15 / 05 / 2024

Taşyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret

Taşyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret

NTA Yapı Endüstri Limited Şirketi, Alt ve Üst Yapı İnşaat Sanayi, Nuhoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret, Taşyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da kuruldu

Taşoluk Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşoluk Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Bal tarafından kuruldu.

Taşkıranlar Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıranlar Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mehdi Nur Taşkıran tarafından kuruldu.

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 771 milyon TL sermaye bedeli ile Ece Turanlı tarafından açıldı.

Taşra Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşra Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nur Kardaş tarafından kuruldu.

İçtaş Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İçtaş Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çoban tarafından kuruldu.

Lavinsa Ballıtaş Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lavinsa Ballıtaş Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Sıddık Azizoğlu tarafından kuruldu...

Milan Taş Yapı İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milan Taş Yapı İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rojbin Işık tarafından kuruldu.

Seyran Taşhan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyran Taşhan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Taşlar Gayrimenkul Hizmetleri Yapı İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşlar Gayrimenkul Hizmetleri Yapı İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Ertuğrul Kaan Taş tarafından 100 bin TL sermaye ile 27 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

Kanaan Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanaan Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, A.Alı Kanaan Kanaan tarafından 50 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Şişli, Paşa Mahallesi, 1 Çınarlı Sokak'ta kuruldu.

Tua Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tua Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Yıldız tarafından 50 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Ümraniye, Mehmet Akif Mahallesi, Yumurcak Sokak'ta kuruldu.

Prestij Efor Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prestij Efor Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tahir Cereyan ve Mesut Cereyan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi'nde kuruldu.

Ayem Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayem Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emir Aydın tarafından 10 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Maltepe, Altıntepe Mahallesi, Cihadiye Caddesi'nde kuruldu.

Taşyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Haberi

Taşyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret

NTA Yapı Endüstri Limited Şirketi, Alt ve Üst Yapı İnşaat Sanayi, Nuhoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret, Taşyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da kuruldu. 


NTA Yapı Endüstri Limited Şirketi iş konusu; Yurt içi ve yurt dışında konut okul hastane siteler otoyol devlet yolu..ve diğer tün inşaatları ayrıca dekorasyonhizmetleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


NTA Yapı Endüstri Limited Şirketi adres: Merter, Tozkoparan Mahallesi, Gen A.R. Gürcan Caddesi, Arslan İş Merkezi, A Blok No:29 Kat:3...