19 / 05 / 2024

tatoğlu firması

tatoğlu firması

Antalya'nın Manavgat - Ahmetler Köyü yakınlarına yapılmak istenen HES projesine karşı çıkan ve 40 günü aşkın süredir şantiye yakınlarına kurdukları direniş çadırında mücadele veren köylüler, taşeron inşaat şirketinin kanyonu terk etmesiyle rahat nefes ald

Aşçıoğlu inşaata komşuları dava aştı! Rahatsız olmasınlar diye tadilat yaptırdım...

Arnavutköy’de bir apartmana taşınan ünlü inşaat firması sahibi Cenk Aşçıoğlu’nun verdiği yüksek sesli partiler konut sakinlerini ayaklandırdı. 

İzzetabad Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İzzetabad Gayrimenkul Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 5 milyon 810 bin 372 TL sermaye bedeli ile Mustafa Bayraktar, Bahaettin Tatoğlu, Mehmet Bayraktar ve Betül Bayraktar ortaklığında kuruldu. 

Bayraktar Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraktar Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mustafa Bayraktar, Bahaettin Tatoğlu, Mehmet Bayraktar, Mehmet Gürel Kapani ve Mustafa Salih Eser ortaklığında kuruldu.

H Bayraktar Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

H Bayraktar Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mustafa Bayraktar, Bahaettin Tatoğlu, Mehmet Bayraktar, Betül Bayraktar, Selim Kan Karaşıklı ve Mustafa Salih Eser ortaklığında kuruldu.

Halk GYO Beyoğlu Binası 168 bin TL'ye 20 yıllığına kiralandı!

Halk GYO'nun "Beyoğlu Binası"sının tamamının, "Taksim Yatırım Gayrimenkul A.Ş." firmasına kiralanmasına aylık 168 bin TL'ye kiralanmasına ilişkin 10+10 yıl süreli sözleşme imzalandı.

Hasanoğlu İnşaat Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Hasanoğlu Şirketler Grubu’nun iştirak firması HSN Kentsel Dönüşüm, arsa yatırımları ve proje geliştirme çalışmalarında düğmeye bastı. Firmanın hayata geçirmeyi planladığı ilk proje İstanbul’un parlayan yıldızı Beykoz’da inşa edilecek...

'Ekrem İmamoğlu'nun şirketi inşaat faaliyetlerini durdurmadı' iddiası!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun büyük ortağı olduğu İmamoğlu İnşaat firmasının işlerinin durdurulmadığı iddia edildi...

Ağaoğlu inşaat sektörünün en itibarlı firması seçildi!

Türkiye İtibar Endeksi 2017 Araştırması sonuçları açıklandı. Açıklamaya göre, İnşaat sektöründe “Türkiye’nin En İtibarlı Markası”, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aağaoğlu oldu.

Ağaoğlu, 7. kez Türkiye'nin en itibarlı inşaat firması seçildi!

İnşaat sektöründe “Türkiye’nin En İtibarlı Markası”, son 6 yılda olduğu gibi bu yıl da Ağaoğlu Şirketler Grubu seçildi.  Ali Ağaoğlu, “Geliştirdiğimiz nitelikli yaşam alanları ile ülkemize değer katmaya devam edeceğiz” dedi.

Beyoğlu'nda inşaat işçileri vince çıkarak eylem yaptı!

Beyoğlu'nda, çalıştıkları inşaat firmasından maaşlarını alamadıklarını iddia eden 5 işçi vince çıkarak eylem yaptı. Olay yerine çok sayıda polis geldi... 

Erb Tatoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erb Tatoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Tatoğlu tarafından kuruldu.

Ali Ağaoğlu çalışanı için doğum günü partisi düzenledi!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, firmasında Halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışan Rose Kar için doğum günü partisi hazırladı. Partide, hiç bir detay atlanmadı.

Boyrazoğlu İnşaat, Türkeli projesi için düğmeye bastı!

Boyrazoğlu Group’un 3. kuşak üyesi Ahmet Boyraz tarafından kurulan Boyrazoğlu İnşaat, Bağdat Caddesi’nin yeni yıldız markası oldu. Cadde’nin en kaliteli inşaat yapan 3 firmasından biri olan Boyrazoğlu İnşaat, Türkeli projesinin temeli için düğmeye bastı.

tatoğlu firması Haberi

tatoğlu firması


Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Ahmetler Köyü yakınlarına yapılmak istenen HES projesine karşı çıkan ve 40 günü aşkın süredir şantiye yakınlarına kurdukları direniş çadırında mücadele veren köylüler, taşeron inşaat şirketinin kanyonu terk etmesiyle rahat nefes aldı. Ahmetler Köyü sakinlerinden Ayhan Demir, şirkete ait iş makinelerinin kanyondan çekilmesine karşın direnişin süreceğini, HES projesi tamamen iptal edilene kadar mücadelelerinden vazgeçmeyeceklerini belirtti. 


Ahmetler Kanyonu'na yapılması planlanan boru tipi mikro HES projesine karşı. Kasım ayında direnişe geçen ve pek çok defa taşeron inşaat şirketi Tatoğlu firmasının tuttuğu güvenlik görevlilerinin saldırısına uğrayan Ahmetler Köyü sakinleri, şirkete ait iş makinelerinin inşaat sahasından çekilmesiyle ilk kazanımlarına ulaştılar. 


HES'e karşı direniş çadırının kuruluşunun 42'nci gününde, iş makinelerinin HES yapılması planlanan bölgeden, Güçlüköy mevkiinde bulunan şantiyeye çekilmesiyle birlikte, jandarma da bölgedeki...