18 / 05 / 2024

Taşpat Madencilik adres

Taşpat Madencilik adres

Taşpat Madencilik ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Kaan Burul tarafından kuruldu.

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Gkn Global İnşaat Peyzaj Madencilik Mermer Toprak Taşımacılık Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gkn Global İnşaat Peyzaj Madencilik Mermer Toprak Taşımacılık Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İdris Baykara tarafından kuruldu.

Zirve Taş Yapı Malzemeleri Madencilik İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Taş Yapı Malzemeleri Madencilik İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Ali Karaaslan, Cumalı Kurnaz ve Gökhan Kurnaz tarafından kuruldu.

Büyük Dağ İnşaat Mobilya Cam Turizm Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Dağ İnşaat Mobilya Cam Turizm Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Poyraz ve Haci Poyraz ortaklığında kuruldu.

Volkan Metal İnşaat Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Metal İnşaat Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Soran tarafından kuruldu.

Taşsar İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşsar İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Sami Taşkın ve Vahdettin Sarıkaya ortaklığında kuruldu.

Taşpat Madencilik ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşpat Madencilik ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Kaan Burul tarafından kuruldu.

Tema Taş Madencilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tema Taş Madencilik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demir ve Oğuz Ağaçköylü tarafından kuruldu.

Ünlütaş Madencilik Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ünlütaş Madencilik Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Ünlüsoy tarafından kuruldu. 

Çimtepe Turizm Gıda İnşaat Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çimtepe Turizm Gıda İnşaat Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Kurutlu tarafından kuruldu. 

Ünal Yapı Elemanları İnşaat Elektrik Madencilik Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünal Yapı Elemanları İnşaat Elektrik Madencilik Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited ŞirketiMuharrem Ünal tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Adres Koru Evleri satışta! Fiyatlar 370 bin TL'den başlıyor!

Bayraktar İnşaat imzasını taşıyan Adres koru Evleri, Sancaktepe'de inşa ediliyor. Daire fiyatlarının 370 bin TL'den başlayan projede lansman öncesi indirimli özel fiyatlar sunuluyor.

Çapan Madencilik Taşımacılık ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çapan Madencilik Taşımacılık ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Çapan tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Nisan'da Avcılar, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Taşpat Madencilik adres Haberi

Taşpat Madencilik adres

Taşpat Madencilik ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Kaan Burul tarafından kuruldu.

Taşpat Madencilik ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
MADENCİLİK - Gerekli yerlerden izin almak şartı ile yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların çıkartılması, işletilmesi, satın alınması ve kiraya verilmesi . - Maden arama ruhsatnamesi almak, maden aramak, işletme hakkı talep etmek, işletme ruhsatnamesi devri kabil maden haklarını devir almak. - Maden mühendisliği ve müşavirlik hizmetleri ile ilgili olarak proje hizmetleri, maden işletme ve projelerinin hazırlanması, etüt, araştırma ve diğer düzenlemesi ile danışmanlık hizmeti ve eğitim vermek. - Üretim yapılan ruhsat sahalarındaki imalat haritaları hesaplamalarının yapılması ve arza uygunluğunun kontrolü. - Tenör / kalite ve rezerv dağılımlarının...