05 / 05 / 2024

Tatar Yapı hangi bölgelerde konut yapacak

Tatar Yapı hangi bölgelerde konut yapacak

Tatar Yapı’nın İstanbul Finans Merkezi Ataşehir’de hayata geçirdiği Loft Up/ Work Up projelerinin yarısı satıldı. Metrekaresi 5 bin liradan satışa sunulan projedeki daireler, yatırımcısına şimdiden yüzde 15 kazandırdı.

Prefabrik ev yaptıracakların dikkatine! Bunu bilmeden inşaata başlamayın! Hangi arsaya prefabrik ev yapılır?

Prefabrik evler her arsaya yapılabilir mi, prefabrik evlerin yapılma şartı nedir, Hangi arsaya prefabrik ev yapılır? şeklindeki sorular sık sık sorulmaktadır. İşte bu soruların yanıtlar!

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ 25 Ekim temel atma töreni saat kaçta yapılacak? TOKİ temel atma töreni hangi illerde olacak?

TOKİ, 25 Ekim’de atılacak olan temel atma töreni gündemden düşmüyor. Peki TOKİ 25 Ekim temel atma töreni saat kaçta yapılacak? TOKİ temel atma töreni hangi illerde olacak? İşte detaylar!

İlk arabada ÖTV indirimi var mı? ÖTV indirimi 2022 hangi araçlar için geçerli? ÖTV indirimi kaç yılda bir yapılır?

ÖTV indiriminde son durum ne? İlk arabada ÖTV indirimi var mı? ÖTV indirimi 2022 hangi araçlar için geçerli? ÖTV indirimi kaç yılda bir yapılır? İşte sorulan soruların yanıtları!

Tapu iptali hangi durumlarda yapılır?

Tapu iptal davaları yapılmaktadır. Tapu iptali hangi durumlarda yapılır? sorusu pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. İşte merak edilenler!

5 soruda TOKİ Burdur Sosyal Konut Projesi 2022! Burdur ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Burdur konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Burdur ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

5 soruda TOKİ Çankırı Sosyal Konut Projesi 2022! Çankırı ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Çankırı konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Çankırı ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

6 soruda TOKİ Bolu Sosyal Konut Projesi 2022! Bolu ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal konut projesinin tüm detayları açıklandı. Türkiye'nin merakla beklediği TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. TOKİ Bolu projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Bolu 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

5 soruda TOKİ Denizli Sosyal Konut Projesi 2022! Denizli ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Denizli konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Denizli ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

5 soruda TOKİ Erzincan Sosyal Konut Projesi 2022! Erzincan ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak

TOKİ Erzincan konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Erzincan ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

5 soruda TOKİ Eskişehir Sosyal Konut Projesi 2022! Eskişehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak

TOKİ Eskişehir konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Eskişehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

6 soruda TOKİ Bitlis Sosyal Konut Projesi 2022! Bitlis ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal konut projesinin tüm detayları açıklandı. Türkiye'nin merakla beklediği TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. TOKİ Bitlis projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Bitlis 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Tatar Yapı hangi bölgelerde konut yapacak Haberi

Tatar Yapı hangi bölgelerde konut yapacak

İstanbul Finans Merkezi’nin çevresinde finans merkezinin gelişimine paralel olarak yapılan projelere ilgi artmaya  devam ediyor. Tatar Yapı tarafından 190 milyon dolarlık bir yatırım bedeli ile hayata geçirilen Loft Up ve Work Up projeleri yatırımcısına kazandırıyor. Tatar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Tatar, 22 Nisan’da lansmanını yaptıkları projelerinin yüzde 50’sini sattıklarını belirterek, beyaz yakalıların bölgeye yoğun ilgi gösterdiğini belirtti. Lansman fiyatının 5 bin liradan başlattıklarını, projelerindeki fiyatın şu an 6 bin 500 lira olduğunu kaydeden Tatar “Gelecek yıl haziranda teslimini yapacağımız iş merkezi, home ofis ve dairelerin metrekare fiyatını 8 bin lira olarak öngörüyoruz. 2017’de tamamlanacak olan Finans Merkezi ile de bu oran 10 -12 bin lira civarına çıkacak. Kendi projemiz tamamlandığında da yüzde 35 daha yatırımcımıza kazandıracağımızı söylebilirim” diye...