05 / 05 / 2024

Taşpınar Group Turizm Otelcilik iletişim

Taşpınar Group Turizm Otelcilik iletişim

Taşpınar Group Turizm Otelcilik Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Okan Taşpınar, Akın Oktay Taşpınar, Gökhan Taşpınar ve Hakan Taşpınar ortaklığında kuruldu. 

Arel Taşımacılık Turizm Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arel Taşımacılık Turizm Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de Kırmacı Group Proje ve Teknoloji Yatırımları A.Ş. tarafından kuruldu.

ŞOK’ta yüzde 50 indirim çılgınlığı! düştü! Vanish leke çıkarıcı 137,50 TL’ye, Pınar süzme peynir 40,75 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK Market, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’ncü yılına özel toplam bin ürüne dev indirim yaptığını açıkladı. Buna göre, Vanish leke çıkarıcı 137,50 TL’ye, Pınar süzme peynir 40,75 TL’ye düştü. İşte 4 Ekim 2023 ŞOK fiyat listesi...

Migros'ta Yudum sızma zeytinyağı 2 litre 419,90 TL’ye, Pınar yoğurt 2 kg 75,90 TL’ye, Sek tereyağı 1 kg 259 TL’ye düştü!

Migros, ekim ayına özel indirim kampanyasına başlarken, yine rafları boşaltacak indirimlerin olduğunu duyurdu. Bu doğrultuda, Yudum sızma zeytinyağı 2 litre 419,90 TL’ye, Pınar yoğurt 2 kg 75,90 TL’ye, Sek tereyağı 1 kg 259 TL’ye düştü. İşte 4 Ekim 2023 Migros fiyat listesi...

Migros'ta pazar indirimi! Pınar süzme peynir 69,90 TL’ye, koçbaşı nokut 39,90 TL’ye, yerli pirinç 44,90 TL’ye düştü!

Migros’tan hafta sonuna özel birçok kategoride indirimli ürünler raflardaki yerini aldı. Bu kapsamda, Pınar süzme peynir 69,90 TL’ye, koçbaşı nokut 39,90 TL’ye, yerli pirinç 44,90 TL’ye düştü. İşte 17 Eylül 2023 Migros fiyat listesi...

Crown Trust Group Turizm Otomotiv İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Crown Trust Group Turizm Otomotiv İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Furkan Demirhan tarafından kuruldu.

Pirekare Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pirekare Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Atıl Taşpınar tarafından kuruldu.

Tarabya Group Turizm Gayrimenkul Mobilya Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarabya Group Turizm Gayrimenkul Mobilya Dış Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Yusuf İsa tarafından kuruldu.

Hafez Taplux Group Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi İstanbul Esenyurt Şubesi açıldı!

Hafez Taplux Group Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi İstanbul Esenyurt Şubesi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Ashoortamımı tarafından açıldı.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Hacıraifoğlu tarafından kuruldu.

Eda Taşpınar Çeşme'deki evini satışa çıkardı!

Sosyetik güzel Eda Taşpınar, İzmir Çeşme'de yer alan evini 19 milyon 800 bin TL'ye satışa çıkardı.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Sofıya Group Turizm Gayrimenkul Ve Emlak Alım Satım İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sofıya Group Turizm Gayrimenkul Ve Emlak Alım Satım İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Ibrahım tarafından kuruldu.

Eda Taşpınar New York'ta daire satın aldı!

Sosyetik güzel Eda Taşpınar New York'ta daire satın aldı. Brooklyn bölgesinde yer alan evin fiyatı 395 bin dolar. 

Taşpınar Group Turizm Otelcilik iletişim Haberi

Taşpınar Group Turizm Otelcilik iletişim

Taşpınar Group Turizm Otelcilik Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Okan Taşpınar, Akın Oktay Taşpınar, Gökhan Taşpınar ve Hakan Taşpınar ortaklığında kuruldu. 


Taşpınar Group Turizm Otelcilik Limited Şirketi konusu:
Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gereklitesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir,...