19 / 05 / 2024

Taşyapı yatırım yapılabilir notu

Taşyapı yatırım yapılabilir notu

TAŞYAPI, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu JCR’dan ‘yatırım yapılabilir’ notu aldı.

Pera GYO, yatırım holding olarak yapılandırılacak! GYO statüsünden çıkıyor! 

Pera GYO, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı statüsünden çıkıp, yatırım holding şeklinde yeniden yapılandırılacak. Şirket KAP'ta duyurdu. İşte detaylar...

Ssr Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ssr Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Tulumcu tarafından kuruldu.

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Taş tarafından kuruldu.

Sonay Yatırım İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Sonay Yatırım İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sonay Yatırım İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Neo Taşınmaz Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Taşınmaz Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Acar tarafından kuruldu.

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Sarıtaşlı tarafından kuruldu.

Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'in merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Win Win Gayrimenkul Yatırımı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Win Win Gayrimenkul Yatırımı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Win Win Gayrimenkul Yatırımı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Yıldızlar Taşınmaz Yatırımı Ve Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Yıldızlar Taşınmaz Yatırımı Ve Yönetimi Anonim Şirketi bugün Halkalı'da 70 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldız, Yaşar Yıldız ve Hüseyin Yıldız ortaklığında kuruldu.

Ascension Yapı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ascension Yapı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Miraç Pehlivan tarafından kuruldu.

Kuzey Kıbrıs'ta arsa yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli?

Gayrimenkul sektöründeki net görev ve tanımlamalarıyla sektörü daha verimli ve organize bir hale getiren Oğuz Taşpınar, Kuzey Kıbrıs'ta arsa yatırımı ile ilgili bir yazı kaleme aldı.

Kıyı Yatırım Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kıyı Yatırım Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Kıyı Yatırım Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Taşyapı yatırım yapılabilir notu Haberi

Taşyapı yatırım yapılabilir notu

TAŞYAPI, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu JCR’dan ‘yatırım yapılabilir’ notu aldı. Yapılan değerlendirmede Taşyapı’nın büyük projeleri hatırlatılırken, mali yapısının sağlam olduğu vurgulandı. Japon kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret AŞ’nin, konsolide yapısını ‘yatırım yapılabilir’ kategoride değerlendirerek firmanın uzun vadeli ulusal notunu ‘BBB-’ olarak açıklarken, görünümünü ise ‘durağan’ olarak belirledi. Şirket yöneticileri, verilen bu not ile şirketin uluslararası piyasalarda satmak için çıkaracağı bonolara kolaylıkla yatırım yapmalarının da tescillendiğini ifade etti. JCR’dan yapılan açıklamada şirketin kredi notunun ‘yatırım yapılabilir’ seviyeye çekilmesinde kuruluşun bir çok bitmiş inşaatı ve devam eden inşaat projelerinin yanı sıra turizm, spor merkezi ve havalimanı işletmeciliği alanlarına da yatırımlar gerçekleştirerek faaliyetlerini çeşitlendirmesinin etkili olduğu belirtildi. JCR’ın hazırladığı raporda, ilerleyen dönemlerde Taşyapı’nın uluslararası piyasalara tahvil ve...