06 / 05 / 2024

tatlıses konakları kuşadası projesi son durum

tatlıses konakları kuşadası projesi son durum

İbrahim Tatlıses tarafından yaptırılan Tatlıses Konakları Kuşadası projesinde tapu teslimlerinin Ağustos ayında yapılması öngörülüyor. Projenin inşaatı hala devam ediyor.

Dilan Çıtak: Babam Kuşadası'ndaki evi bana vermedi!

İbrahim Tatlıses 3 yıl önce Kuşadası'nda bulunan sistesinden çoçuklarına birer daire bırakacağını açıklamıştı. Geçtiğimiz gün görüntülen Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, ''Herkese ev verildi, bana verilmedi ama sorun yapmadım'' dedi.

İbrahim Tatlıses: Oğlum 20 daire için beni tehdit ediyor!

İbrahim Tatlıses öz evladı şikayet etti. Tatlıses, "Bodrum'daki Tatlıses Konakları'nda 21 adet dairem var. 20 tanesini satacaktım. Ancak öz oğlum Ahmet Salim Tatlı daireleri satmamı engelledi'' dedi.

İbrahim Tatlıses'ten her çocuğuna daire!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Kuşadası'nda yapımı süren inşaat projesinden her çocuğuna bir ev vereceğini sosyal medyadan duyurdu.

Tatlıses Konakları Kuşadası projesi Ağustos'ta teslim!

İbrahim Tatlıses tarafından yaptırılan Tatlıses Konakları Kuşadası projesinde tapu teslimlerinin Ağustos ayında yapılması öngörülüyor. Projenin inşaatı hala devam ediyor.

İbrahim Tatlıses, Tatlıses Konakları'ndan çocuklarına 7 daire verecek!

İmparator lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses, yeni yaptırdığı 60 dairelik Tatlıses Konakları'ndan çocuklarına birer daire vereceğini açıkladı. Tatlıses inşaatın sona geldiğini açıkladı.

İbrahim Tatlıses, Tatlıses Konakları'nın son durumunu paylaştı!

İbrahim Tatlıses, bir yandan yeni bir albüm hazırlığını sürdürürken bir yandan da inşaat sektöründe faaliyet göstermeye devam ediyor. İbrahim Tatlıses inşaatı son hızla süren Tatlıses Konakları'yla ilgili yazdı.

İbrahim Tatlıses: Tatlıses Konakları'nı satmıyorum!

İbrahim Tatlıses’in Bodrum’daki ‘Tatlıses Konakları’nı da tedavi masraflarını karşılamak için satışa çıkardığı haberi ortaya çıkmıştı. Tatlıses, otellerini satılığa çıkardığı yönünde çıkan haberlere adeta ateş püskürdü.

Tatlıses Bodrum'daki otelini satıyor!

İbrahim Tatlıses, Kuşadası’ndan sonra Bodrum’daki otelini de satılığa çıkardı. İşte İbrahibim Tatlıses'in bodrum'daki satılık oteli bilgileri...

İbrahim Tatlıses Bodrum'daki otelini satıyor!

İbrahim Tatlıses’e ait Bodrum’da bulunan Tatlıses Konakları, bir süre önce satışa çıkarılmıştı. Ünlü türkücü önceki gün üzerinde apart otel bulunan arazi ve yapı için 6 milyon dolar istediğini açıkladı.

İbrahim Tatlıses Kuşadası'ndaki otelini sattı!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde 2007 yılında inşa ettirdiği 4 yıldızlı Tatlıses Otel'i sattı. Otelin yeni sahipleri Kuşadası'nda restoran işletmeciliği yapan Ahmet Candan ve Yılmaz Temel oldu.

İbrahim Tatlıses Kuşadası'ndaki otelini 15 milyona sattı!

İkinci kez beyin ameliyatı olmak için ABD'ye giden İbrahim Tatlıses, Kuşadası 'ndaki 4 yıldızlı otelini sattı. 4 yıldızlı oteli yaklaşık 15 milyon liraya satıldı.

Tatlıses, Kuşadası'ndaki otelini sattı!

Ameliyat olmak için ABD'ye giden ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Kuşadası'nda 2007 yılında inşa ettirdiği 4 yıldızlı Tatlıses Otel'i sattı. Yenilenecek olan otelin adı da değişecek

İbrahim Tatlıses Seyrantepe'de otel yaptıracak!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Kuşadası’ ndaki 4 yıldızlı otelini satıp, İstanbul Seyrantepe’de projesi hazır olan 24 katlı başka bir otel yaptırıp, şehir otelciliğine yöneleceğini açıkladı...

tatlıses konakları kuşadası projesi son durum Haberi

tatlıses konakları kuşadası projesi son durum

İbrahim Tatlıses'in sahibi olduğu Tatlıses Konakları Kuşadası projesinde 60 konut bulunuyor. Projede tapu teslimlerinin Ağustos'ta yapılması planlanıyor.



Temeli 3 buçuk ay önce atılan Kuşadası Tatlıses Konakları'nın inşaatının sonuna geldiğini belirten İbrahim Tatlıses, projeden çocuklarına da konut vereceğini açıkladı.



Nurşah...