25 / 07 / 2024

Tatvan Caddesinin yeni adı ne oldu

Tatvan Caddesinin yeni adı ne oldu

İlçe Kaymakamı Sedat İnci' nin girişimleri ve belediye meclisinin aldığı kararla daha önce Tatvan Caddesi olan ana caddenin ismi, Bediüzzaman Said Nursi Caddesi olarak değişti...

Tatvan'a yeni OSB geliyor!

Tatvan Belediyesi ile Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası, kurulması planlanan OSB için Diyarbakır OSB'yi inceleme ziyareti gerçekleştirdi. Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Adabağ, OSB ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bitlis Tatvan'daki yeni ASM hizmete açıldı!

Bitlis Sağlık Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Tatvan ilçesinde 7. Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

Düzce Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı'na yeni düzenleme!

Hastane caddesinin Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı ile birleştiği noktada kavşak ve kaldırım düzenlemesi yapıldı. Bu arada yeni açılan yollarda da kaldırım çalışmaları sürdürülüyor.

Bitlis Tatvan Meslek Yüksek Okulu'nun yeni binası açıldı!

Bitlis’in Tatvan ilçesinde yapımına yaklaşık 2 yıl önce başlanan Bitlis Eren Üniversitesine bağlı Tatvan Meslek Yüksek okulunun yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı.

Bitlis Tatvan Belediyesi'ne yeni hizmet binası yapılıyor!

Bitlis’in Tatvan Belediyesi tarafından bu yıl yapımına başlanan yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Bitlis Tatvan yeni belediye binası inşaatı incelendi!

Bitlis’in Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Başkan Yardımcısı Abdulbaki Menteş ile birlikte yeni yapılan belediye binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Bitlis Tatvan'a yeni spor tesisi yapılacak!

Bitlis’in Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Fuar Alanı mevkiinde atıl durumda bulunan spor sahasının yerine yapılması planlanan spor tesisi için keşif incelemesinde bulundu.

Tatvan Belediyesi yeni binasına kavuşuyor!

Bitlis’in Tatvan Belediyesi, mevcut binasının ihtiyaçları karşılamaması nedeniyle yeni hizmet binası yapmak için kolları sıvadı.

Tatvan Belediyesi'ne yeni bina yapılacak!

Bitlis’in Tatvan Belediyesi, mevcut binasının ihtiyaçları karşılamaması nedeniyle yeni hizmet binası yapmak için kolları sıvadı. Yeni belediye binası projesinin 2015 yılı içerisinde ihale edilip en kısa zamanda inşaatına başlanması hedefleniyor.

Tatvan Belediyesi için yeni bina inşa ediliyor!

Bitlis’in Tatvan Belediyesi, mevcut binasının ihtiyaçları karşılamaması nedeniyle yeni hizmet binası yapmak için kolları sıvadı. Fettah Aksoy, "Tatvan Belediyesi’ne yeni bir hizmet binası kazandırmak, vaadettiğimiz projelerden sadece biriydi. " dedi.

Bitlis Tatvan'a şehir parkı inşa ediliyor!

Tatvan Belediyesi ve kardeş belediyesi Tatvan Feribot İskelesi mevkiinde sahile sıfır bir vaziyette bulunan 15 bin metrekare alana çocuk oyun alanı, kamelya ve oturma alanlarını barındıracak yeni bir park yapılacak.

Aliağa İzmir Caddesi yenilenecek!

Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan kentsel tasarım çalışmaları kapsamında; ilçenin önemli arterlerinden biri olan İzmir Caddesinin yeni baştan yaratılacağı belirtildi...

Samsun Çiftlik Caddesi, Cadde AVM'ye dönüştürüldü!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 1 Nisan'da çalışmalara başlanan alt yapı çalışmaları tamamlanıp Cadde AVM'ye dönüştürülen Çiftlik caddesinin yeni haliyle göz kamaştırdığını söyledi...

Tatvan Caddesinin yeni adı ne oldu Haberi

Tatvan Caddesinin yeni adı ne oldu

Bediüzzaman Said Nursi'nin ismi, doğup büyüdüğü Bitlis'in Hizan ilçesindeki ana caddeye verildi. İlçe Kaymakamı Sedat İnci'nin girişimleri ve belediye meclisinin aldığı kararla daha önce Tatvan Caddesi olan ana caddenin ismi, Bediüzzaman Said Nursi Caddesi olarak değişti. Kaymakam İnci, Bediüzzaman'la marka olmak isteyen bir şehir olduklarını belirterek teklifin kendilerinden geldiğini söyledi. İsim değişikliği kararı ise belediye meclisine verilen teklifin kabul edilmesiyle birlikte...