17 / 05 / 2024

Tatil.com 2015 hedefleri

Tatil.com 2015 hedefleri

Tatil paketlerini kişinin özgürce hazırlayabilmesi için özel bir platform kuran tatil.com, 22 milyon $ yatırım yapacak. Genel Müdür Çardaklı, "Yeni nesil tur operatörü olacağız" dedi..

Vizesiz ve uygun fiyatlı tatil yapmak mümkün! Tatilinizi böyle ucuza getirebilirsiniz! İşte detaylar!

Vizesiz ve uygun fiyatlarla tatil yapmak mümkün. Enuygun.com uygun fiyatlı bir yurt dışı tatillerini, konaklama ve yeme içme ücretlerinin ucuz olduğu, vize istemeyen ülkeleri bir araya getirdi.

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü 2015-2016 değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün 2015 ve 2016 yıllarına ilişkin yapılan değerleme raporlarını yayınladı. 

Kağıthane'de 2015'te 949 yapı ruhsatı verildi!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç birim ziyaretlerine İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile devam etti. 2015 Yılının genel değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda 2016 hedefleri de masaya yatırıldı.

Güre Edremit Tatil Beldesi 2015 değerleme raporunu yayınlandı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Güre Edremit Tatil Beldesi Projesine ilişkin değerleme raporunu yayınladı. İşte ilgili değerleme raporu..

Reidin- GYODER 2015 Ekim Raporu yayınlandı!

Reidin.com ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ( GYODER) tarafından hazırlanan "Reidin- GYODER 2015 Ekim Raporu"na göre, Antalya, metrekare başına konut satış fiyatları ve kiraların en çok arttığı şehir oldu.

Emlak Konut GYO'nun 2015 ciro hedefi 6,76 milyar lira!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, ekim sonu itibarıyla satışlardan yaklaşık 5,27 milyar lira ciro elde ettiklerini belirterek, 2015 hedefleri olan 6,76 milyar lira ciroyu yakalayacaklarını ve bunu kesinlikle aşacaklarını söyledi.

Kadıköy'de ortalama konut fiyatı 666 bin TL!

Türkiye'nin önde gelen e-ticaret platformlarından sahibinden.com 2015 Eylül ayı emlak verilerini açıkladı. Buna göre 2015 yılının ilk 9 aylık döneminde satılık konutlarda fiyatı en çok artan ilçe ortalama 666 bin lira satış fiyatıyla Kadıköy oldu.

Konutların metrekare fiyatı en çok Bahçelievler'de arttı!

E-ticaret platformlarından sahibinden.com, 2015 eylül ayı itibarıyla emlak verilerini açıkladı. Buna göre, incelenen dönemde Bahçelievler, satılık konutlarda yıllık yüzde 189 artışla metrekare fiyatının en çok yükseldiği ilçe oldu.

Bahçelievler’de konutların metrekare fiyatları yüzde 189 arttı!

Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com 2015 Eylül ayı itibarı ile emlak verilerini açıkladı.Bahçelievler, satılık konutlarda yıllık yüzde 189 artış ile metrekare fiyatının en çok yükseldiği ilçe oldu.

Lüksü ve konforu bir arada sunan villalar Villaburada.com’da!

En seçkin lokasyonlarda yer alan, özenle seçilmiş lüks mobilyalarla döşenmiş ve modern bir dizayna sahip villalar sunan Villaburada.com, lüksü ve konforu bir arada barındıran mükemmel bir tatil ortamı sunuyor.

Sinpaş Aydos Country'de tatil kampanyası!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede toplam 900 adet daire yer alıyor. Sinpaş Aydos Country'de tatil kampanyası kapsamında 30 Eylül 2015 tarihine kadar Miami ve Bahamalar tatili kazanıyor.

Soyak Siesta Oxygen'den şimdi ev alana tatil hediye!

Daire teslimlerinin Aralık 2015 'te yapılması öngörülen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Soyak Siesta Oxygen'den şimdi ev alana tatil hediye ediliyor.

Sahur saatlerinde en çok bakılan kategori emlak!

Sahibinden.com, 2015 yılı Ramazan ayı boyunca kullanıcılarının sahur saatlerinde en çok baktığı ürünleri belirledi. 17 Haziran’dan 15 Temmuz’a kadar geçen bir aylık süreçte en çok bakılan kategorileri emlak, vasıta ve alışveriş oldu.

Tatil.com 2015 hedefleri Haberi

Tatil.com 2015 hedefleri

Tatil.com, yeni nesil tur operatörlüğünü başlatmak için düğmeye bastı. Kişilerin kendi tatil paketlerini hazırlayabilmesi için özel bir platform kuran şirket, bunun için 22 milyon dolarlık yatırım bütçesi ayırdı. tatil.com Genel Müdürü Levent Çardaklı ile yeni projelerini, sektörü ve 2015 hedeflerini konuştuk. 


 2014 yılı tatil.com için nasıl geçti? 2015 hedefleriniz neler? 

2014'te yüzde 52 büyüdük. Bu bize cesaret verdi ve 2015 için yüzde 70 büyüme hedefi koyduk. 


 Yüzde 70 çok yüksek değil mi? 

Rusya pazarında beklenen düşüş nedeniyle fiyatlar geçen yılla aynı seyretti. Otelciler iç pazara ciddi bir kontenjan ayırdı ve bu durum yerli turist için avantaja dönüştü. Bu gibi etkenler sonrası hedeflerimizi yüzde 70'e yükselttik. Birinci dönem erken rezervasyonda geçen yıla oranla yüzde 56 büyümemiz de bize bunu yakalayabileceğimizi gösteriyor. 


22 MİLYON DOLARLIK YATIRIM 


 Tatil.com...