11 / 05 / 2024

Taşyaka ihalesi

Taşyaka ihalesi

29 yıllığına kiralamak için ihaleye çıkarılan Göcek’teki dört koydan Göbün ve Küçük Sarsala Koyu’nun ihalesi dün tamamlandı. Bedri Rahmi Koyu içinse yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen ihalesi 14 Şubat'ta! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Çekmeköy Taşdelen için ihale tarihi resmen açıklandı. İşte Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsası ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Yatırımcılar dikkat! Batman Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün 160 taşınmaz ihalesi 9 Ocak’ta!

Batman'da 160 adet taşınmazın irtifak hakkı tesisi ihalesi yayımlandı. Yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı lisanssız elektrik üretim tesisi yapılması ihalesi 9 Ocak’ta gerçekleştirilecek.

Naksan Plastik'in Yenibosna'daki taşınmaz ihalesi 6 Temmuz'a ertelendi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ'nin İstanbul Avrupa Yakası Yenibosna'daki taşınmazı ve muhdesatının satışına ilişkin ihaleyi 6 Temmuz 2021 tarihine erteledi.

AOÇ arazisi üzerindeki Hippoterapi Merkezi kiraya verilecek!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından AOÇ arazisi üzerinde inşa edilen Hippoterapi Merkezi’nin kiraya verileceğini duyurdu. 34 bin metrekarelik alana sahip tesis için 6 Mayıs’ta kiralama ihalesi  düzenlenecek.

Hasankeyf taşıma ihalesi iptal edildi! Bakanlık soruşturma açtı!

Batman'ın Ilısu Baraj Gölü altında kalacak tarihi ilçesi Hasankeyf'teki tarihi eserlerin taşınması için ihale, Danıştay tarafından iptal edildi.

TAV'dan İstanbul Yeni Havalimanı yolcu taşıma ihalesi açıklaması!

TAV Havalimanları Holding A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda özel durum açıklaması yaptı.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesi iptal edildi!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın 150 bagajlı otobüsle yapılacak yolcu taşıma ihalesi 'Kamu yararı oluşmadığı' gerekçesiyle iptal edildi. 

Tekirdağ'daki şeker fabrikasının satışı iptal edildi!

29 Mart'ta satış ihalesi duyurulan Tekirdağ'daki şeker fabrikasının ihalesi iptal edildi. İptal ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

DAP Çekmeköy projesi geliyor!

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen ihalesi sonuçlandı. 155 bin 56 metrekare büyüklüğüne sahip arsanın kazananı Dap Yapı oldu. Şirket bölgede daha önce de proje geliştirmişti. Şimdi geliştireceği yeni proje karma konseptli olacak...

TOKİ Kocaeli Gölcük 601 konut ihalesi 14 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kocaeli ili, Gölcük İlçesi,Sivritepe Rezerv Yapı Alanı 601 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Kocaeli Gölcük 601 konut ihalesi 14 Mart'ta.

TOKİ Konya Derbent 47 konut ihalesi 23 Şubat'ta!

Konya İli Derbent İlçesi 47 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Şubat'ta saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Isparta'da taşkın koruma inşaatının ihalesi tamamlandı!

Isparta Yalvaç'a bağlı Bağkonak Köyü 2. Kısım Taşkın Koruma İnşaatı'nın ihalesi, DSİ Bölge Müdürlüğü 181. Şube Müdürlüğü'nce yapıldı.

TOKİ Amasya Suluova 127 konut ihalesi 8 Şubat'ta!

TOKİ Amasya İli Suluova İlçesi Borsa Mahallesi 127 Adet Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ihalesi 8 Şubat'ta yapılacak.

Taşyaka ihalesi Haberi

Taşyaka ihalesi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın mesire yeri olarak 29 yıllığına kiralamak üzere ihaleye çıkardığı Muğla Göcek’teki dört koydan Bedri Rahmi (Taşyaka) ve Akbük’ün ardından Göbün ve Küçük Sarsala Koyunun da ihalesi tamamlandı. Bu iki koya 3.6 milyon lira teklif edilirken, Bedri Rahmi Koyu ihalesi için mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdi.


DİĞERLERİ DE SIRADA


Önceki gün Muğla Göcek’te ihalesi yapılan Taşyaka (Bedri Rahmi Koyu) için Muğla 2. İdare Mahkemesi dün jet hızıyla yürütmeyi durdurma kararı aldı. Muğla Belediyesi avukatı Rabia Uçar Balaban, “İhale günü açtığımız davada dün mahkeme, yürütmeyi durdurma kararı verdi. Karar karşı tarafa da tebliğ edilecek. Tüm işlemler durmuş olacak. Diğer üç koy için de aynı davayı açtık ancak henüz bir sonuç gelmedi” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün de...