizmete açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki alışverişi merkezleri Ramazan Bayramı 2022'de açık mı? İşte AVM çalışma saatleri 2022...

LG, Emaar AVM'de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarını hız kesmeden sürdüren LG, Emaar Alışveriş Merkezi'nde mağaza açtı...

Madame Coco, 2021'de 40 yeni mağaza açacak!

Dünya genelinde 17 farklı ülkede 300'ü aşkın mağaza sayısı olan ev tekstili ve dekorasyon mağazası Madame Coco, 100 bin metrekare büyüklüğü geçti. Madame Coco, 2021 yılında ise yurt içinde 40 yeni mağaza açılış planlıyor.

Yataş 2021'de 200 mağaza açmayı hedefliyor!

Yataş Grup 2021 yılı içerisinde 200 mağaza açılışı yapmayı hedefliyor. 2020 yılı net satış gelirleri yüzde 50 büyüme göstererek 1,75 milyar TL olarak gerçekleşti.

Les Benjamins, yurt dışına açılıyor!

10. yılını kutlayan ünlü giyim markası Les Benjamins, 2020'yi bir önceki yıla kıyasla yüzde 600 büyüme ile tamamladı. Şirket, 2 yıl içinde Berlin, New York ve Los Angeles'ta da mağaza açacak.

İmar barışı mağdurları açlık grevinde!

Son dönemde sık sık gündeme gelen yapı kayıt belgesi mağdurları seslerini yetkililere duyurmak için açlık grevine başladı...

Karcher Center İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açacak!

Temizlik ekipman sektörünün önemli temsilcilerinden Karcher, İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açılışı gerçekleştirecek.

Les Benjamins Avrupa ve Amerika'da mağaza açacak!

Sokak giyim markası Les Benjamins, iki yıl içerisinde Berlin, New York ve Los Angeles'ta da yeni mağaza açılışları gerçekleştirecek. 

Tepe Home Kentpark AVM’de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tepe Home; Türkiye’deki on altıncı mağazasının kapılarını Kentpark AVM’de açtı.

FLO, Bursa'da yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden FLO, Bursa’daki yeni mağazasının hizmete açtı.

FLO Samsun’a yeni mağaza açtı!

Mağaza açılışlarına hız kesmeden edevam eden FLO, Samsun’daki yeni mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Mondihome 2020'de 100 mağaza açtı!

Mobilya sektörünün önemli temsilcilerinden Mondihome, 2020'de 100 yeni mağaza açılışı gerçekleştirdi.

Taşkuyu Mağarası açılış töreni Taşkuyu Mağarası turizm önemi Haberi

Taşkuyu Mağarası açılış töreni Taşkuyu Mağarası turizm önemi

Eshab-ı Kehfin eteklerinde olan ve Taşkuyu Mahallesi'nde bulunan Taşkuyu Mağarasının açılış törenine MHP Mersin Milletvekili Mehmet Şandır, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Kaymakamı Hasan Göç, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can. Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı. daire müdürleri, belediye meclis üyeleri, Mersin Büyükşehir belediyesi daire başkanları, oda ve dernek temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı Mehteran takımın verdiği konser ile başlayan program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal marşının okunmasıyla devam etti.Tarsus'un düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında kente bir turizm değerini kazandırmaktan mutlu olduğunu belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, bölge ve Türkiye turizmi açısından çok önemli bir adım atıldığını söyledi. Can,'2006 yılında ortaya çıkarılan ve 2012 yılında Tarsus Belediyesi ve Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından...