30 / 04 / 2024

tatilciler dönüş yolunda

tatilciler dönüş yolunda

Tatilcilere, erken yola çıkın uyarısı geldi. Bolu Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Sönmez: " Yollardaki yoğunluğa yakalanmamak için sürücülerin erkenden yola çıkması gerek " dedi.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm için adım atıldı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, "Akdeniz'imizin modern bir kent haline dönüşmesi yolunda yapacağımız çalışmaları, önceliklerimizi ortaya koyduk ve bu çerçevede Barış ve Bahçe mahallelerimizde bir kentsel dönüşüme başlama kararı aldık" dedi.

Gaziantep kentsel dönüşüm toplantısı 27 Şubat'ta!

Gelişmiş sanayisi ile Türkiye’nin en büyük 8’inci şehri olmasının yanı sıra kültür ve gastronomi başkenti de olan Gaziantep, kentsel dönüşüm konusunda da iddialı şehirlerden biri olma yolunda ilerliyor.

Malatya Battalgazi yolunda dönüşüm başlıyor!

Malatya'daki Battalgazi ilçesi sınırları içinde yer alan Battalgazi yolunda değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmaları başlıyor.

Bağcılar Aseda Konutları kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı!

Bağcılar vizyon şehri olma yolunda ilerlerken, kentsel dönüşüm projesi de emin adımlarla ilerliyor. Bu kapsamda Demirkapı Mahallesi’nde 5 bloklu 168 daireli konutların yıkımı törenle gerçekleştirildi.

Bağcılar'daki Pınarkent Sitesi kentsel dönüşümle yenileniyor!

Son yıllarda cazibe merkezi olma yolunda ilerleyen Bağcılar’da, Kentsel Dönüşüm Projesi ilçe sakinlerinin yüzde 100 mutabakatı ile devam ediyor. Bu kapsamda yeniden yapmak için Pınarkent Sitesi’ndeki 172 dairelik 6 blokun yıkımı ilçe sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Şanlıurfa’da, çarpık kentleşmenin en yoğun olduğu yerleşim birimlerinin başında gelen Eyyübiye ilçesi, kentsel dönüşüm uygulamaları ile çağdaş, modern ve yaşanabilir bir kent olma yolunda atağa geçti.

Sakarya'daki dönüşümde sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin şehir merkezi ve 16 ilçe grup yolunda ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı dönüşüm çalışmaları bir bir tamamlanıyor.

Şişecam ile EBRD, geri dönüşüm sektörüne giriyor!

Şişecam Topluluğu ile Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Türkiye’de cam geri dönüşüm sektörüne sanayileşme yolunda büyük ivme kazandıracak önemli bir ortaklığa imza atıyor.

Basın Ekspres yolunda 60 dönümlük araziye imar izni verildi!

Yedi yıl önce Ayamama Deresi’nin taşması sonucu 31 kişinin hayatını kaybettiği Basın Ekspres yolunda 60 dönümlük araziye daha imar izni verildi. Çobançeşme Fidanlığı’nın bir bölümü de konut ve AVM yapılmak üzere geçen yıl imara açılmıştı.

Adana Yüreğir'e 30 dönümlük meydan yapılacak!

Adana Yüreğir, ‘Yerinde Kentsel Dönüşüm’ modeli ile modern bir kent olma yolunda hızla ilerliyor. Adanalılar tarihi Taşköprü ile bütünleşen 30 dönümlük, sosyal etkinliklerin düzenleneceği kentin en büyük meydanına kavuşacak.

Adana Kent Konseyi kentsel dönüşüm için çalışıyor!

Adana Kent Konseyi Kentsel Dönüşüm Çalışma Grubu, planlı ve bilimsel şehircilik yolunda, kenti yönetenlere yol göstermek için önemli adımlar atıyor.

Etiler kentsel dönüşümle yeniden değerlenecek!

İstanbul’un ilk modern konut sitelerine ev sahipliği yapan Etiler, kentsel dönüşümle birlikte yeniden gözde olma yolunda...

İnegöl kentsel dönüşümle yenileniyor!

İnegöl Belediyesi son dönemde yaptığı şehir estetiği ve kentsel dönüşüm projeleriyle yeni bir İnegöl vizyonu oluşturma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

tatilciler dönüş yolunda Haberi

tatilciler dönüş yolunda

Bolu Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Murat Sönmez, Kurban Bayramı nedeniyle yollardaki yoğunluğa yakalanmamak için sürücülerin erkenden yola çıkması gerektiğini söyledi.


Sönmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tem otoyolu Gerede-Karadeniz bağlantı yolunda aşırı yoğunluk beklemediklerini kaydetti.


D-100 ve Tem otoyolunda gerekli önlerin alındığını anlatan Sönmez, 12 resmi ve 3 radar ekibinin görev yaptığını ifade etti.


Kurban Bayramı tatili dönüşü için yola çıkacak sürücülere uyarılarda bulunan Sönmez, şunları söyledi:


"Yollardaki yoğunluğa yakalanmamak için sürücülerin erkenden yola çıkması gerek. Yola çıkacak olan sürücülerin araçlarının bakımlarını kontrol etmeli. Yol güzergahını belirleyerek, nerelerde mola vereceklerini önceden belirlemeli. Sık sık mola vererek yolculuk yapmalı." 


Sürücülere hatalı sollama, yakın takip ve aşırı hız konusunda da uyarılarda bulunan Sönmez, şöyle devam etti:


"Sürücülerin hem kendi hayatlarını hemde başkalarının hayatlarını tehlikeye atmamaları için trafik...