29 / 04 / 2024

tatail yapılabilecek küçük evler

tatail yapılabilecek küçük evler

Yaz ayları geldi mi çoğu insan tatil bölgelerine akın ediyor. Kavimler Göçü’nü andıran bir hareketle topluca güneye inen insanların yanı sıra, Amerika gibi kıta değişikliğini tercih edenler de var. İşte tatil yapabileceğiniz 10 minik ev...

e-Devlet'te son dakika düzenlemesi! Askerlik işlemleri artık tek noktadan yapılabilecek!

Milli Savunma Bakanlığı, askerlik işlemlerinin e-Devlet üzerinden gerçekleştirilebileceğini açıkladı. Artık askerlik işlemleri tek noktadan yapılabilecek...

15 Temmuz Cuma günü bankalar açık olacak mı para alıp göndermek yapılabilecek mi?

15 Temmuz Cuma günü bankalardan işlem yapılabilecek mi, bankalardan para yatırma para çekme işlem gerçekleşecek mi sorularının cevapları merak edliyor. 15 Temmuz Cuam günü bankalar açık olacak mı sorusunun cevabı haberimizde...

Mimarlık tutku ile bağlı olmadan yapılabilecek bir meslek değil!

Koray Yavuzer, "Mimarlık mesleği tutku ile bağlı olmadan yapılabilecek bir meslek değil. Bir projenin kağıt üzerinde iyi olması, güzel olması ancak hedef kitleye hitap etmemesi zaten başarılı sonuçlar almayı mümkün kılmaz" dedi...

Trabzon, Rize ve Zonguldak'ta kıyıda sağlık tesisleri yapılabilecek!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Kıyı Kanununun Uygulanmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile artık Trabzon, Rize ve Zonguldak'ta kıyıda sağlık tesisleri yapılabilecek...

Almini Yapı Mimarlık Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almini Yapı Mimarlık Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Şahin Yaman imzasıyla kuruldu.

Tm Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Tm Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ema Alçı Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Alçı Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 70 bin TL sermaye ile bugün Erhan Ay imzasıyla kuruldu.

Gülsem Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gülsem Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Bakırköy’de Güllü Yıldız ve Alparsalan Safa Yıldız ortaklığında 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

İzmit Tavşantepe'deki harabe yapı yıkıldı!

İzmit Belediyesi şehrin dört bir yanındaki çalışmalarına yeni yılda da büyük bir hızla devam ediyor. Fen İşleri ekiplerince, Yenimahalle’de kaldırım, Zabıtan’da istinat duvar, Bekirdere’de bariyer, Tavşantepe’de de harabe yapı yıkımı yapıldı.

PD Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

PD Yapı Mimarlık Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Selim Çavuşoğlu imzasıyla kuruldu.

Taşyapı, Kadıköy'deki camileri icraya verdi!

Göztepe’deki Meteoroloji arsasına ayrıcalıklı imar kullanarak gökdelen yapan Taşyapı, Kadıköy Belediyesi’ne ait camilere, parklara ve kültür merkezlerine el konulması için icra işlemi başlattı.

Özvarış Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özvarış Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Ömer Özvarış imzasıyla kuruldu.

Cafer Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cafer Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ali Karlantuş ve Raşan Karlankuş Sulku imzasıyla kuruldu.

tatail yapılabilecek küçük evler Haberi

tatail yapılabilecek küçük evler

A şeklinde samimi bir ev – Kalifroniya/ABD Üçgen yapılı ev, sedir ağaçlarının ortasında yer alıyor. Ateşini yak, kitabını al ve davetkar bir yatağa sarıl. Geceliği: $135 (350 TL)  



Pembe bir ev – Portland/ABD İşte karşınızda Barbie’nin Rüya Evi! Muhteşem barlar, restoranlar ve kahve evlerine yürüme mesafesindeki pembe ev, içindeki çek-yat sayesinde 4 kişinin kalabileceği bir eve de dönüşebiliyor. Geceliği: $120 (311 TL)  



Tenha bir ağaç ev – Atlanta/ABD Tahta köprülerle birbirine bağlı 3 odadan oluşuyor ağaç evimiz. Şaşırtıcı bir şekilde Atlanta şehri sınırlarında bulunuyor. Kuş cıvıltılarıyla uyan ve gününü şehir merkezinde geçirmek için yola çık! Geceliği: $350 (908 TL)  



Modern bir baraka – Idaho/ABD İçkinizi yudumladıktan sonra rahatlamak için meditasyon stüdyosuna tırmanın. Fakat merpen biraz dar...