05 / 05 / 2024

Taşucu Limanı onarım çalışmaları

Taşucu Limanı onarım çalışmaları

Mersin Büyükşehir Belediyesi, her yönüyle daha yaşanılabilir bir Mersin yaratmak parolasıyla çıktığı yolda Taşucu Limanı bakım ve onarım çalışmalarını da tamamladı.

5 yıl onarım güvencesiyle Hyundai i20 32 bin 213 TL indirimle satışta! İşte 5 Ocak 2023 satış fiyatı…

Hyundai i20 yeni kampanyalı fiyatı kapsamında 32 bin 213 TL indirimle satışa sunuldu. İşte 5 yıl 100 bin kilometre Hyundai onarım güvencesi altında olan otomobilin özellikleri ve satış fiyatları…

Taşucu Limanı'nın özelleştirme ihalesi yapıldı!

Mersin Silifke Taşucu Mahallesi'nde yer alan Taşucu Limanı'nın özelleştirme ihalesi yapıldı.

Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi için 25 milyon TL'lik yeni ihale!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi'nde Çeşmeli-Kızkalesi Kesimi için yapım ihalesi düzenliyor. İhalenin geçici teminat miktarı 25 milyon TL olarak belirlendi.

Taşucu Limanı özelleştiriliyor!

Çalışmalarına devam eden Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Taşucu Limanı'nın 40 yıllığına özelleştirilmesi için ihale ilanına çıktı.

Esenyurt'ta 6.4 milyon TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Esenyurt Hoşdere Mahallesi'nde bulunan bakım ve akaryakıt istasyonunu 15 yıl süreli yapım veya onarım karşılığı kiralama işini 6 milyon 436 bin 835 TL'ye ihale ediyor.

Trabzon Havalimanı'ndaki bakım ve onarım çalışmaları mecliste!

Trabzon Havalimanı'nda başlatılan bakım ve onarım çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Taşucu Tersanesi Projesi’nde çalışmalar başlıyor!

Türkiye’nin Doğu Akdeniz’deki tek tersane yatırımı olmasına karşın, açılan davalar sebebi ile 17 yıldır yapılamayan Taşucu Tersanesi'nin hayata geçirilmesi için çalışmalar hızlandırıldı...

TOKİ Ankara Hizmet Binası onarım ihalesi 8 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Hizmet Binasına ait Bakım Onarım İşi ihalesi 8 Mayıs'ta saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Hizmet Binası onarım işi ihalesi 8 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Hizmet Binasına ait Bakım Onarım İşi ihalesi 8 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

İstanbul Fatih'teki iş hanı yapım onarım karşılığında kiraya verilecek!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü'nün İstanbul-Fatih İlçesi, 852 Ada, 92 Parsel taşınmazın 25 yıl süreli yapım veya onarım karşılığı kiralama işine ait ihalesi 22 Ocak'ta...

Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu'nun ihalesine teklif gelmedi!

Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi ihalesi düzenlendi. Gerçekleşen ihaleye katılım sağlanmadığı ifade edildi.

Taşucu Limanı ve Lojistik Tesis Alanı ihalesinde süre uzatıldı!

Taşucu Limanı ve Lojistik Tesis Alanı ihalesinde son teklif verme tarihi 24 Aralık 2018 tarihine kadar uzatıldı..

Taşucu Limanı ve Lojistik Tesis Alanı ihalesi yine ertelendi!

Taşucu Liman Sahasında bulunan “Sanayi Tesis Alanı Taşınmazı"nın “Satış” yöntemiyle “Taşucu Limanı ve Lojistik Tesis Alanı Taşınmazı”nın işletme hakkının verilmesi ihalesinde süre yeniden uzatıldı..

Taşucu Limanı onarım çalışmaları Haberi

Taşucu Limanı onarım çalışmaları


Mersin Büyükşehir Belediyesi haftalık olarak bin 500 kişi ve 400 aracın kullandığı, 13 gezi teknesi, 12 motoryat, 35 küçük balıkçı kayığı ve 12 büyük balıkçı kayığına hizmet veren Taşucu Limanı’nda bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı.


Mersin Büyükşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Taşucu Limanı’nın iç ve dış yapılanmasında çeşitli tadilatlar yapıldı.


Bina ve çatı tadilatı ile başlayan bina yenileme çalışmaları kapsamında yolcu ve araç bagaj taşıma sistemi yapımı, yolcu geçiş güzergâhına turnikelerin konulması ve polis memurlarının kabinlerinin yenilenmesi, yangın uyarı ve yangın söndürme sistemlerinin kurulması ile kameralarda bakım çalışmaları tamamlandı. Bina dışında ise gümrüklü araç kapısı ve tel örgü, aydınlatma direklerinin yenilenmesi ve balıkçı barınağının yenilenmesi çalışmaları tamamlanarak bina dışı da yeni görüntüsüne kavuştu.


Mersin’in daha temiz...